rüzgar

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Şimdi fsm'den Honda Pcx ile geçtim. sırat gibiydi.

Anlık 26 ymış hızı.

Önceki yıllar böyle bir rüzgar hatırlamıyorum. Sizler ne düşünüyosunuz? Bir kango arsca kendimi siper etmesem, haberde beni okurdunuz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motor hafif ve güçsüz olunca başa gelebiliyor bu tip işler. Neyse sağ salim atlatmışsınız.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Kış zamanı başladı zaten bu korku.
Bu mevsimde motoru devirecek kadar şiddetli kuzey rüzgarları olmaz korkma o kadar , kışın rüzgarlı havada zaten FSM ye değil 15 Temmuz a yönel yada paraya kıyıp tünelden geç , FSM de ben 230 kilo motorla bile Bismillah çektiğim oldu kışın , 15 Temmuz da da rüzgarlıysa belediye otobüsünü siper ederim hep..

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Çok rüzgarda sürdüm kesikli,sürekli vs vs rüzgara alışmıştım kendimce ama arefe günü toplam 250 kg aşan motosiklet viraj dönerken yandan aldığım rüzgarla ön tekerlek bir karışa yakın attı. Bilimsel araştırma yapmadım araştırmadım ama ss tarzı motorlar yan rüzgarları daha güzel tutuyor gibi.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hafif scooter'lar rüzgardan daha fazla etkileniyor. (Hem hafiflik hem de yelken gibi karenaj yüzünden...) Ben de zamanında Söke düzlüğünde yandan gelen rüzgara motoru 20 derece falan eğerek ancak düz gidebilmiştim. Sonra benzer rüzgar koşullarında CB500F (190kg) ve DL650 (213kg) ile geçtim oralardan hissetmedim bile.

Motosikleti
525 RR
Ben de memlekete gidip geldim. Geliş ve gidiş toplam 600 km yaptım. Dönerken rüzgar sürekli karşıdandı, boynum tutuldu rüzgara direneceğim diye. Rüzgarda çok yoruyor gerçekten. Bir de kask kalitesizdi kulaklarım rüzgar uğultusundan kötü oldu.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
pcx'i satayım. teşekkürler yanıtlar için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

21 kmh ile geçtim biraz önce güneşli havada 15 temmuz şehitler köprüsünden ve beni hem yavaşlattı hem de şerit dışına itti.

pcx i satmayı hiç istemiyorum. Rüzgar nasıl bu kadar korku dolu birşeye dönüyor bilmiyorum. Domi 250 ile deneyeceğim olmadı bana motosikletin hayatında elveda.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar