Saydıkların tamamen marka ile alakalı. Pahalı markalar zaten bunlar. Bir özelliği yok saatle çalışma vs. gibi. Special makineler değiller. Bildiğin 4 zamanlı tek silindirli motor.Supermotolar neden bu kadar pahalı? ( ktm 690smcr husqvarna fs450 vs.)
biri pratik bi alet biri keyif aleti de ondan iyi yapıyorlar ben hiç üzülmüyorumMotosiklet konusunda pahalılık diyorsanız cruiser/chopper modelleri hiçbirisi gecemez.
Aynı motor aynı özellıkte naked olunca 120 bin, cruiser olunca 250 bin.
biri pratik bi alet biri keyif aleti de ondan iyi yapıyorlar ben hiç üzülmüyorum![]()
Allah aşkına bizim ülkede cruiser mı var? Çin mallarını cruiser diye satıyorlar. Avrupa ve amerika olanlara da cüzdan yetmiyor. 1 den başlıyor en boşu... Kaldı ki Türkiye yolları için uygun olmadığından tam performans da kullanılamıyor.
Böyle olunca da kimse cruiser olayına girmiyor. Giren de servisde sorun yaşatıyor. Parça bulamıyor. Çarık, çürük sport iyidir. En azından hurdadan bile olsa bir şekilde çıkartıyorsun parçayı.
Yukarıda denildiği gibi cruiser keyfi kullanım için. Böyle olunca da piyasa nirvanaya çıkıyor.![]()
Kral bunlar kuba değil ya,biri ktm biri husqvarnaSupermotolar neden bu kadar pahalı? ( ktm 690smcr husqvarna fs450 vs.)
790 Duke sıfırı 500k civarı bulunabiliyorken 690smc en ucuz ilan 750k sadece merak ettiğim bu kadar basit gözüken motorların neden bu kadar pahalı olduğu onu da açıklamışlar.Kral bunlar kuba değil ya,biri ktm biri husqvarna
Daha basit değil daha profesyonel790 Duke sıfırı 500k civarı bulunabiliyorken 690smc en ucuz ilan 750k sadece merak ettiğim bu kadar basit gözüken motorların neden bu kadar pahalı olduğu onu da açıklamışlar.