- Katılım
- 3 Şub 2025
- Mesajlar
- 146
- Motosikleti
- ?
- Konu Yazar
- #1
Kayseride Yks Sınavına Geç Kalınca Dellendi Muhabirlere Küfürer Etti Ekran Karşısında Zevkten 4 Köşe Oldum Çocuğa Çok Güldüm
Yıl Kaç Abi 1870 MiBen üniversite sınavına gireceğim zaman 1 hafta öncesinden sınava gireceğim okula gitmiştim. O zaman navigasyon yok, okulun yerini sora sora öğrenmiştim. Toplu taşımayla yol ne kadar sürüyor, ne kadar yürümem gerekiyor, kaçta evden çıkmam gerekiyor hepsini 1 hafta önce hesaplamıştım. Sınav sabahı da yine de çıkmam gereken saatten 45 dk önce yola çıktım herhangi bir aksilik olabilir diye, yanıma almam gereken kurşun kalem, silgi, mendil vs gibi eşyaları da 2 gün önceden hazırlamıştım. Genç kardeşime üzülmek isterdim ama maalesef üzülemiyorum. Kazık kadar adamsın, dikkat edeceksin bazı şeylere. Hayat her zaman bu kadar rahat olmayı kaldırmıyor.
1999Yıl Kaç Abi 1870 Mi
Orda görevli bir polis olsam sınav sonrası onu göz altına alırım kadın sütyen ile sokağa çıkmış ben boxer ile çıksam polisler jopla döver beni bkmnbvknmbvBende şu transparan sütyenli şortlu sınava giren gacıyı görünce dellendim..Hoş tüm Türkiye dellendi..