ABS siz motora ABS takılırmı

Motosikleti
Ns200 15"
Takılır takılmasınada çok zahmetli ve maliyetli olur, gidip abs li bir motosiklet almak çok daha ucuz olacaktır.

Absli sandık motor almak daha mantıklı. Forumda birisi 07 bloğunu tnt 250'ye taktı, abs de aktifti. Abs özelliği olmayan bloğa abs takmak çok uğraştırır, o da mümkünse eğer.
Blok diye kastettiğin piston , silindir , krank mı ?..
abs nin bunlarla bağlantısı yok..
jant ve amortisör hız okuyucu aparatları için uygunsa , abs ünitesi , tesisatı vede fren hidrolik boruları yerleştirilebiliyorsa voltaj verildiğinde sistem çalışır..
fakat abs li motorların fren diski , fren merkezleri , süspansiyon geometrileri vs farklı olabiliyor , tüm bunları değiştirmeden abs nin devreye girmesi farklı sorunlar üretebilir..

Zamanında bu forumda birisi 600 rr takmıştı diye hatırlıyorum. Konusu duruyordur ama galiba kendisi rahmetli oldu.

Blok diye kastettiğin piston , silindir , krank mı ?..
abs nin bunlarla bağlantısı yok..
jant ve amortisör hız okuyucu aparatları için uygunsa , abs ünitesi , tesisatı vede fren hidrolik boruları yerleştirilebiliyorsa voltaj verildiğinde sistem çalışır..
fakat abs li motorların fren diski , fren merkezleri , süspansiyon geometrileri vs farklı olabiliyor , tüm bunları değiştirmeden abs nin devreye girmesi farklı sorunlar üretebilir..
Bahsettiğim üyenin yaptığı gibi komple blok (motor bloğu, beyin, fren tertibatı vs.) olarak demek istemiştim. Sadece fren tertibatı ve abs elemanlarının bağlanması ile oluyorsa bu işlem, çok daha yaygın olarak yapılırdı bence.

Bahsettiğim üyenin yaptığı gibi komple blok (motor bloğu, beyin, fren tertibatı vs.) olarak demek istemiştim. Sadece fren tertibatı ve abs elemanlarının bağlanması ile oluyorsa bu işlem, çok daha yaygın olarak yapılırdı bence.
Abs nin ayrı bir beyni var , tesisatı , sensörleri , fren borularını kazalı bir motordan alıp aktarıyorlar , 10-15 yıl önce neredeyse tüm motorlarda Abs opsiyondu aynı modelin Abs li hurdaya çıkmış modelinden alınıyordu , kötü durumdaysa blokda değiştirilmiştir abs için degildir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar