Honda dünyayı şok etti.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Otomotiv devi Honda, havacılıktan sonra uzaya da göz dikerek her masada varım dedi.

yeniden kullanılabilir roketin kalkış ve iniş videosu

300 metre yükselmiş sadece. biz 650 metre altına şok olmuyoruz üzgünüm.

abd ve çin dışında bu inişi yapan ilk roketmiş.
2029 yılında yorungeye 1 ton yük taşımayı planlıyolar.

hey yavrum heyyyy.

Yeni Africa Twin 1100 kullanıcıları 300 km de bozulan ekran garantiye girmeyince zaten şoktaydı ikinci bir şok yaşamasınlar şimdi 😅

çamur at izi kalsın.
300 km de bozulan ekranı değiştirmemiş.

buna inanan kişi burçlara inanıp kahve falı falan baktırıyodur.

yazık..

çamur at izi kalsın.
300 km de bozulan ekranı değiştirmemiş.

buna inanan kişi burçlara inanıp kahve falı falan baktırıyodur.

yazık..
Çamur atmadığımı biliyorsun iki tuşa dokun 10-15 tane şikayete ulaşırsın ,
ekran bozulabilir eyvallah bu belliki bir kronik , hala 3-4 aylık motorlara kullanıcı hatası denmesi , bilemedim 🙄

Çamur atmadığımı biliyorsun iki tuşa dokun 10-15 tane şikayete ulaşırsın ,
ekran bozulabilir eyvallah bu belliki bir kronik , hala 3-4 aylık motorlara kullanıcı hatası denmesi , bilemedim 🙄

burda 1 yıllık motorda değişrirmişler.

sikayetvar da da gordum. garanti suresini veya honda dışı aksesuar nedeniyle ret yiyenleri.

sonuc olarak yepyeni motorda ekranda sorın olduğunda depiştirirler.

evet honda turkiye biraz yavsaktır. ama 300 km de bozulan ekranı garantiden değiştirmediler demek tamamen abartı.

evet honda turkiye biraz yavsaktır. ama 300 km de bozulan ekranı garantiden değiştirmediler demek tamamen abartı.
Buyur bu adam sıfır motor almış aynı gün problem yaşamış , ekran fiyatı 120.000 tl 😬 adama söyledikleri çakmaklık kullandın garanti dışı , yahu o çakmaklıklar Çin malı motorda da kullanılıyor , Ktm de de kullanılıyor hatta Honda'nın başka modellerinde de kullanılıyor ne hikmetse birtek 1100 AT de ekran pert 🙄

Motosikleti
K 1600 GTL
Buyur bu adam sıfır motor almış aynı gün problem yaşamış , ekran fiyatı 120.000 tl 😬 adama söyledikleri çakmaklık kullandın garanti dışı , yahu o çakmaklıklar Çin malı motorda da kullanılıyor , Ktm de de kullanılıyor hatta Honda'nın başka modellerinde de kullanılıyor ne hikmetse birtek 1100 AT de ekran pert 🙄

Yani Hondanın yaptığı da iş değil tft ekran carplay filan koymaya çalışıyor motorlarına. Honda müşterisinin böyle bir beklentisi yok ki anolog göstergede koysa gidip alacak zaten..... ;)

"Bu ekran arızası yüzlerce Afrika twin de yaşanıp garantiden değişimleri yapıldığı ve bu durumun kronik bir hata olduğunu bildikleri halde beni son tahlilde aslı olmayan bir gerekçe ile reddettiler"

şu mesajdan anlıyoruz ki Honda Türkiye kafasına göre takılıyor.

sorun yaşayanların büyük çogunluğunu bence değiştirilmiştir. adamın hatası, servisle iyi iletişim kuramaması. resmen bahane etmişler.

ama 2021 yılında aldım motoru diyor, sikayet 2023 yılında acılmış. ilginc.

neyse, benim de paslanan telleri değiştirmedi ipneler..

bmw dışında motoruna sahip cıkan(oyle duyuyoruz) yok sanırım.

Motosikleti
D400
olm "300 metre cıkmış sadece" derken banane demiyodun ama..

tamam işte ondan dolayı banane diyom.
ilk 3 firmadan / ülkeden birisi olmuş ama 300 metre cıkmış banane :D

bana böyle bilimsel ve gerçek sonuclar lazım.

tubitak-projesi-papaz-erigi-ni-imam-erigi-ne-cevirme.jpg

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Şunu yapan Honda benim motora balkon demiri arka maşa koymuş :)

Ahhh Honda ahh, yatacak yerin yok...

Yazık, çok yazık...

balkon demirli hornet, kampana frenli cb125F, dandik ekranlı africa dan arttıkdıkları para ile adamlar uzaya gidiyor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

Çakmaklık kullanmak garanti dışı nasıl bırakıyor? O çakmaklık motorun parçası değil mi? Oraya aksesuar takılsın diye özellikle konmuş bir parça değil mi? Hiç anlamadım...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Çakmaklık kullanmak garanti dışı nasıl bırakıyor? O çakmaklık motorun parçası değil mi? Oraya aksesuar takılsın diye özellikle konmuş bir parça değil mi? Hiç anlamadım...
Evet çok saçma.
O çakmaklığın sigortası vardır mesela en çok 10A çekilebilir zaten fazla yüklenilse sigorta atar yine garanti dışı kalmaması lazım.
Bence bizdeki yerli temsilciler ve servisler çakallık yapıyor. Köpeksiz köyde değneksiz geziyorlar.

Bence bizdeki yerli temsilciler ve servisler çakallık yapıyor. Köpeksiz köyde değneksiz geziyorlar.

zaten sırf bu yuzden japon alıp sorun yaşamayım kafasındayım. ama işte onda da bazen şansızlık oluyor.

bu arada ekran konusu baya şikayet çıkıyor.

adam 1 kere değişltirdiler yine bozuldu bu sefer bakımları aksattım diye değiştirmemişler demiş.. bakımla ne ilgisi var lan şreeeef honda.

ne iğrenc bir millet olduk biz ya. kanunlar işlemiyor veya çok yavaş işliyor diye sonuna kadar kullanıyolar bunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar