uzun yol motoru

uzun yolda kullanmak icin a2 sınıfı ile uyumlu motor arıyorum
•butcem 200k
•yedek parça ve servis konusunda sorunsuz

Motosikleti
Yamaha MT-25
2022 sonrası kroniksiz cb250r. Yakın arkadaşım 3000kmlik Türkiye turu yaptı yakın zamanda .
Bir de youtubede bu motorla avrupaya tur yapan bir abla vardı . 200k civarına gayet temizleri bulunur.

Motosikleti
D400
Sağlam olsun 250cc yeter diyorsan cb250r ; kalite az daha düşük olsun ama 400cc olsun diyorsan dominar

Motosikleti
Yamaha XSR700
CB250R bence de bu bütçenin vazgeçilmezi olmalı. Sorunsuz. Bir motorda olması gereken ilk özellik.

Motosikleti
Honda CRF250L
Selesini değiştirsen 2017 sonrası crf250 L yada Rally farketmez, arta kalan parayı da aksesuara harcayabilirsiniz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar ben de geçmişte Sym Wolf ile defalarca uzun yol yaptım ama bu, bir naked olan Sym Wolf'ün bir uzun yol motoru olduğu anlamına gelmiyor. Bu bağlamda Cb 250R da bir uzun yol motoru değildir. Çok güzeldir, tatlıdır ama bir uzun yol motoru değildir. Uzun yol için size rüzgardan koruyacak kadar tur camı ve karenaj sağlayan, arkaya eşya yükleyebileceğiniz, bakım aralıkları kısa olmayan, devir yükseltince zangır zungur titremeyen motorlar lazım. 200.000 bütçeyle uzun yol için kalbur üstü motor bulunmaz ama ben olsam bütçemi az biraz arttırabilirsem bolca pazarlıkla Voge 500 Ds alırdım. Doğrudur, Çinlidir ama Voge'den çok fazla gol yiyen duymadım.

Arkadaşlar ben de geçmişte Sym Wolf ile defalarca uzun yol yaptım ama bu, bir naked olan Sym Wolf'ün bir uzun yol motoru olduğu anlamına gelmiyor. Bu bağlamda Cb 250R da bir uzun yol motoru değildir. Çok güzeldir, tatlıdır ama bir uzun yol motoru değildir. Uzun yol için size rüzgardan koruyacak kadar tur camı ve karenaj sağlayan, arkaya eşya yükleyebileceğiniz, bakım aralıkları kısa olmayan, devir yükseltince zangır zungur titremeyen motorlar lazım. 200.000 bütçeyle uzun yol için kalbur üstü motor bulunmaz ama ben olsam bütçemi az biraz arttırabilirsem bolca pazarlıkla Voge 500 Ds alırdım. Doğrudur, Çinlidir ama Voge'den çok fazla gol yiyen duymadım.

oncelikle yorumunuz ve tavsiyeniz icin tesekkur ederim. aslında voge 500 ds değil ama voge 300 da aklımda yer edindi

herkes motor yazmış ama uzun yoldan kastını sormamış.
Kardeşim sen uzun yol derken neyi kastediyorsun?
tek seferde durmadan kaç saat veya kaç km gitmeyi planlıyorsun
sana ona göre tavsiyede bulunayım

herkes motor yazmış ama uzun yoldan kastını sormamış.
Kardeşim sen uzun yol derken neyi kastediyorsun?
tek seferde durmadan kaç saat veya kaç km gitmeyi planlıyorsun
sana ona göre tavsiyede buluna
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

abi en az 200 km yol gidebileceğim ve 1.30 saat boyle kesintisiz sürebileceğim bi motor arıyorum

millet cb250 demiş nedendir anlayamadım,rahatlık yok uzun yol hiç yok,tek artısı alt devirler biraz torklu o kadar.
naked motordan uzun yol motoru olmaz arkadaşlar
senin ilacın inazuma f kesinlikle,250ccde üstüne yol motoru daha gelmedi

kral motor iyi hos ama eski bi model olduğu icin parca ve usta konusu sorun acar bana malum ogrenciyiz

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Motorun ne olduğunun çok da önemi yok activa ile Rusya'yı gezen, 50 CC ile hemde hanımı ile artcili tüm Türkiye yı gezen. Teee zamanında Vespa ile İngiltere den orduya gidip gelen....vs bir sürü örnek var. Önemli olan sizin planınız ve zaman olup olmadığı.

Ben her zaman söylüyorum. Motor değil sürücü gider ( %80 sürücü kalanı motor

200e "uzun yol" motosikleti yok
ikinci elde azıcıkta olsa var gibi 🐺

Motorun ne olduğunun çok da önemi yok activa ile Rusya'yı gezen, 50 CC ile hemde hanımı ile artcili tüm Türkiye yı gezen. Teee zamanında Vespa ile İngiltere den orduya gidip gelen....vs bir sürü örnek var. Önemli olan sizin planınız ve zaman olup olmadığı.

Ben her zaman söylüyorum. Motor değil sürücü gider ( %80 sürücü kalanı motor
bu yorumu görünce düşüncem degisti hocam tesekkurler🚨

Motosikleti
Yamaha MT-25
Siz sorunsuz olan motosikletlere bakın , rahatlık bir şekil halledilir halledilmese bile genç adamım diyorsunuz . 1.5 buçuk saat durmadan değil motorla koşarak bile gidersiniz.

Tek silindirli uzun yol motoru olmaz, hele naked hiç olmaz. Sadece tur camı bir yere kadar götürür, sonrasında zorlamaya başlar. Güncel modeli yok ama düşünürsen kesinlikle inazuma f uzun yolun kralıdır düşük cc'de. Bütçeni yükseltebilirsen v strom 250 de güzel olur. Tek silindirin titreşimi sıkıntı yaratır uzun yolda, paso çişe gidersin.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Tek silindirli uzun yol motoru olmaz, hele naked hiç olmaz. Sadece tur camı bir yere kadar götürür, sonrasında zorlamaya başlar. Güncel modeli yok ama düşünürsen kesinlikle inazuma f uzun yolun kralıdır düşük cc'de. Bütçeni yükseltebilirsen v strom 250 de güzel olur. Tek silindirin titreşimi sıkıntı yaratır uzun yolda, paso çişe gidersin.
Aslında yukarda da yazdım. Planın ne olduğu önemli her motor uzun yola gider. 50 CC ile tüm Türkiye'yi gezen arkadaşın motoru falkon marka.
Ama süre sorunu var ise. 200 CC ile 1000 CC lik motor planı yaparsan tabii ki olmaz. Günlük 100-200 km gezeceğim dediğin zaman güç önemini yitiriyor.

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Biz uzun yolda gitmiyormuş bu alet diye Forzayı satalım, millet 80 cc ile tek seferdi 400 + km yol yapsın :)
Asıl maceracı ruh ( deli cesareti de denebilir ) bunlar galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar