Tarihin En Yakın Moto2 Finişi! +0.003

deniz-oncu.jpg

Milli motosikletçi Deniz Öncü, 8 Haziran 2025’te İspanya’da 0.003 saniye farkla Moto2 kariyerinin ilk zaferini kazandı ve tarihte Moto2’de galibiyet alan ilk Türk oldu!

Motor sporlarında Türkiye adına yeni bir tarih yazıldı! Genç yetenek Deniz Öncü, 8 Haziran 2025’te İspanya’da düzenlenen Moto2 yarışında bitiş çizgisini rakibinden yalnızca 0.003 saniye önce geçerek kariyerinin ilk Moto2 zaferine imza attı. Bu zafer, yalnızca kendisi için değil, Türk motor sporları için de bir milat oldu.

İmkansız Denilen O An

Tüm yarış boyunca rakipleriyle adeta nefes nefese bir mücadeleye giren Deniz Öncü, son turlarda inanılmaz bir performans sergileyerek podyumun en üst basamağını kaptı. Bitiş çizgisini geçerken aradaki fark, gözle dahi seçilemeyecek kadar azdı: 0.003 saniye. Yarış, Moto2 tarihinin en çekişmeli finişlerinden biri olarak kayıtlara geçerken, Öncü’nün bu zaferi motorsporları dünyasında büyük yankı uyandırdı.

İŞTE O TARİHİ AN:

Haberin devamı için tıklayın.

Rins'in Silverstone'da Marc'a itelediği yarış gibi, sürüş okullarında çizgi öğretilirken kullanılacak görüntü. Çiçek.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rins'in Silverstone'da Marc'a itelediği yarış gibi, sürüş okullarında çizgi öğretilirken kullanılacak görüntü. Çiçek.

killing, senin marc dusmanlığın normal değil bak.

tamam, rossi fanboysun.,youtube kanalında rossi-marc kapışmasını muthis mizahınla +18 lik şekilde alttazılı olarak hazırlamış adamsın.(sonra kaldırdın)

ama yani kabul etnen lazım ki dunyaya marc gibi bir yarışçı gelmedi.

killing, senin marc dusmanlığın normal değil bak.

tamam, rossi fanboysun.,youtube kanalında rossi-marc kapışmasını muthis mizahınla +18 lik şekilde alttazılı olarak hazırlamış adamsın.(sonra kaldırdın)

ama yani kabul etnen lazım ki dunyaya marc gibi bir yarışçı gelmedi.

Marc'ı sevmiyorum, yeteneğini reddedecek kadar da gerizekalı değilim, ama yukarıda yazdığım bunlardan bağımsız bir iteleme. Ne diyeydim, Alex Rins'in Marc'ı üzdüğü gibi mi diyeydim?
Senin gül hatrın için Alex Rins'in 2019 Silverstone'da Marc'a yaptığı gibi büyük bir terbiyesizlik diye düzelteyim.

Yalnız ben Rossi-Marc hakkında bi video yaptığımı hatırlamıyorum.

Marc'ı sevmiyorum, yeteneğini reddedecek kadar da gerizekalı değilim, ama yukarıda yazdığım bunlardan bağımsız bir iteleme. Ne diyeydim, Alex Rins'in Marc'ı üzdüğü gibi mi diyeydim?
Senin gül hatrın için Alex Rins'in 2019 Silverstone'da Marc'a yaptığı gibi büyük bir terbiyesizlik diye düzelteyim.

Yalnız ben Rossi-Marc hakkında bi video yaptığımı hatırlamıyorum.

ya iteledi falann..

başkasının yaptığı videoyu kendi kanalına koydun o zaman. belki o yuzden hatırlamıyosun.

marc en son düşüyor ve altyazı da "işte boyle skerler" yazısı beliriyodu.

neyse, zincir temizleme videosunu da kaldırmışın zaten. bi ara youtubcu motorcularla uğraşırken senin kanalına baktım ikiside kaldırdığını gorunce üzülmüştüm.

ayrica marc a yetenekli demek kuçumsemektir. yeteneli çok adam var. bu adam goat.

O video short idi zaten, halen de yerinde duruyor. Ben senin dediğinden bu rekabetle ilgili bişey anlattığım bir video gibi anladım.
Dişli temizliği videosu da duruyor.

Bu hesabını engellememiş olmam seninle ciddi ciddi MotoGP falan konuşacağım anlamına gelmiyor.
Marc GOAT tamam =)

O video short idi zaten, halen de yerinde duruyor. Ben senin dediğinden bu rekabetle ilgili bişey anlattığım bir video gibi anladım.
Dişli temizliği videosu da duruyor.

Bu hesabını engellememiş olmam seninle ciddi ciddi MotoGP falan konuşacağım anlamına gelmiyor.
Marc GOAT tamam =)

hmmm

o zaman bu iki video uyelere ozel. şu an baktım ve ikisini de goremiyorum.

yaaa, rossi vs marc videosu yapıp rossi kazanıp marc dusunce "işte boyle skerler" diyen biriyle ben de pek motogp konusmak istemem.

biliyosun ki, fanatiklik düşük zeka belirtisidir. sana yakıştıramıyorum bu durumu =)

Dedi Honda (hatta mikro anlamda Africa Twin) fanatiği :D

Dikkatin başka yerde sanırım, böyle hatalar yapmazsın sen? ;)

:)

aksine, bunu killing yazacak diye bekliyordum. offline oldu veya daha fazla uzatmak istemedi.

ben Hondayı severim ama fanatik değilim.
benim için artılar eksiler toplandığında Honda hep ağır basıyordu(artık haksız rekabet var)

başka motor var da biz mi almadık ??

Zaten Türkiye de bmw, honda, yamaha dışında motor alınmaz.

ki bunların arasında en iyi f/p motorlar honda dan cıkıyor genelde.

dünya satış rakamları da beni doğruluyor.

özetle; aklın yolu bir ;)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
:)

aksine, bunu killing yazacak diye bekliyordum. offline oldu veya daha fazla uzatmak istemedi.

ben Hondayı severim ama fanatik değilim.
benim için artılar eksiler toplandığında Honda hep ağır basıyordu(artık haksız rekabet var)

başka motor var da biz mi almadık ??

Zaten Türkiye de bmw, honda, yamaha dışında motor alınmaz.

ki bunların arasında en iyi f/p motorlar honda dan cıkıyor genelde.

dünya satış rakamları da beni doğruluyor.

özetle; aklın yolu bir ;)
Valla buradan fanatik gibi görünüyorsun, yani olur olmaz her yerde lafı Honda / Afrika Twin süper yea'ya getirmek fanatiklik değil de nedir? :D

Honda ağırbaşlı oturaklı Japon. Şu anki fiyatlarla alınacak çok başka modeller var bence. Bir ara biraderle bir DT ziyaret edeyim, belki bir Stelvio patlatırım. (Bir ara dediğim güz döneminde falan olur, şu sıralar piyasanın dötü kalkık biraz. Ayrıca bu yaz şu V Strom'u biraz kullanayım, 2022 Aralık'ta aldım daha 10.500'de, yazıktır şöyle bir 20-25.000 falan görsün...)

Valla buradan fanatik gibi görünüyorsun, yani olur olmaz her yerde lafı Honda / Afrika Twin süper yea'ya getirmek fanatiklik değil de nedir? :D

Honda ağırbaşlı oturaklı Japon. Şu anki fiyatlarla alınacak çok başka modeller var bence. Bir ara biraderle bir DT ziyaret edeyim, belki bir Stelvio patlatırım. (Bir ara dediğim güz döneminde falan olur, şu sıralar piyasanın dötü kalkık biraz. Ayrıca bu yaz şu V Strom'u biraz kullanayım, 2022 Aralık'ta aldım daha 10.500'de, yazıktır şöyle bir 20-25.000 falan görsün...)

africa twin super ama :d

ohooooo 3 yılda 10.500 km. şimdi anlıyorum neden guzzi istediğini..

sıfır gibi ucuza ikinci el alacan 2-3 yıl 10k kullanıp satarsın

zarar minimum olur. (satabilirsen)

alırsan iyi eğlence cıkacak bize, sakın problemleri soylememezlik etme bak :d

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
africa twin super ama :d

ohooooo 3 yılda 10.500 km. şimdi anlıyorum neden guzzi istediğini..

sıfır gibi ucuza ikinci el alacan 2-3 yıl 10k kullanıp satarsın

zarar minimum olur. (satabilirsen)

alırsan iyi eğlence cıkacak bize, sakın problemleri soylememezlik etme bak :d
Söylerim ya neden söylemeyeyim? Ktm'den BMW'den kötü olmaz. Problem çıkması değil hızlıca çözülememesi sorun asıl.

Pandemiden sonra km yapamamaya başladım, home office'e geçince. Yoksa aylık min. 1.000 yapıyordum hiç yapmasam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar