Motosikletime kedi dadandı?

sadece kedi değil başka sebepten doğan yıpranmaları önlemek için sele koruma filesi alabilirsiniz.Böylece seleniz korunur kediciklerde yatacak yer sahibi olur :) INSTAGRAM: omeryigit89

Kalbim temizmiş bugün bende bunla ilgili bişeyler araştıracaktım.

Motorum apartmanın için su borularının yanında duruyo. Branda var üstüne çıksalarda zararı pek yok ama apartmanımızda 7-8 tane kedi var. Yerleşik hayattalar, seviyoruz mamalarını sularınıda veriyoruz ama hepsi benim motorun çevresine dışkı bırakmak için yarışıyolar. Brandamada işemişler leş gibi kokuyo motora dokunamıcak hala getirmişler. Bunde şu naftalini deneyeceğim.

O da birşey mi ben akşam işyeri otoparkına motosikletimi bıraktım sabah mesai bitimi görünce şok oldum. Selenin üzeri kıl yün çamur bu da yetmezmiş gibi üzerinde ciftlesmis ler kan filan olmuş üzeri. Çok sinirlendim ve bir çoğunuzun tasnif etmeyeceği sadist bir çözüm buldum.Tepki çekeceği için buraya yazmıyorum ama hakettiler kesinlikle. Hayvanları severim ama bunu yapmayacaklardı.

ustam merhaba,

tüm cevapları okuyamadım belki aynı cevap daha önce verilmiştir... mükerrer olduysa şimdiden özür dilerim...

aynı sorunun çözümü için uyguladığım bir yöntem var... tamam sokak hayvanları canımız ciğerimiz, tüm canlılara sevgiyle yaklaşırız... ancak koltukta tüy, yırtık, tekerlekte sidik olunca işler biraz can sıkıcı olabiliyor... bu nedenle naftalin, pisuvar kokuları(misket şeklinde) ya da ernet tarzı koku yayan bir kimyasalı eski bir çorabın içine koyu motosikletin koltuğunun üzerine bırakırsanız rahatına düşkün kedi hayvanı bu kokudan rahatsız olarak uzak duracaktır... kimyasal kokusu brandanın içine yayılıyor... denendi, uygulandı, başarılı sonuç alındı... umarım sizde de işe yarar...

Benimde problemim var. Brandanin ustunden selenin ustune agirca bir tas koyuyorum.

Bende branda ile örttükten sonra hem seleden dikine hem de motoru boydan yanlamasına lastik ile sarıp bağlıyorum. Buna rağmen aradan girmeye çalışıyor. En kötü brandanın üzerinde yatıyor. Brandayı toplamak işkence oluyor o kirden dolayı.

kedi tırnağı izleri benim selemde de var. genel motorcu sorunumuz galiba:mrgreen:

Motosikleti
Honda CB125F
Konuyu hortlatıyorum ama bu sorundan kısa vadede basitçe kurtuldum diyebilirim.
Selemi kıl tüy pislik içinde bırakan kedilerden muzdarip olmuştum.
Marketten battal boy çöp poşeti alıp biraz bol gelecek şekilde seleye sardım.
Kedi seleye çıkar çıkmaz poşet haşır huşur edince bir saniye bile durmayıp hemen geri iniyor.
Motoruma dadanan kedi bu poşet işinden rahatsız olduğu için şimdilik selemi rahat bıraktı.

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Benim beyaz pezevengi de her sabah ben uyandırıyorum. Bir fırlıyor arkasında kendi kadar tüy bırakıyor.

Motosikleti
Honda CBR500R
Yeni motosikletimde kaliteli lastikli bir motosiklet brandası aldım, işime yarıyor alttan giremiyorlar. Alttan giremedikleri için de bu sefer branda tepesine çıkıp işiyorlar. En azından motosiklete zarar vermiyorlar. Önceki motosikletim mat siyahtı hep tırnaklarıyla yaptıkları çizikler vardı, eski brandayı da parçalamışlardı.

Arkadaşlar merhaba. Şikayetini beyan edeceğim konu belki bazı arkadaşlarında başına gelmiş olabilir. Motorumu kullandıktan sonra birandasnı üstüne çekiyorum ve ertesi günü birandayı kaldırdığimda bir kedi selemde gecelemis ve kaybolmuş. Sele de çizik, kedi tüyü pati izleri. 1 haftadır bunları yaşıyorum. Kızmaya başladım. Bunun için ne yapabilirim kedi de soğuktan heralde yatıyor.
Abi Kediye kızmaya başladığını söyledinmi ?

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Benimki scooter, seleye önce ucuz su geçirmez örtü taktım üstünden de air mesh kumaşlı bir tane taktım. Islanırsa altındaki koruyor, üstteki de tırmalanmasını engelliyor.

Benimkine sadece tekere ve ayaklığa işediler şimdiye kadar, seleye işiyorsa sıkıntı yani. Nasıl birşeyse lekesi çıkmıyor.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Selamlar,

Geçenlerde sokakta bir motosikletin selesinde gördüm, üzerinde plastik çıkıntılar olan bir örtü tasarlamışlar.
Kenarında kediyatmaz.com yazıyordu.
Kediyatmaz ismiyle alışveriş sitelerinde buldum ürünü, ilk fırsatta almayı düşünüyorum, fotoğrafı şöyle:

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Kedilerin en nefret ettiği koku narenciye, en çok da limon kokusu. Biz nasıl amonyak koklayınca beynimizden vurulmuşa dönüyoruz kedilere de limon kokusu.
Karabiberle limon suyunu karıştırıp, seleye bir bezin üstüne sürebilirsiniz. İnşallah işe yarar.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Bende her akşam geldiğimde yatıyor. Varsın yatsın sorun değil bu zamana kadar da hiç tırnağını geçirdiğini görmedim. Kalan tüylerini de hep motorda tuttuğum büyük mikrofiber bezini 2 - 3 vuruşta geçiyor. Eskiden işiyordu artık bıraktı o huylarını. Şİmdiki motora özel sele brandası kolay kolay bulamıyorum. En son feyizoğlundan almıştım oda lastikleri iyice gevşedi. Bir daha işim düştüğünde giderim diyordum kaldı öyle.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CB125F
Selamlar,

Geçenlerde sokakta bir motosikletin selesinde gördüm, üzerinde plastik çıkıntılar olan bir örtü tasarlamışlar.
Kenarında kediyatmaz.com yazıyordu.
Kediyatmaz ismiyle alışveriş sitelerinde buldum ürünü, ilk fırsatta almayı düşünüyorum, fotoğrafı şöyle:

İlginç bir ürün ama işe yarar görünüyor.
Benim poşet çözümü geçerliliğini yitirdiği vakit alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar