CB250R İçin Zincir Tavsiyesi

Merhaba, en son konumda bakıma götürmüştüm ve zincirimin artık değişmesi gerektiğini söyledi, bir aya yakın bir süre idare edebileceğim söylendi ama bugün ses iyicene arttı. Açıkçası biraz maddi olarak sıkıştım o yüzden bir ay ileride olsaydı daha iyi olacaktı ama artık binmeye korkar duruma geldim. Özellikle kız arkadaşımı da alınca yolda bir şey olsa daha kötü olacak. Bunun için fiyat araştırması yaptım, şöyle bir fiyat aldım:
dişliler jt marka zincir did
oringli çelik zincir 4750
xringli çelik renk zincirli set 5250
xringli gold set 5400tl

Xringli Gold Set 5400 TL olanını düşünüyorum. Sizce fiyatı iyi midir? Gerçekten maddi olarak biraz sıkışığım ama en iyisini almak istiyorum bir daha uğraşmamak adına. Tavsiye edeceğiniz başka bir şey var mı? Eğer bu gayet güzel diyorsanız da fiyatı iyi midir?

Bir daha uğramamak diye birşey yok , o motoru kullanıyorsan ortalama 15-20.000 km de bir zincir değişecek , yağını temizliğini düzgün yaparsan 50.000 de gider veya otomatik yağlamada kullanabilirsin..

Zincirin markasını yazmamışsın , DID veya RK bilinen en kaliteli ürünler
Tr distribütörünü bul sitesindeki bayilerden al derim zira sahte ürün zincirdede çok var piyasada..

Bir daha uğramamak diye birşey yok , o motoru kullanıyorsan ortalama 15-20.000 km de bir zincir değişecek , yağını temizliğini düzgün yaparsan 50.000 de gider veya otomatik yağlamada kullanabilirsin..

Zincirin markasını yazmamışsın , DID veya RK bilinen en kaliteli ürünler
Tr distribütörünü bul sitesindeki bayilerden al derim zira sahte ürün zincirdede çok var piyasada..
Yok uğraşmamak derken zaten aldım taktım 5 bin km sonra yine aynısı olmasın diye dedim. Yoksa 15-20'de değişeceğini biliyorum ve düzenli olarak Motul ile de yağlıyorum. Onda bir problem yok sadece güzel bir zincir alayım da sıkıntı olmasın diye dedim. Zincir markasını yazdım ama gözünüzden kaçmış sanırsam: dişliler jt marka zincir did
Eğer sahtesi çok varsa o halde bayiiden almak sanırsam daha doğru olacak. 2U Motors'muş. Yarın bir fiyat sorayım. Fiyat aldığım yer Karadeniz Motor.

Son düzenleme:
Yok uğraşmamak derken zaten aldım taktım 5 bin km sonra yine aynısı olmasın diye dedim. Yoksa 15-20'de değişeceğini biliyorum ve düzenli olarak Motul ile de yağlıyorum. Onda bir problem yok sadece güzel bir zincir alayım da sıkıntı olmasın diye dedim. Zincir markasını yazdım ama gözünüzden kaçmış sanırsam: dişliler jt marka zincir did
Eğer sahtesi çok varsa o halde bayiiden almak sanırsam daha doğru olacak. Fiyat aldığım yer Karadeniz Motor.
Karadeniz Motor Topkapı şubesinden bazı parçalar aldım anormal birşeyle karşılaşmadım , fiyatları uygundu , Jt dişli iyidir Sunstar da olur , Xring biraz daha uzun ömürlüdür özellikle extrem şartlarda sürenler için tavsiye olunur..

Karadeniz Motor Topkapı şubesinden bazı parçalar aldım anormal birşeyle karşılaşmadım , fiyatları uygundu , Jt dişli iyidir Sunstar da olur , Xring biraz daha uzun ömürlüdür özellikle extrem şartlarda sürenler için tavsiye olunur..
Biraz konuştum Karadeniz Motor ile de onlar da Xring tavsiye etti. Biraz fazla ama daha rahat ve daha uzun ömürlü olur dediler. Xring alacağım o yüzden. Bir de bu 2U Motors'a sorayım hangisi daha ucuzsa o zaman onu tercih edeyim daha iyi olacak.

Bugüne kadar kullandığım zincirler arasında en memnun kaldığım ve en uzun ömürlü olanı RK oldu. Dişlilerde de Rk ya da Ognibene.
RK daha önce hiç duymadım biraz ChatGPT'ye sordum o da D.I.D veya RK al dedi. RK sanırsam bir tık daha pahalı: https://www.motoonline.com.tr/marka...setleri-rk/rk-z-nc-r-d-l-set-cbr-250-r-14-18/
RK daha iyi diyorsanız RK alabilirim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Biraz konuştum Karadeniz Motor ile de onlar da Xring tavsiye etti. Biraz fazla ama daha rahat ve daha uzun ömürlü olur dediler. Xring alacağım o yüzden. Bir de bu 2U Motors'a sorayım hangisi daha ucuzsa o zaman onu tercih edeyim daha iyi olacak.

RK daha önce hiç duymadım biraz ChatGPT'ye sordum o da D.I.D veya RK al dedi. RK sanırsam bir tık daha pahalı: https://www.motoonline.com.tr/marka...setleri-rk/rk-z-nc-r-d-l-set-cbr-250-r-14-18/
RK daha iyi diyorsanız RK alabilirim.
Pişman olmazsın RK'dan. Ben de motoonline'dan zincir dişli set olarak almıştım.

Did'nin çok fazla sahtesi var. Ben de zincir dişli set olarak rk o-ring kullanıyorum ve son derece memnunum. Tavsiye ederim. O-ring ve X-ring arasında atla deve bir fark yok. O-ring zincir de pişman etmez. Yeter ki yağsız kalmasın.

Did'nin çok fazla sahtesi var. Ben de zincir dişli set olarak rk o-ring kullanıyorum ve son derece memnunum. Tavsiye ederim. O-ring ve X-ring arasında atla deve bir fark yok. O-ring zincir de pişman etmez. Yeter ki yağsız kalmasın.
Zincirin yağsız kalmamasına baya özen gösteriyorum binmeden kontrol ediyorum. Şu anki oring olduğundan bir de xring deneyeyim dedim biraz daha iyi dediler. Ayrıca DID içinse bu kadar sahtesi olması çok saçmaymış gerçekten. Ben de diyorum bu devasa fiyat farkları nereden ortaya çıkıyor. İnternette 3500'e kadar var. Belli zaten bir şey olduğu almaya korkttum hiç bulaşmadım bile. Ben de bir RK deneyeceğim bakalım umarım memnun kalırım. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar