Arkadaşlar ben de geçmişte Sym Wolf ile defalarca uzun yol yaptım ama bu, bir naked olan Sym Wolf'ün bir uzun yol motoru olduğu anlamına gelmiyor. Bu bağlamda Cb 250R da bir uzun yol motoru değildir. Çok güzeldir, tatlıdır ama bir uzun yol motoru değildir. Uzun yol için size rüzgardan koruyacak kadar tur camı ve karenaj sağlayan, arkaya eşya yükleyebileceğiniz, bakım aralıkları kısa olmayan, devir yükseltince zangır zungur titremeyen motorlar lazım. 200.000 bütçeyle uzun yol için kalbur üstü motor bulunmaz ama ben olsam bütçemi az biraz arttırabilirsem bolca pazarlıkla Voge 500 Ds alırdım. Doğrudur, Çinlidir ama Voge'den çok fazla gol yiyen duymadım.
oncelikle yorumunuz ve tavsiyeniz icin tesekkur ederim. aslında voge 500 ds değil ama voge 300 da aklımda yer edindiArkadaşlar ben de geçmişte Sym Wolf ile defalarca uzun yol yaptım ama bu, bir naked olan Sym Wolf'ün bir uzun yol motoru olduğu anlamına gelmiyor. Bu bağlamda Cb 250R da bir uzun yol motoru değildir. Çok güzeldir, tatlıdır ama bir uzun yol motoru değildir. Uzun yol için size rüzgardan koruyacak kadar tur camı ve karenaj sağlayan, arkaya eşya yükleyebileceğiniz, bakım aralıkları kısa olmayan, devir yükseltince zangır zungur titremeyen motorlar lazım. 200.000 bütçeyle uzun yol için kalbur üstü motor bulunmaz ama ben olsam bütçemi az biraz arttırabilirsem bolca pazarlıkla Voge 500 Ds alırdım. Doğrudur, Çinlidir ama Voge'den çok fazla gol yiyen duymadım.
Tek silindir, gücü düşük ve 500 Ds'e göre biraz titrer diye önermedim.oncelikle yorumunuz ve tavsiyeniz icin tesekkur ederim. aslında voge 500 ds değil ama voge 300 da aklımda yer edindi
herkes motor yazmış ama uzun yoldan kastını sormamış.
Kardeşim sen uzun yol derken neyi kastediyorsun?
tek seferde durmadan kaç saat veya kaç km gitmeyi planlıyorsun
sana ona göre tavsiyede buluna
kral motor iyi hos ama eski bi model olduğu icin parca ve usta konusu sorun acar bana malum ogrenciyizmillet cb250 demiş nedendir anlayamadım,rahatlık yok uzun yol hiç yok,tek artısı alt devirler biraz torklu o kadar.
naked motordan uzun yol motoru olmaz arkadaşlar
senin ilacın inazuma f kesinlikle,250ccde üstüne yol motoru daha gelmedi
Helal olsun vallahi ben 40KM dayanabiliyorum en fazla.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
abi en az 200 km yol gidebileceğim ve 1.30 saat boyle kesintisiz sürebileceğim bi motor arıyorum
motora bağlı abi o iş mesela suan ben de drift l var bununla en uzun yol eziyet gibi geliyo ama bi racing makina olsa yanarrrr tadından yenmezHelal olsun vallahi ben 40KM dayanabiliyorum en fazla.
ikinci elde azıcıkta olsa var gibi200e "uzun yol" motosikleti yok
bu yorumu görünce düşüncem degisti hocam tesekkurlerMotorun ne olduğunun çok da önemi yok activa ile Rusya'yı gezen, 50 CC ile hemde hanımı ile artcili tüm Türkiye yı gezen. Teee zamanında Vespa ile İngiltere den orduya gidip gelen....vs bir sürü örnek var. Önemli olan sizin planınız ve zaman olup olmadığı.
Ben her zaman söylüyorum. Motor değil sürücü gider ( %80 sürücü kalanı motor
Aslında yukarda da yazdım. Planın ne olduğu önemli her motor uzun yola gider. 50 CC ile tüm Türkiye'yi gezen arkadaşın motoru falkon marka.Tek silindirli uzun yol motoru olmaz, hele naked hiç olmaz. Sadece tur camı bir yere kadar götürür, sonrasında zorlamaya başlar. Güncel modeli yok ama düşünürsen kesinlikle inazuma f uzun yolun kralıdır düşük cc'de. Bütçeni yükseltebilirsen v strom 250 de güzel olur. Tek silindirin titreşimi sıkıntı yaratır uzun yolda, paso çişe gidersin.