Telefon/navigasyon/carplay ??

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben de istiyorum bundan ama fazla para kaçırmak da istemiyorum, ne alacağız üstadlar🫣😁
Cyan'ın aldığından al bence.
Ben tripmate markası diye pahalısını almışım ama bunların hepsi çin malı zaten, kn, tripmate gibi markalar kendi markasını basıyorlar o kadar.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Biz motosiklet değiştirmiyoruz, HONDA alıyoruz...:) (breh breh breh)
Yeni nesil motorlarda bu özellikler olmayan pek kalmadı gibi; bunlar markadan çok çağın getirdiği şeyler. Benimki gibi 21 (motor olarak bakarsak SV650 ile 26) yıllık bir maziye dayanan dinozor bir model kullanınca üzerinde olmuyor tabi. Hele Transalp bir cruise control eklesin ve tubeless jant'a geçsin ona da bakarız belki sonra. (Gerçi vergiler yüzünden Japonların yüzüne bakılır bir halleri kalmadı o da ayrı... Düdüklenmek isteyen alabilir tabi her zaman! :D)

Motosikleti
Benzer fiyat aralığında örnek alabilir miyim?
Ducati'lerde var (Ducati Multimedia System), Triumph'larda var (My Triumph), KTM'lerde var (KTMConnect), Kawasaki'de var (Kawasaki Connect), Suzuki'de var (Suzuki Ride Connect), Yamaha'da var (Yamaha Y-Connect), Piaggio ve Vespa'larda var (Piaggio / Vespa MIA - Scooter'lara kadar düşmüş bu olay...). vs. vs. vs. (Hintli markalarda bile var artık.)

Bir fiyat aralığı kapsamında fikir alış verişi yaptığımızın farkında değildim açıkçası? Benim algım markalar kapsamında yazıştığımızdı.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Ducati'lerde var (Ducati Multimedia System), Triumph'larda var (My Triumph), KTM'lerde var (KTMConnect), Kawasaki'de var (Kawasaki Connect), Suzuki'de var (Suzuki Ride Connect), Yamaha'da var (Yamaha Y-Connect), Piaggio ve Vespa'larda var (Piaggio / Vespa MIA - Scooter'lara kadar düşmüş bu olay...). vs. vs. vs. (Hintli markalarda bile var artık.)

Bir fiyat aralığı kapsamında fikir alış verişi yaptığımızın farkında değildim açıkçası? Benim algım markalar kapsamında yazıştığımızdı.
Motosiklet seçiminde fiyat aralığından bağımsız davranabildiğimiz gün size katılabilirim tabii ki.

Bahsettiğiniz markalardan Türkiye'de hangileri ve hangi modellerinde bu aplikasyonları standart olarak sunuyor? Benim bildiğim mesela Yamaha Türkiye'de MyRide aplikasyonunu sunuyor. Y Connect olan model bilmiyorum. My Triumph Türkiye'de var mı? KTM Connect mesela, apple store yorumlarına baktım da, ücretli uygulamaymış. Ve birçok modelde çalışmıyormuş.

Neyse, tabii ki güncel araçlarda bu tür uygulamalar çok yarayışlı. Ve keşke her marka bunu ücretsiz standart sunsa. Siz sırf motor değiştirmek için gerek yok deyince atladım :) Tabii ki öyle de, motosiklet değiştirmek değil, yeni bir motosiklet alırken gözetilecek kriterler diye bakmak gerek.

Eski modeller için yukarıda bahsedilen ürünlerden başka seçenek yok zaten. Bu da biraz ihtiyaç ve bütçe konusu.

Marka konusu latife, hiç derdim değil aslında...

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Şunu da belirteyim ki araya gitmesin.
Şu kablosuz "Android Auto" bağlantısı ameriganın yasaklaması yüzünden HUAWEI telefonlarda çalışmıyor.
Bilginiz olsun.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Sevgili @Punctum Burak Kara'dan kapmışsın hastalığı. Geçmiş olsun. 🤣
İnternetten bulaşıyor mu yav? :) Bir İtalyan deneyip, acilen tedavi olmalı o halde...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aralarında "emmi oğlusu, dayı oğlusu" gibi bir akrabalık bağı var sanki.
Yok daha neler...İyice Hipokondriyazis'e bağladı forum :)

Hadi biz yanılıyoruz, Cem Yılmaz'da mı yanılıyor kardeşim :) @Burak Kara

https://ddei5-0-ctp.trendmicro.com:443/wis/clicktime/v1/query?url=https%3a%2f%2fwww.facebook.com%2fshare%2f1C3FyBA2cY%2f%3fmibextid%3dwwXIfr&umid=2C5BDE22-36BD-0006-B8F5-337B3AD2D1A5&auth=fcdbbc179a403b40a95240b9f4e4197dc5938337-ca25b618a20502f89c05573d77e9b7ce7ee4d5d0

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
"Hadi biz yanılıyoruz, Cem Yılmaz'da mı yanılıyor kardeşim :) @Burak Kara"
Yalnız toto yememiş oda çorapla binmiş. Basmaya kıyamamış..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar bende hastalık/fanatiklik yok. sadece doğruları konusmak gibi kotu bir huyum var.

ne yani iyiye iyi demeyelim mi ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motorumda navigasyon barı montelemek için yer yok, gidona taksam sırıtır. Navigasyon barı imkanım olsa carplay alırdım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Üstadım merhaba, taktırdın mı cihazı, memnun musun?
Az önce Cyan İstanbul'a evine doğru buradan yola çıktı, yaklaşık 175km yolu var. Burada benim taktırdığım ustaya taktırdı, bendekinden daha güzel oldu çünkü 2022 model vstrom'un ön tarafında kabloların gireceği açıklık varmış, derli toplu oldu. Yolda kullanacak, akşama evine varınca yorumlarını yazar.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Az önce Cyan İstanbul'a evine doğru buradan yola çıktı, yaklaşık 175km yolu var. Burada benim taktırdığım ustaya taktırdı, bendekinden daha güzel oldu çünkü 2022 model vstrom'un ön tarafında kabloların gireceği açıklık varmış, derli toplu oldu. Yolda kullanacak, akşama evine varınca yorumlarını yazar.
Abi selamlar, hayırlı olsun. Ufak bir fotoğraf paylaşırsınız diye umuyorum 🙃. Benim de niyetim var ama cep delik :). Yaz sonuna artık inşallah :).

Motosikleti
Üstadım merhaba, taktırdın mı cihazı, memnun musun?
Selamlar bugün takıldı, gayet memnunum. Torima M8E cihazın içinden çıkan TPS'lerin pilleri bitik çıktığı için onları kuramadık, Perpa'dan pil alıp onları bilâhare kendim takıp kuracağım. Onun haricinde sıkıntı yaşamadım; henüz kameranın çektiği videoları telefona indirme işini yapmadım - onun bir programı var telefona kuruyorsun falan, yarın uğraşacağım. Benim için kamera ve tps özellikleri ikinci planda zaten, bana Android Auto özelliği lazımdı, o da çok güzel çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar