2000-3000 bandında tavsiye edebiliceğin disk kilidi varmıCok marka yok piyasada ama tek onerim akuye baglananlardan alma
saglam bir disk kilidi al ve eger kapali alanin yok ise disarida bir direge bagla hocam. Calmak isteyen ugrasacak, milleti uyandirir zaten ondan kurtulmak isteyen adam
valla hocam ben siteli bir yerde yaşıyorum orta sınıf bir mahalle hırsızları olan bir bölge hatta yan sitem daha güvenli olmasına rağmen oradan cbr çalmışlar benim sitede güvenilir değil kapı şifreli geleni gideni çok ama yolun üstünde sokak lambası var kaldırıma çıkarıp motoru ona bağlayabilirim ama dışarı koymak mantıklı mı bilemedim şu anda dandik bir disk kilidi ile merdivenimin altında duruyor motor 1 haftadırCok marka yok piyasada ama tek onerim akuye baglananlardan alma
saglam bir disk kilidi al ve eger kapali alanin yok ise disarida bir direge bagla hocam. Calmak isteyen ugrasacak, milleti uyandirir zaten ondan kurtulmak isteyen adam
aküye bağlananları neden önermiyorsunuzben onlardan almayı düşünüyordum hatta alacaktım az daha alarmlı bir şey motorist idi galiba telefona bildirim falan yolluyormuşCok marka yok piyasada ama tek onerim akuye baglananlardan alma
hocam hirsiz motoru calinca sen onu bulana kadar ilk aku baglantilarini sokuyorlar. ben UK de monimoto kullanmistim, bu tur cihazlar kuvvetli miknatis ile heryere sabitleniyor yada ayna icine falan takabiliyorsun.( Ama TR de bu cihazlar kullanilamiyor.) Sarjlari ise 2 yil falan gidiyor. Ama TR debuna benzer 2-3 yil sarji giden cihaz bulunurmu bilmiyorum.. Ayrica akuye baglanan bu cihazlar araci garanti kapsamindan da cikartiyor. Eger kablosuz bulabilirsen al, ebatlarina da bak. ama bulamazsan benim gibi kilit + apple tag yapabilirsin.
ya yorumlarına baktım biri konum güncellemiyor demiş satıcı da yanında apple cihaz geçmesi lazım demiş güncellemesi için motor çalınırsa çalan elemanın telefonu apple olsun diye dua etmekten başka çare kalmıyor galiba o nokta daGayet iyiye benziyor, ufak ta. Yorumlari vs oku hocam. BAzilarinda uye olman gerekiyor biyerlere vs. Ayrica para veriosun yillik falan. Ama boyle bisey is gorur. Bende bakayimSaol.
Turuncu go kablosuz takip sistemini öneririm bir süredir kullanıyorum genel olarak memnunum 2 haftada bir şarja takıyorum.selamlar motorumu yeni aldım çok fazla çalıntı haberi görüyorum gerildim gps alacağım bana gps önerir misiniz pek sabit kabul görmüş bir ürün bulamadım piyasada onun dışında güvenliği için öneriniz varsa açığım şimdiden teşekkür ederim
Ben bunu hem bisikletimde hem motorumda kullanıyorum.benim android hocam şöyle bir şey buldum![]()
HBB-K Hbb-k Ios & Android Uyumlu Airtag Akıllı Gps Takip Cihazı - Fiyatı, Yorumları
Hbb-k Ios & Android Uyumlu Airtag Akıllı Gps Takip Cihazı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Yolda giderken illa bir yerde Apple cihaza sinyal gönderiyor, bir gps gibi değil tabiki, cihazın son konumu hakkında fikir sahibi olmanıza yardımcı oluyorya yorumlarına baktım biri konum güncellemiyor demiş satıcı da yanında apple cihaz geçmesi lazım demiş güncellemesi için motor çalınırsa çalan elemanın telefonu apple olsun diye dua etmekten başka çare kalmıyor galiba o nokta da
Disk kilidinin linki varsa atarmısın?Ben güzel bir disk kilidi aldım motorun başına gidince atarım size de bir de 1.500 tl'ye dandik sayılabilecek bir kilit aldım. Orada kilit satan adam ne yaparsan yap o motoru çalarlar, bir önlem alamazsın dedi. Otopark varsa yakınlarında otoparka bırak dedi. Şu an otoparkta mesela kafam çok rahat aylık 1500 tl veriyorum. Kapalı otopark ne yağmur derdi ve ne toz ne hırsızlık ne aaa çocuk binerken düşürdü derdi var. Tavsiyem kapalı otopark varsa kapalı otoparka bırakın kafanız rahat etsin. Günlük kullanımda da güzel bir disk kilidi alın kafeye gittiğinizde bir yere gittiğinizde bağlarsınız mis gibi olur. Zinciri de boşuna almışım sonradan fark ettim.
GPS olarak da birkaç yere sordum hepsi eğer iPhone kullanıyorsanız Apple Air Tag önerdi. Hem ucuza geliyor hem de çok faydasını gören oluyormuş. Ben de ondan alacağım yakında şu an uyduruktan bir tane GPS var. Android kullanıyormuşsunuz galiba Samsung'un da Smart Tag modeli var. Şöyle bir şey iş görür bence: https://www.hepsiburada.com/samsung-ei-t5300-kablosuz-smarttag-beyaz-p-HBCV000013XSTH?magaza=TEKNOLOJİ FARKI&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.9.6
Turuncu Takip benim de akümü bitirmişti.Motorda gps takip cihazı olsa da motor çalındı diyelim, siz telaşla polisi aradınız, polisler hemen yarım saat içinde motorun konumunu takip edip motoru bulup hırsızlardan alacak mı sanıyorsunuz? Çok yüskek yerde tanıdıklarınız varsa belki işe yarayabilir.
Bende turuncu takip cihazı var, biri dürtünce alarm çalıyor o alarm da beni rahatsız etmek dışında işe yaramıyor, bir de telefonla arıyor güya ama motor çalınca faydası olacağını sanmıyorum, motoru çalan kriminal tiplerin peşine düşüp motoru onlardan alabilecek kadar sert bir çevrem de yok. Akümü bitirmek/öldürmek dışında bir faydasını görmedim bu 3. yılım. Süresi dolduğunda yeniletmeyeceğim, samsung smarttag alıp sakliycam bir yerine. Cihaz da aküye bağlı olmadan orada durur, hırsız çalarsa cihazı görüp söker başka takip cihazı aramaz belki.
Hırsızlara karşı en iyi çözüm kasko yaptırmak. Yine zarar olacak ama sıfırdan iyidir.