Herkese merhabalar

Motosikleti
Honda forza 250
Arkadaşlar yeni motora başlayacak biri olarak motor arayışım forza 250 bulmam ile sonlandı. Sırada kaskı,ehliyeti,montu ve diğer ekipmanlari toplayacağım. Bu başlıkların hepsinde forumdan çokça yararlanıyorum. Hepinize teşekkür ederim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı olsun.
Scooter bu demeyin, otobanda 120km hızın üzerine çıkabilen bir alet sürüyosunuz ki 50km hızda yapılan kaza bile öldürebilir. her zaman tam ekipman kullanmaya dikkat edin.
Ehliyet için de doğru düzgün eğitim veren bir kurumdan ehliyet alın. Ehliyet kurslarının en iyilerinin eğitimi bile ancak sınav parkurunu geçebilecek kadar, ehliyet aldım ben öğrendim demeyin, kapalı alanda hakimiyet eğitimi alın, o eğitimlerde kaçış manevraları, ani fren, yavaş ve dar dönüşler vb. iyice gösteriyorlar.

Motosikleti
Honda forza 250
Teşekkürler tavsiyeleriniz için dikkate alacağım

Motosikleti
sym jet 14 125cc
Hayırlı olsun bu yıl bende skuteri değiştirip bir forza alma niyetim vardı evli ve çoçuklu olunca mevcut kullandığımız getz küçük gelmeye başlayınca mevcut para ve biraz borçlanarak bayiye gittik parayı egeaya bastık benim forza hayal oldu borçları bitirince bize de nasip olur inşallah Ankara motosiklet fuarında üstüne binip inceleyince borçlar bitsin diye artık mesaili çalışmaya başladım:)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Motosikletiniz hayırlı olsun.
Hoşgeldiniz.

Sıralama biraz karışık olmuş.
Önce ehliyet, sonra ekipman, en son motosiklet olsa iyi olurmuş. Siz önce motosikleti almışsınız.

Aman diyeyim. Kapida durduğu zaman sizi rahat bırakmayacak. Kullanmak isteyeceksiniz.
Ehliyetsiz ve ekipmansız Çok riskli.

Eğitim almayı kesinlikle ihmal etmeyin.

Arkadaşlar yeni motora başlayacak biri olarak motor arayışım forza 250 bulmam ile sonlandı. Sırada kaskı,ehliyeti,montu ve diğer ekipmanlari toplayacağım. Bu başlıkların hepsinde forumdan çokça yararlanıyorum. Hepinize teşekkür ederim.
Öncelikle sakın kursun ikna etmesi ile otomatik ehliyet alma, nasıl olsa Scooter süreceksin ne gerek var diyerek otomatik aldırmaya çalışıyorlar genelde. Ben aldım oradan biliyorum sonra manuel bir araç süreyim dendiğinde bir ton uğraş oluyor. Yaş yetiyorsa (+24) direkt A ehliyete yazılın yetmiyorsa A2 alın.

Ekipmanlara ben de çok hakim olmadığım için net bir öneri yapamıyorum.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ekipmansız sürmeyin☝️

Motosikleti
Honda forza 250
Hayırlı olsun bu yıl bende skuteri değiştirip bir forza alma niyetim vardı evli ve çoçuklu olunca mevcut kullandığımız getz küçük gelmeye başlayınca mevcut para ve biraz borçlanarak bayiye gittik parayı egeaya bastık benim forza hayal oldu borçları bitirince bize de nasip olur inşallah Ankara motosiklet fuarında üstüne binip inceleyince borçlar bitsin diye artık mesaili çalışmaya başladım:)
Hocam teşekkürler. Kredi kartina taksit yapıyorlar belki o şekilde alabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motosikletiniz hayırlı olsun.
Hoşgeldiniz.

Sıralama biraz karışık olmuş.
Önce ehliyet, sonra ekipman, en son motosiklet olsa iyi olurmuş. Siz önce motosikleti almışsınız.

Aman diyeyim. Kapida durduğu zaman sizi rahat bırakmayacak. Kullanmak isteyeceksiniz.
Ehliyetsiz ve ekipmansız Çok riskli.

Eğitim almayı kesinlikle ihmal etmeyin.
Bu ay sonu ehliyeti halledicem umarim. Ekipmanı da ilk firsatta görerek deneyerek İzmir'de Kahramanlardan ya da Temiz Ekipmandan almayı düşünüyorum.

Öncelikle sakın kursun ikna etmesi ile otomatik ehliyet alma, nasıl olsa Scooter süreceksin ne gerek var diyerek otomatik aldırmaya çalışıyorlar genelde. Ben aldım oradan biliyorum sonra manuel bir araç süreyim dendiğinde bir ton uğraş oluyor. Yaş yetiyorsa (+24) direkt A ehliyete yazılın yetmiyorsa A2 alın.

Ekipmanlara ben de çok hakim olmadığım için net bir öneri yapamıyorum.
Hocam direk A alicam. Otomatik ehliyet muhabbeti hiç geçmedi emin misiniz motorda otomatik ehliyeti olduğuna

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hocam teşekkürler. Kredi kartina taksit yapıyorlar belki o şekilde alabilirsiniz.

Bu ay sonu ehliyeti halledicem umarim. Ekipmanı da ilk firsatta görerek deneyerek İzmir'de Kahramanlardan ya da Temiz Ekipmandan almayı düşünüyorum.

Hocam direk A alicam. Otomatik ehliyet muhabbeti hiç geçmedi emin misiniz motorda otomatik ehliyeti olduğuna
Siz yine de gaza gelip ehliyeti almadan motora binmeyin.
Direkt A alacaksanız sürücü kursu motoru ile el alışkanlığınız kaybolmamış olur hem. Sınavı geçince binersiniz bol bol.

İzmir'de İMÇ eğitim kurumu varhakimiyet eğitimi ve devamındaki eğitimler için tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar