İyi Bayramlar.

Bayramlar; birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının pekiştiği, toplumsal dayanışmanın güçlendiği özel zamanlardır. Bu vesileyle, Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutlar; sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.
Not: Yol yapacak arkadaşlarıma daha daha dikkatli olmaları konusunu hatırlatmak isterim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Herkese iyi bayramlar.

Arife günü izinliyiz, birazdan motorla çıkıp küçük bir avrupa turu atıcam, akşama dönerim. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi bayramlar.

kurbanı hangi cemaate bağışlayabiliriz dostlar ?

acil cemaat önerililirizi bekliyorum

Herkese hayırlı bayramlar. Bayramda kırsal kesimlerde sürüş yapacak olan arkadaşlar dikkatli olsun, kaos ortamı kaçınılmaz olabilir.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Herkese hayırlı bayramlar. Bayramda kırsal kesimlerde sürüş yapacak olan arkadaşlar dikkatli olsun, kaos ortamı kaçınılmaz olabilir.

Özellikle Trakya'da sarhoşlar çok olur yollarda. Dikkatli sürmek lazım.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Mübarek Kurban Bayramı'nız kutlu olsun.
Nice güzel bayramlara hepbirlikte inşallah. 🙏

Motosikleti
sym jet 14 125cc
Değerleri büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öper iyi bayramlar dilerim. Bu bayramda motoru kilitleyip bayram gezmesini 4 tane tekeri olan kapalı kutuyla yapacağız:( Motoruyla gezen arkadaşlara Kazasız belasız eğlenceli sürüşler dilerim.:)

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Herkese iyi bayramlar, Biga taraflarına uğrarsanız ters yönden gelenlere, yolda aniden durup işini halledenlere ve yoldaki bozukluklara dikkat etmeyi unutmayın.

ben köye gidiyom, iyi bayramlar

tw49kns.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hepinizin bayramı mübarek olsun. Sabaha karşı teker döner, tommygun İstanbul'a gider. Aileyle bayramlaşayım da aynı gün dönerim geri İzmir'e

İyi bayramlar. Tüm motosiklet.net camiasına Allah'tan bereketli bir ömür, sağlık ve afiyet diliyorum.

Şimdiden herkese iyi bayramlar kimler nerelere gidiyor :)

Ben İnebolu'ya gitmeyi düşünüyordum ama kalacak yer bulamazsam diye çok kararsız kaldım .

İyi bayramlar sevdiklerinizle uzun yıllar sağlıkla iyi bayramlara.
Yollara dikkat edelim bayram diye magandalar extra mesai harcar..

Motosikleti
Ns200 15"
Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım, bir ömür boyu kapınızı çalacak kimselerin olması nasip olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar