Kaza sonrası hasar

Resim 1 Resim 2 Resim 3 Çarpışma sonucu motor bu hale geldi. Motor çalışıyor yürüyen aksamında bir sorun yok. Direksiyonla teker ayrı yönlere bakıyor galiba gidon yamulmuş. Parça olarak sol ayna, sol sinyal, Sol basamak kırık. Motoru düzeltmem sizce tahmini kaç tutar? Çizikleri ve göçüğü nasıl yapabilirim?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun, bunlar çok maliyetli işler değil. Sinyal, ayna ve basamakları rahatlıkla piyasadan bulabilirsiniz, universal ürünlere de bakın. Yamulmanın sebebi sadece gidondansa o da boruyla çektirilerek düzeltilebilir.

Resim 1 Resim 2 Resim 3 Çarpışma sonucu motor bu hale geldi. Motor çalışıyor yürüyen aksamında bir sorun yok. Direksiyonla teker ayrı yönlere bakıyor galiba gidon yamulmuş. Parça olarak sol ayna, sol sinyal, Sol basamak kırık. Motoru düzeltmem sizce tahmini kaç tutar? Çizikleri ve göçüğü nasıl yapabilirim?
Öncelikle geçmiş olsun,çıkma parçalardan yürü olmadı başka motordan uydurursun fazla para gitmez ama işçilik ustaya göre çok değişir

Abi çok tutacağını sanmıyorum. Ben seninkine benzer bir kazada 4000 TL maliyetle hallettim TVS RTR 200. 6 ay önce. Yalnız yetkili servis değildi, yetkili servis daha çok tutar. Güvendiğin, çevreden duyduğun bir motosiklet tamircisi daha uyguna halledecektir. Eğer istersen onlar da orijinal parça getirtebiliyorlar zaten. Garantin var ise RKS neyin garantisini verecek ne olursa olsun her şeye garanti dışı diyecekler zaten. Geçmiş olsun

çizik göçük duruyor onları yaptırmadım
Çizik, göçük ve servis ücretini de katsan neredeyse benim dediğime yakın bir şey çıkardı.

Tabi kafaya taksan depo da olsun diye, göçük düzelmez de yeni depo alsan daha pahalıya çıkardı.

Maalesef tamirat masrafları, motosikletin satış fiyatları ile orantılı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar