250-350CC Maxi scooter önerisi

İyi günler herkese tvs rtr200 motorumu satıp Maxi scooter almak istiyorum vites işleri biraz kafa karıştırıyor. Bütçem 100-200k civarında 2.el de olue

Kanuni seha 250 modelini 110a almayı düşündüm ama emin değilim hem piyasası ortalama olan hemde iyi bir model arıyorum yardımcı olan herkese teşekkür ederim
140 civarına dofern de mevcut zontes rks bakmadim ama bilgim yok scooter olarak ne alınır

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
Bende de var bitane 12 bin kmde 20 model xmax.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yıl önemli garantisiz 2023 altı almak istemiyorum
Bu fiyatlara zontes vs almak manasız aynı fiyata düzgün xmax veya forza,model yüksek isteniyorsa kymco’nun bir kaç modelini tercih etmeniz daha iyi olur.Kymco’nun ikinci eli baya kötü ama kanuniden daha çok memnun eder kullanırken.

Bende de var bitane 12 bin kmde 20 model xmax.

Bu fiyatlara zontes vs almak manasız aynı fiyata düzgün xmax veya forza,model yüksek isteniyorsa kymco’nun bir kaç modelini tercih etmeniz daha iyi olur.Kymco’nun ikinci eli baya kötü ama kanuniden daha çok memnun eder kullanırken.
Yıllanmış xmax almak pek istemiyorum hocam ama illa alınmalı ise listeme ekleyeyim

Motosikleti
Forza 250
Yıllanmış xmax almak pek istemiyorum hocam ama illa alınmalı ise listeme ekleyeyim
20-21 modelin altına pek düşmediğiniz sürece xmax de forza da sizi çok daha fazla memnun eder satarkende zontes e göre en az 10 kat,kanuni ve kymco gibi markalara göre de en az 5 kat daha rahat ve değerinde satarsınız.Ama dediğim gibi model yılı daha önemliyse bence sizin için kymco’nun 250lilikleri çok daha iyi olur.

20-21 modelin altına pek düşmediğiniz sürece xmax de forza da sizi çok daha fazla memnun eder satarkende zontes e göre en az 10 kat,kanuni ve kymco gibi markalara göre de en az 5 kat daha rahat ve değerinde satarsınız.Ama dediğim gibi model yılı daha önemliyse bence sizin için kymco’nun 250lilikleri çok daha iyi olur.
Düşük km xmax bulamadım

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Kymco downtown 250i öneririm kendimde kullanıyorum çok memnunum. Ikinci elde baya uyguna dusuk kmli bulunabiliyor. 5 yıl 50000 km garantisi var. Bir deneyin isterseniz deneme motorları mevcuttu. Buyuk ihtimal beğenirsiniz zaten denerseniz. Çok konforlu.

İyi günler herkese tvs rtr200 motorumu satıp Maxi scooter almak istiyorum vites işleri biraz kafa karıştırıyor. Bütçem 100-200k civarında 2.el de olue

Kanuni seha 250 modelini 110a almayı düşündüm ama emin değilim hem piyasası ortalama olan hemde iyi bir model arıyorum yardımcı olan herkese teşekkür ederim
140 civarına dofern de mevcut zontes rks bakmadim ama bilgim yok scooter olarak ne alınır
Marka olarak kymco ve SYM Japonlardan sonra en iyi Scooter üreticileri sayılır, onların modellerine bakılabilir Japon modeller (Xmax Forza) o bütçede çok yüksek km veya eski model olur sanırım.

Kymco downtown 250i öneririm kendimde kullanıyorum çok memnunum. Ikinci elde baya uyguna dusuk kmli bulunabiliyor. 5 yıl 50000 km garantisi var. Bir deneyin isterseniz deneme motorları mevcuttu. Buyuk ihtimal beğenirsiniz zaten denerseniz. Çok konforlu.
Kymco downtown 250i ampul olması sinirimi bozdu noodoe ekranlı modeli 200k aynı fiyata sr4 Maxi var mesela veya diyorum ki rks 350 falan mı alsam veya zontes kararsız kaldım dtx250 0 km 190a mevcut 2024 model 2022 2023 model dtx360 lar yerine downtownda olabilir kararsızım açıkçası bayağı

Marka olarak kymco ve SYM Japonlardan sonra en iyi Scooter üreticileri sayılır, onların modellerine bakılabilir Japon modeller (Xmax Forza) o bütçede çok yüksek km veya eski model olur sanırım.
2020 model x Max 250 tech var 20k kilometrede 210 ilan demiş ama bilemedim yoksa 5 yıllık makina yıllanmış ürün biraz korkutuyo

Motosikleti
Forza 250
Kymco downtown 250i ampul olması sinirimi bozdu noodoe ekranlı modeli 200k aynı fiyata sr4 Maxi var mesela veya diyorum ki rks 350 falan mı alsam veya zontes kararsız kaldım dtx250 0 km 190a mevcut 2024 model 2022 2023 model dtx360 lar yerine downtownda olabilir kararsızım açıkçası bayağı

2020 model x Max 250 tech var 20k kilometrede 210 ilan demiş ama bilemedim yoksa 5 yıllık makina yıllanmış ürün biraz korkutuyo
12 binde düz olanını 240 a bırakıyorum hocam 10 liralıkta ekstra var motorda

Satılsa da gidip tenere mi alsam 🤣

12 binde düz olanını 240 a bırakıyorum hocam 10 liralıkta ekstra var motorda

Satılsa da gidip tenere mi alsam 🤣
Bende rtr200 var lakin vites olayıni sevemedim o yüzden scooter istiyorum bir de annem vitesliye binmeye korkuyor scooter a binince korkmuyor

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim xmax 2016 model, 2016 Aralık başında aldım, 2017 Mayıs'da ehliyetimi alınca kullanmaya başladım. 16bin km'de henüz, yaptığı yolun çoğunu da bizim köfteci turlarında yaptım, istanbul'da şehir içinde işe gidip gelmeye almıştım ama evden çalışmaya başlayınca işe gidip gelmedim fazla. Motor son bir yıldır İstanbul'da kapalı otoparkta duruyor, aküsü bitmiş, yeni yuasa marka akü aldım, ilk fırsatta İstanbul'a gidip yeni aküyü takıp eve getireceğim, artık yaşadığım küçük ilçede çarşı pazar motoru olacak. Satmaya niyetlenmiştim ama ölü fiyata vermeye kıyamadım, satınca pcx bile alamayacaksam niye satayım, şimdi sıfır alsam bundan çok farklı durumda olmayacak, bütün bakımlarını ve tamirlerini yetkili serviste yaptırmıştım, en az 10bin km daha ağır bakım yok yağ/filtre değiştirip devam edecekken kolay kolay satmam ama satınca üzmeyecek fiyat veren olursa satarım.
Satarsam tek nedeni bunun yerine eşimin boyu yetecek daha küçük bir scooter almak olur, mesela güzel nmax 125 alabilecek ifyata satabilirsem satarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar