40.000 KM'de Honda CBR 500R Alınır mı?

Arkadaşlar herkese merhabalar. Başlıkta da belirttiğim üzere diğerlerine göre uygun fiyatlı olması sebebiyle 40.000 KM'de 2015 Honda CBR 500R almayı düşünüyorum şu anda 125cc bir scooter kullanıyorum ve büyütmek istiyorum biraz daha şehirlerarası seyehat amaçlı. Fikirlerinizi merak ediyorum ve sizce nelere dikkat etmeliyim. Teşekkürler.

O blok 200bin kmde bile alınır. Kmden bloktan ziyade diğer şeylere bakmak lazım, çünkü hor kullanılarak bile yıpratılabilecek bi blok değil.

Motosikleti
Honda CBR500R
2-3 ay önce 32 bin kilometredeyken aldım. Neredeyse her gün aktif kullanıyorum. Alırken ekspere götürmüştüm her yerini inceleyip kontrol etmişti. Kazası, kaynak, motorda tekleme vb. sorunu yoktu. Geçen de içim rahat etsin diye yetkili serviste ağır bakıma götürdüm. 36 bin bakımlarını yaptım. Gayet memnunum, bakımlıysa kesinlikle alınır.

Ben de 125 cc'den geçtim. İlk aldığımda 200 km sürüş yapmıştım, uzun yoldan getirdim. 200 kilometrenin sonunda motosiklete bayağı alışmıştım. İlk uzun yolum olmasına rağmen yorulmamıştım.

Arkadaşlar alın diyor ama ihtiyac halinde bu arkadaşların hiçbirinin o kmlerdeki motoru alacağını sanmıyorum. Muhtemelen o motor en az 20bin km boyunca dip gaz kullanıldı. Birkaç yıl da sen kullansan gelecekteki km ile kime nasıl satacağını düşün. Şimdi çıkar birileri yok efendim daha almadan satmayı düşünüyorsun diye. E kardeş sen düşünmüyor musun alırken satmayı değer kaybını vs.

Arkadaşlar herkese merhabalar. Başlıkta da belirttiğim üzere diğerlerine göre uygun fiyatlı olması sebebiyle 40.000 KM'de 2015 Honda CBR 500R almayı düşünüyorum şu anda 125cc bir scooter kullanıyorum ve büyütmek istiyorum biraz daha şehirlerarası seyehat amaçlı. Fikirlerinizi merak ediyorum ve sizce nelere dikkat etmeliyim. Teşekkürler.
Merhaba..ocak ayında aldığım 2018 model CB500F yüzkırksekizbin km de..(148.000)
Arkadaşlar belirtmiş zaten..bu blok düzgün bakılmışsa çook uzun ömürlüdür..

Motosikleti
CBR 500 R
Bir Cbr 500 r sahibi olarak , AL diyorum . Genelde apaçi tayfası tercih etmez bu motoru . Bu yüzden kullanıcı profili güzeldir. Çok devir çevirmez bu yüzden de yorulmaz. Bakımını yap , yola devamke .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
500 bloğu olümsüzmüş. oyle duyduk hep.

gerci honda nın ölümlü motoru var mı ?? yok tabikide

Motosikleti
cbf 150
yenisi 500bin daha geçen ay 400 bin falan değilmiydi ne oldu bunlara gene zam geldi. Yeniside güzele benziyor.

Uzun süre kullanırım diyorsan alınır, güzel motordur. Dırzolar pek sevmez bu bloğu o yüzden yorulmamıştır. Ama satarken uğraştırır. Canı alınmış 250cc almaktan çok daha mantıklıdır bu motor.

Arkadaşlar alın diyor ama ihtiyac halinde bu arkadaşların hiçbirinin o kmlerdeki motoru alacağını sanmıyorum. Muhtemelen o motor en az 20bin km boyunca dip gaz kullanıldı. Birkaç yıl da sen kullansan gelecekteki km ile kime nasıl satacağını düşün. Şimdi çıkar birileri yok efendim daha almadan satmayı düşünüyorsun diye. E kardeş sen düşünmüyor musun alırken satmayı değer kaybını vs.
Honda bloğu için 8,5bin devir normal devir aralığıdır CBR500R'ın devir kesicisi de bu devirde yani 20bin KM full kesici kullanılsa bile bakımları tam olduktan sonra yine aynı şekilde kullanılarak ağır bakımlarla vs. 200-300bin KM gider diye düşünüyorum.

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Uzun yol motoru gibi maşallah ST pan European mesela 110 binde alınır mı deseydik, acaba nasıl olurdu yorumları çok merak ettim şuan. Ölümsüz blok bu beni can evimden vuran yorum oldu

Motosikleti
Ducati 848, Suzuki SV650
CBR500'ün ikinci neslinden sonrasının delici tayfanın eline düştüğünü gördüm ama 2015 ilk kasada böyle bir şey yok. Dolayısıyla 40 bin kilometre hiçbir şey. Bakımlı ise tereddüte gerek yok bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar