Ölmeden forumda 10. yıl kutlaması

Eskilerden ölmemiş yada sakat kalmış güzel forum arkadaşlarım , Yıllar sonra postumuzu açtık yeni kanları 14 Haziran Cmts Kuzeyde roll gecesine davet ediyorum. Şekerine oynayabiliriz. ahh ahh hırbonen olsaydı da eğitmen abilerimize feyz olsaydı bu gece.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hee ya "queen" yazınca mı ne öyle bir şey sonrası çıkardı o kafa sallayan düdük

Motosikleti
600RR
pejoyla yola cıktım yarın aksama orda olurum dostum

Eskilerden ölmemiş yada sakat kalmış güzel forum arkadaşlarım , Yıllar sonra postumuzu açtık yeni kanları 14 Haziran Cmts Kuzeyde roll gecesine davet ediyorum. Şekerine oynayabiliriz. ahh ahh hırbonen olsaydı da eğitmen abilerimize feyz olsaydı bu gece.
Böyle bir etkinliğe katılmadığım ve Manisa'da oturduğum için dediğiniz yer tam olarak neresi oluyor? Benim düldül'le litrelikleri biraz ezeyim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeminle baslık acacaktım.forumun tekercileri yaşıyor mu, sakatlandılar mı yoksa coluk cocuga karışıp arabacı mı oldular diye..

jemand yaşıyo mu ?

bi de mt09 lu bir cocuk daha vardı, yalova taraflarından galiba. motorcu kızlarla bol bol video cekerdi..

ahhhhh ahhh eskiden forum neydi be :(

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
herhalde yaşlılardan birkaç kişi kaldık
2009 yılından beri forumda olan biri artık fosildir yaşlı değil :) şaka bir yana o dönemleri hatırlıyorum da mesajları okumaya yetişemezdik sürekli bir hareket vardı hararet vardı ekşın vardı , saatte 34 km/h esen bir rüzgarda viyadük geçişinde nelere dikkat edilmeli diye tartışan koca yürekler bile vardı onları da özledik :) ayağınıza taş değmesin iyi ki varsınız fosiller .

2009 yılından beri forumda olan biri artık fosildir yaşlı değil :) şaka bir yana o dönemleri hatırlıyorum da mesajları okumaya yetişemezdik sürekli bir hareket vardı hararet vardı ekşın vardı , saatte 34 km/h esen bir rüzgarda viyadük geçişinde nelere dikkat edilmeli diye tartışan koca yürekler bile vardı onları da özledik :) ayağınıza taş değmesin iyi ki varsınız fosiller .
çok keyifliydi gerçekten iyi ki varsınız iyi ki tanıdım hepinizi.
Halen de keyifli fakat iş güç uğraşlar çok buraya zaman ayıramıyoruz

yeminle baslık acacaktım.forumun tekercileri yaşıyor mu, sakatlandılar mı yoksa coluk cocuga karışıp arabacı mı oldular diye..

jemand yaşıyo mu ?

bi de mt09 lu bir cocuk daha vardı, yalova taraflarından galiba. motorcu kızlarla bol bol video cekerdi..

ahhhhh ahhh eskiden forum neydi be :(
Hala görüşüyoruz daha bı kac hafta once oturduk sohbet ettik. Efsane ölmeeeez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geri dön, daha bir hafta var
Snappy geliyorsa kuzenimden çakal kasa cub ı alıp geliyorum iyi yatan kazansın

Son düzenleme:
Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Motosiklet virüsünü kaptığım 2007 yazından sonra Ankaraya döner dönmez A2 (o zamanlar A2 idi) ehliyete yazıldım.

Forum üyeliğimi de 20 gün kadar sonra almıştım ama motosiklet alımını çeşitli sebeplerle ertelediğim için birkaç soru sormak dışında neredeyse hiç paylaşımım da olamadı açıkçası.

Aynı dönemlerde üyelik aldığım CBF 1000 forumu çok öğreticiydi gerçekten ve orayı baştan sonra hatmettim.

Ama hala motosikletim olmadığından ve kendimi bildim bileli otomobilleri çok seviyor olduğum ve de yıllardır otomobil sahibi de olduğum için DH forum otomobil genelde yaptım neredeyse tüm paylaşımlarımı.

2012'lerin sonunda benim motosiklet alımı işi netleşince oradaki paylaşımlarımı ayda yılda 1 mesaja kadar düşürebilmeyi başarıp Honda GS1 eğitimini de alıp motosiklet işlerine bulaşmış olsam da kendimi asıl motorcu hissetmem 2017 yılında CRF Rally almamdan sonra oldu.

Aralarda nadiren de olsa burada da birkaç mesaj yazmış olsam da önce CBF 1000 forum ve orası misyonunu tamamladığı gerekçesiyle kapanınca daha sonra enduroist foruma transfer oldum.

Ama orası da bir süre sonra eski tadını vermedi ve galiba orası da kapandı sonra.

Kürkçü dükkanına geri döndüm bende ve birkaç yıldır ağır aksak da olsa burada da birkaç mesaj yazar oldum.

Çok aktif olarak yazmasam da bu forumu da takip etmiş olduğum için eskilerden nickleri az biraz tanıyorum.

Facebook ve diğer mecralar forumculuğa büyük darbe vurmuş olsalar da forumların yerini tutmuyorlar.

Bu vesileyle forumdaki 18. yılımı da kutlamış olayım.

Ama kimse de ölmesin yahu.

Tekeriniz düz bassın.

Selamlar.

çok keyifliydi gerçekten iyi ki varsınız iyi ki tanıdım hepinizi.
Halen de keyifli fakat iş güç uğraşlar çok buraya zaman ayıramıyoruz
Siyasi konular da önceden çok ters düştüğüm olmuştu sizle.
Şimdi görünce İnsan tanımadığı birini bile kırmamayı anlıyor yaşta alınca.
Yazdığını görünce eskilerden birinin aileden biri yurt dışından gelmişte görmüş gibi oluyor insan.
Kimseyi kırmamak lazım.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Nice koç yiğitler yere serilir.
rgnqc97.jpg

Selam olsun herkese :)

Motosiklet alemi 2017'den beri malesef hep sürümcemede kaldı bende.
2017'den sonra 125-150 lik çinli hintli ile ittire kaktıra tutunmaya çalışsam da iş güç evlilik çocuk, koyacak yer sıkıntıları sebebiyle gönlüme göre bir motor alıp zaman da ayıramadım.

Yine de forumu ve sektörü hep takip ettim, dilerim ki eski üyeler aktifliklerini hep koruyabilirler.
Zira eskiden görüştüğüm haldır haldır yazıştığım bazı forumdaşlarımın son giriş tarihlerden yıllar geçtiğini görmek, bir günde 3-4 sayfa atan kullanıcı başlıklarının durma noktasında olması ufaktan üzüyor insanı, elbet bunda facebook kullanıcı gruplarının darbesi de malesef büyük, forum kültürünü epey köreltti.

Ben 2006 yılında üye olmuştum foruma. Ya o zamanki aktif olmayan üyelikler silindi yada ben ismimi hatırlayamadım. Yeniden üye olmak zorunda kaldım. Ancak net hatırlıyorum sadece kontra tekniği ile ilgili haftalarca tartışma olmuştu. Hatta forumdan okuduklarımı çıkıp o zamanki motorum ybr 125 de denerdim. Güzel günlerdi.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Roll dünyanin en aptal sidik yarisidir. Egitmen abilerine feyz olacak bir numarasida yoktur.

Motorun güclüyse alirsin , binicinin olayda bir dahli yoktur. Eksik kalsin .

Ama bir gün Istanbulpark da bir sekilde denk gelirsek tanit kendini ki içinden geçerken el sallayayım :cool:

Sevgılerımle

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Forumda 2. nikimle 17. yılımdayım. Ölmedim. Fakat, gazlama konuları için pek de canlı sayılmam. Foruma katılmaya pek zaman bulamıyorum. Forumda pek çok şey ilgimi çekmezken eskilerin yazdıklarını kaçırmıyorum. İkiteker sevdalılarına nice sağlıklı ve keyifli on yıllar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar