Kafam hep eskilerde

Motosikleti
RKS TNT 202
Motosikletle tanışmadan önce de aynıydı. Nerede taunus, murat 131 vs var aklım hep onlarda kalırdı. Şimdi de 2 tekerlerin eskilerinde hep kafam. Her şeyiyle oynamak istiyorum aldığım motorun ki bunu da yeni aletlerde yapasım hiç gelmiyor. Kafada hep mzler cbf150ler..

Şehir içi olsun, uzun yol olsun zevk alabileceğim, absli neler var bildiğiniz? Parça sıkıntısı olmayacak elbette. Anam babam modeller yani.
Sevdiğiniz modelleri de veritabanı oluşması için yazabilirsiniz.

Taunus dendimi dikkatimi çekiyor.
İlk arabam 86 Orjinal Parliament mavisi Ford Taunus.. sonraları 88-89-90 GL -GLS 2000 motorlar vs vs .. Hele Emekli bir Albaydan almış olduğum 2.0 90 GLS unutulmaz... Keşke satmasaydım da elimde tutsaydım. Nostalji olurdu.

Motosikletle tanışmadan önce de aynıydı. Nerede taunus, murat 131 vs var aklım hep onlarda kalırdı. Şimdi de 2 tekerlerin eskilerinde hep kafam. Her şeyiyle oynamak istiyorum aldığım motorun ki bunu da yeni aletlerde yapasım hiç gelmiyor. Kafada hep mzler cbf150ler..

Şehir içi olsun, uzun yol olsun zevk alabileceğim, absli neler var bildiğiniz? Parça sıkıntısı olmayacak elbette. Anam babam modeller yani.
Sevdiğiniz modelleri de veritabanı oluşması için yazabilirsiniz.
İnazuma , ABSsi var mı bilmiyorum ama bakmanızı tavsiye ederim.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
CB 250r olur sanirim.

Motosikleti
Ns200 15"
Ns200 bence ideal. :D

Mal 2011 demi 2012 demi ne çıktı, geçen seneye kadar aynı kasaydı. Abs var ve her yola gelir.

inazuma da cok hosuma gidiyor ama abs olmadigi icin tercih edemiyorum hocam kendime guvenemiyorum
İlla ki ABSli olacak diye bir şey yok 1-2 haftada alıştırma ve küçük bir eğitimle kendinizi alıştırabilirsiniz onun dışında NS200 , RTR200,N250 veya F250 modellerine bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar