Ducati'lerde var (Ducati Multimedia System), Triumph'larda var (My Triumph), KTM'lerde var (KTMConnect), Kawasaki'de var (Kawasaki Connect), Suzuki'de var (Suzuki Ride Connect), Yamaha'da var (Yamaha Y-Connect), Piaggio ve Vespa'larda var (Piaggio / Vespa MIA - Scooter'lara kadar düşmüş bu olay...). vs. vs. vs. (Hintli markalarda bile var artık.)
Bir fiyat aralığı kapsamında fikir alış verişi yaptığımızın farkında değildim açıkçası? Benim algım markalar kapsamında yazıştığımızdı.
Motosiklet seçiminde fiyat aralığından bağımsız davranabildiğimiz gün size katılabilirim tabii ki.
Bahsettiğiniz markalardan Türkiye'de hangileri ve hangi modellerinde bu aplikasyonları standart olarak sunuyor? Benim bildiğim mesela Yamaha Türkiye'de MyRide aplikasyonunu sunuyor. Y Connect olan model bilmiyorum. My Triumph Türkiye'de var mı? KTM Connect mesela, apple store yorumlarına baktım da, ücretli uygulamaymış. Ve birçok modelde çalışmıyormuş.
Neyse, tabii ki güncel araçlarda bu tür uygulamalar çok yarayışlı. Ve keşke her marka bunu ücretsiz standart sunsa. Siz
sırf motor değiştirmek için gerek yok deyince atladım

Tabii ki öyle de, motosiklet değiştirmek değil, yeni bir motosiklet alırken gözetilecek kriterler diye bakmak gerek.
Eski modeller için yukarıda bahsedilen ürünlerden başka seçenek yok zaten. Bu da biraz ihtiyaç ve bütçe konusu.
Marka konusu latife, hiç derdim değil aslında...