Liqui Moly 10W-40 4T Street Race Tam Sentetik Yağ Satılır mı ?

Arkadaşlar yaklaşık 20 25 gün önce oilmarkt sitesinden 4 litre liqui moly 10 40 street race tam sentetik yağ satın aldım. Piyasadaki en pahalı en iyi yağ diye geçiyor. Sadece 1.4 litre kullandım , sanırsam 2.5 litre'den bir tık fazla bir yağ kaldı içinde. Bunu satabilirmiyim ? Satma sebebim vitesli motorumu sattım tekrar scooter satın alıyorum. Odamda serinde yerde saklanmıştır şu 20 günlük süreçte. Satarsamda ne kadar acaba ?

ürün budur ; https://oilmarkt.com/liqui-moly-10w-40-4t-street-race-4-lt-motosiklet-yagi-20754-

raiqltk.jpg

Motosikleti
Ns200 15"
Alacağınız skuterde kullanabilirsiniz, bir problem çıkmaz. Kimse açılmış ve artan yağı satın almak istemez.

En pahalı olabilir ama en iyisi değil. :)

Kapağı açılmış bir yağı satmak zor. Şansınızı deneyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en iyi yağ markası söyleyinde bilelim hocam aydınlatın lütfen bizi :giggle:

En iyi diye birşey yok. Genel Kabul edilebilir Normları karşıladığı müddetçe yağ yağdır.

20 gün önce kapağı açılmış yağ çöp olmaz sukuterde de kullanabilirsin bu yağı ,
çok uygun bir fiyat yazmış olsa bile tanımadığım birinden açık yağ satın alıp motoruma koymam yanlış anlama lütfen 🤔

20 gün önce kapağı açılmış yağ çöp olmaz sukuterde de kullanabilirsin bu yağı ,
çok uygun bir fiyat yazmış olsa bile tanımadığım birinden açık yağ satın alıp motoruma koymam yanlış anlama lütfen 🤔
çok haklısın hocam. empati kurduğun zaman içine başka birşey karıştırmadığı ne malum dersin haklısınız. scooter sorun çıkarmaz ise kullanırım. olmadı eş dost tanıdık birilerine hediye ederim.

Motosikleti
Ns200 15"
en iyi yağ markası söyleyinde bilelim hocam aydınlatın lütfen bizi :giggle:
En iyi yağ markası diye bir kavram maalesef yok, her markanın bir seride veya bir amaçta en iyi hizmeti sunar. Mesela şuan tam sentetik yağlar arasında 7100 en çok basınç altı korumaya ve aşınma engelleyicilere sahip. Yarın bir gün farklı bir marka daha iyi teknoloji sunup daha iyi koruyan yağ çıkartabilir.

Kapağı açılmış bir yağı satmak zor. Şansınızı deneyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En iyi diye birşey yok. Genel Kabul edilebilir Normları karşıladığı müddetçe yağ yağdır.
vazgeçtim hocam satmaktan. biraz araştırım scooter sorun çıkarmaz ise kullanırım. olmadı dediğim gibi tanıdık eş dost birine hediye ederim.

vazgeçtim hocam satmaktan. biraz araştırım scooter sorun çıkarmaz ise kullanırım. olmadı dediğim gibi tanıdık eş dost birine hediye ederim.
Scooter'da bir sıkıntı veya kötü bir etki yapmaz. Piyasada ki en iyi yağ kavramı herkese göre değişir kimi Putoline sever kimi Motul kimi Brava :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
satsan satılmaz atsan atılmaz at köşede dursun birgün lazım olur

Ben en çok fuarda görünce şaşırdım .Standları filan vardı. Neredeyse ben bile ikna oluyordum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar