Supermoto neden pahalı?

Supermotolar neden bu kadar pahalı? ( ktm 690smcr husqvarna fs450 vs.)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yarış motorları da ondan bakım aralıkları bile kmyle değil saatle ölçülüyor

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Supermotolar neden bu kadar pahalı? ( ktm 690smcr husqvarna fs450 vs.)
Saydıkların tamamen marka ile alakalı. Pahalı markalar zaten bunlar. Bir özelliği yok saatle çalışma vs. gibi. Special makineler değiller. Bildiğin 4 zamanlı tek silindirli motor.

Motosikleti
D400
Motosiklet konusunda pahalılık diyorsanız cruiser/chopper modelleri hiçbirisi gecemez.

Aynı motor aynı özellıkte naked olunca 120 bin, cruiser olunca 250 bin.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Motosiklet konusunda pahalılık diyorsanız cruiser/chopper modelleri hiçbirisi gecemez.

Aynı motor aynı özellıkte naked olunca 120 bin, cruiser olunca 250 bin.
biri pratik bi alet biri keyif aleti de ondan iyi yapıyorlar ben hiç üzülmüyorum 😁

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
Allah aşkına bizim ülkede cruiser mı var? Çin mallarını cruiser diye satıyorlar. Avrupa ve amerika olanlara da cüzdan yetmiyor. 1 den başlıyor en boşu... Kaldı ki Türkiye yolları için uygun olmadığından tam performans da kullanılamıyor.
Böyle olunca da kimse cruiser olayına girmiyor. Giren de servisde sorun yaşatıyor. Parça bulamıyor. Çarık, çürük sport iyidir. En azından hurdadan bile olsa bir şekilde çıkartıyorsun parçayı.
Yukarıda denildiği gibi cruiser keyfi kullanım için. Böyle olunca da piyasa nirvanaya çıkıyor. :(

Motosikleti
D400
Allah aşkına bizim ülkede cruiser mı var? Çin mallarını cruiser diye satıyorlar. Avrupa ve amerika olanlara da cüzdan yetmiyor. 1 den başlıyor en boşu... Kaldı ki Türkiye yolları için uygun olmadığından tam performans da kullanılamıyor.
Böyle olunca da kimse cruiser olayına girmiyor. Giren de servisde sorun yaşatıyor. Parça bulamıyor. Çarık, çürük sport iyidir. En azından hurdadan bile olsa bir şekilde çıkartıyorsun parçayı.
Yukarıda denildiği gibi cruiser keyfi kullanım için. Böyle olunca da piyasa nirvanaya çıkıyor. :(

şöyle düşün bizim ülkedeki cogu şey yurtdışındakinden daha kalitesiz.

Makedonya'da hamburger yedim geçen; malzeme bollugu öyle birşeydi ki buradaki en kaliteli yer böyle yapmıyor.

o nedenle dandik de olsa buradaki cruiser bizim cruiserimizdir :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
şu altı boş ego gatekeep olayından sıkılmadınız ya

Characteristics​

[edit]
The riding position usually places the feet forward and the hands up, with the spine upright or leaning back slightly. Typical cruiser engines emphasize easy rideability and shifting, with plenty of low-end torque, but not necessarily large amounts of horsepower, and are traditionally V-twins. However, inline engines have become more common. Cruisers with greater performance than usual, including more horsepower, stronger brakes and better suspension, are often called strong cruisers.

markasına fiyatına büyüklüğüne senin beğenip beğenmemene göre cruiser olup olmuyor değil

Motosikleti
cbf 150
Neden pahalı oldugunu bisikletlerden örnek vererek anlatim.

Şimdi arkadaşımla ben seneler evel güzel bir dağ bisikleti alalım dedik. Ben gittim scpesialized ın yarış specli bir modelini aldım. Ön amatisörler Foxun kalın maşaları ayarlanabilir. Oda standard süspansiyonlu aldık aynı markanın aynı model bisikletini. Benimkinin sadece süspansiyonu onun bisikletinin 3 tanesini alıyorduo vakit. araziye girdik ben böyle bir tutunma görmedim ama arkadaş aynı yerlerde direk yere çakıldı. şimdi bu motorlarada böyle supermotoların herşeyi özeldir.bunları alan önünü kaldırır indiriri o süspansiyonlar acayip sağlam olmalı. şaseleri keza öyle. motorlarıda yanı şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar