Başınıza gelen en tuhaf hırsızlık nedir

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Müşteriden imza almaya motorla gitmiştim ara sokaklardan gittim geçtiğim yol çoluk, çocuk kaynıyordu ikindi saatleri idi etrafa göz gezdirdim yetişkin yaşlarda kimse yoktu müşteri dükkanın önüne parkettim motoru torpidodan yeni aldığım uzun marlboro sigaram gitmişti disk kilidi, bezler duruyordu. Motor gözümün önündeydi imza almak için toplantı salonuna geçtiğimde 5 dk geçmişti ki o arada çalınmış. Bende dedim motor yerinde duruyor ya gerisi önemli değil dedim. :) Kağıthane'de yaşanıyor olay.

Çalıştığım fabrikada soyunma dolaplarında kilit kullanılmıyor sadece bakımcılar ve bu tür kritik işlerde çalışanların dolaplarında kilit var. Aslında kilit takmak yasak die bi kural yok. Ama asma kilit anahtarı unutmak çok yaşandığı için kilit kullanan sayısı çok az bende iki kere anahtar unutup asma kilit kullanmayı bırakanlardanım. Benim soyunma dolabımdan yarım şişe jagler deodorant ve yarım şişe nivea koltuk altı rolon um çalındı. Hadi deodorantı kullanırsında rolonu neden çalarsın be adam

Dersaneye gittiğim dönemler, motorumu dershanenin tam önünde belediyenin ücretsiz park alanı var oraya park ediyorum. Akşam saat 10 a doğru çıktım, motor çalışmıyor.. Allah Allah derken benzini çekmişler. Orda yağmurda kalmış kedi yavrusu gibi beklerken telefonun sarjı bitik, haber veremiyorum. Gelen geçen oluyor motorla, el sallıyorum duran yok. Yalnız iki çocuk dikkatimi çekti ara ara geçiyolar. Napayım, bende dedim, giderim böyle. Motoru bırakamam, kilitler yok yanımda tuttum gidondan zar zor götürüyorum. O esnada kan ter içinde kaldım. Aldım yan sehpaya, beklerken. Karşıdan iki arkadaşım geldi, motosikletli :) birinin depodan az benzin aktardık. Sonra benzinliğe doğru yol aldımm. Yalnız şu gördüğüm 2 veled de geçiyo yanımdan. Kafada kask yok, gülüyolar falan.. Neyse Ertesi gün dükkanların kameralarına rica edip baktım. Kuaför dükkanının kamerada benim motor :) kim dersiniz o iki veled..

Son düzenleme:
çocukken bisikletim çalınmıştı 1 hafta sonra bimin önünde buldum adam park edip bime girdi bende geri çaldım benim bisikletimdi üstündeki izden benim olduğuna %100 emin olunca bindim geri aldım şimdi olsa adamın bimden çıkmasını bekleyip adamı döverdim ama o zamanalr çocuktum geri çaldım

belkide hırsız ona sattıydı ama bilmiyorum

yine aynı şekilde aradan 1 yıl geçmişti bisikletimin zenviri bozuktu gene çalındı 300 m ileride buldum çalan hırsız zinciri bozuk kaçamam diye bırakıvermiş

Adam sehpa üzerindeki motoru indirip sehpamı çaldı :mrgreen: sanırım motosikleti vardı sehpayıda aldı tamam oldu

Merhaba,
Nasıl da insanın aklına geliyor dönem dönem . Motosiklet brandam çalınmıştı .
Başka bir zaman sol aynam çalındı. Sabah bir bakmıştım ayna yok :mrgreen:

Bu sabah benimde brandam çalıntı. Motorda herhangi bir zorlama yoktu. Yanımda ki motor kilitsiz ve üstünde kask olmasına rağmen sadece brandayı çalmışlar. Bugün tekrar branda sipariş ettim. Umarım bu sefer uzun ömürlü olur.

Zippo bi çakmağım vardı üniversitede gittiğim kafede kaşla göz arasında uçurmuşlardı

Birde çocukken bisikletimi çalmışlardı.Lastik izlerini bir yere kadar takip etmiştim ama sonra izler kayboluyordu ne oldu nerdedir bilemiyorum.Çok güzel simli kırmızı renkte bi bmx bisikletti.

F54

benim bayramlık ayakkabılarımı çalmışlardı bayram ı terlikle geçirdim :) :p
taaa ki çalını bayramın 4. günü yakalayana kadar ondan sonra bam bam bam

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.

Gazetecinin arabasının kapısını çaldı: Savunması ‘pes’ dedirtti​

19 Haziran 2025 / 13:05 Düzenleme: 19 Haziran 2025 / 13:05 Kaynak: İHA
Gazetecinin arabasının kapısını çaldı: Savunması ‘pes’ dedirtti

Adana’da bir gazetecinin arabasının kapıları çalındı. Polis ekiplerinin yakaladığı şüphelinin ifadesi ‘pes’ dedirtti.​

İddiaya göre, şüpheli S. Ö. sokakta park halindeki gazeteci Şeyhmus Baysal'a ait otomobilin sağ ön ve arka kapıları sökerek çaldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kapıların çalındığını öğrenen Baysal'ın ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri çalışma yaptı. Yapılan çalışma sonucu şüpheli S.Ö.'nün adresi belirlenerek evinde yakalandı. Çalınan kapılar ise bulundu
aw479497-03.jpg

ŞÜPHELİDEN PİŞKİN SAVUMA
Çalınan kapılarında bulunduğu olayın şüpheli S.Ö., "Hırsızlık amacıyla yapmadım, kapıya ihtiyacı vardı" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
aw479497-04.jpg

Olayla ilgili bilgi veren Gazeteci Şeyhmus Baysal, "Arabayı bakıma bıraktım, genel bir bakım olacaktı. Ama 3 gün önce tamircimiz beni aradı, sağ ön ve sağ arka kapının çalındığını söyledi. Ardından emniyet güçlerimizin çalışmasıyla şüpheli yakalandı. Çok rahat bir şekilde sigara içerek sökmüş kapıları " dedi.
KENDİ ARACINA TAKMIŞ
Kapıların bulunma sürecini anlatan Baysal, "Ardından emniyetin çalışması sonrasında kapıların bulunduğu söylendi. Emniyete gittik, çok ilginç. Orada koltuğumuzun altına alarak kapıları teslim aldık. Aracın sağ ön ve sağ arka kapısının çalan kişinin kendi aracında takmış öyle bulundu" diye konuştu.
aw479497-07.jpg

Olay duyulduktan sonra birçok kişinin gerçekliğe inanamadığını aktaran Baysal, "Kapıların çalındığını duyunca önce inanmadım, şaka gibiydi. Şaka yapıyorlar zannettim. Dün gazeteci bir arkadaşımız paylaştı, yapay zekayla yapılmış diye bir çok telefon aldım. Üzülecek halime gülüyorum" diyerek durumu açıkladı.

Lise yıllarım.. Kısa geçeyim )
Basmane Çorakkabı Camisinde ayakkabılarım çalındı. Hırsız ile yolda karşılaştım ( ayakkabılarımın kenarına fosforlu kalem ile işaret yapmıştım )
İzbandut gibi biri , ama fakirlikte var tabii.. yapıştım yakasına .. Dayak yiyeceğim kesin olan bir kavgaya girdim.. Ben 16 -17 yaşlarında idim.. Hırsız 25 li yaşlarda Uzun boylu belalı bir tip.. Siviller varmış Allahtan , hoop yaka paça Basmane Karakoluna
derdimi anlattım Komisere.. Hırsız inkar ediyor..
Komiser , Çıkar lan dedi.. ayakkabıları ( parmak uçları iki büklüm olmuş.. parmaklarını sıkmış belli oluyor..
Bana giydirdi.. ayakkabılar cuk oturdu..
hey gidi.. hey.. Her yerde Bela beni bulurdu.. Gerçi hala aynıyım !

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
Motosiklet deposu üzerinden boyunluğu aldı çocuk gözümün önünde. Arkasından seslendim geri getirdi.
Scooterin da sele kılıfını çaldılar.

Bir de avmde mi spor salonunda miydi adam anlatiyordu motorundan sticker söküp goturmuslerdi.

Ben de avm tuvaletinde butona basınız yazısı vardı onu çalmıştım. Niye çaldım bilmiyorum. Hala duruyor evde apır sapır yerlere yapıştırıyorum.
sticker çalma diyince hırsızlık değil de aklıma yaşadığım şey geldi. Bayburtlu bir arkadaşım bizi bayburt pidesi yemeye pendiğe çağırmıştı o zamanlar nmaxi yeni almıştım dükkanın önüne parkedip pide yiyip çıktıktan sonra marş düğmesinin yanına birisi Türk Bayrağı ve Besmele yazılı sticker yapıştırıp gitmişti :)

F54

Botları çıkarıp motorun altında koymuştum geldim teki yok ,
kim çalmış olabilir sizce 😀
benimde kampta çadırın önünden ayakkabının tekini çaldı köpek
sabah tuvalete gittim ayakkabıyı içeriye almadım neyse 1 saat sonra kalktım ara ara yok birde arabayla gitmiştik yani yalınayak kaldım
neyse arkadaş gezmeye çıktı da bulmuş aldı geldi yoksa yanmıştım

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Dükkana hırsız girmiş, üstünü değiştirmiş, p..venk üşenmemiş tam ortasını hesaplamış, altın rengi 4 boğumlu imzayı bırakmış ve gitmişti. Muhtemelen okb'li biriydi.

Motosikleti
1190 ADV
Botları çıkarıp motorun altında koymuştum geldim teki yok ,
kim çalmış olabilir sizce 😀

Benimde terliğimin tekini tilki götürmüş. Aradım aradım bulamadım. O günden beri kampta ayakkabıları çadırın bagaj bölümüne alırım.

İlginç hırsızlık olayı olarak da benim başıma gelmedi ama yaşadığım şehirde bir fabrikanın bahçesinde hırsıza karşı koyulan kocaman bir çoban köpeğini çalmışlar.

Son düzenleme:
Motosikleti
K 1600 GTL
Benimde terliğimin tekini tilki götürmüş. Aradım aradım bulamadım. O günden beri kampta ayakkabıları çadırın bagaj bölümüne alırım.

İlginç hırsızlık olayı olarak da benim başıma gelmedi ama yaşadığım şehirde bir fabrikanın bahçesinde hırsıza karşı koyulan kocaman bir çoban köpeğini çalmışlar. Video kaydını görmüştüm :)
İş yerinin bahçesinde baktığım sokak köpeklerini çalıyorlardı. :D

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Benim de profil resmindeki KTM Adventure'den benzin çalmışlardı; Karacabey'de ovanın ortasında kalakaldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar