A2 Ehliyet Maxi Scooter önerisi 🚨

Merhaba arkadaşlar,

A2 ehliyetle kullanılabilecek en güçlü Scooter tavsiyelerinizi alabilir miyim? CC önemli değil beygir geçmesin diyen var başka şeyler diyen var, kafam karıştı işin açıkçası. Rahatça şehir dışı yolculukta yapabileceğim güçlü bir scooter önerilerinizi bekliyorum.

İyi forumlar

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhaba arkadaşlar,

A2 ehliyetle kullanılabilecek en güçlü Scooter tavsiyelerinizi alabilir miyim? CC önemli değil beygir geçmesin diyen var başka şeyler diyen var, kafam karıştı işin açıkçası. Rahatça şehir dışı yolculukta yapabileceğim güçlü bir scooter önerilerinizi bekliyorum.

İyi forumlar
Yamaha Tmax A2 sınırında diye kalmış aklımda. Ama çok pahalı scooter.
Kymco'nun benzer scooteri vardı.

Merhaba arkadaşlar,

İyi forumlar
A2 Scooterların kralı Tmax ama o da harbiden kral yani araba fiyatı istiyorlar motora.

Zaten A2 sınırını aşan Scooter bizde bildiğim kadarıyla pek yok, ama bakmak istiyorsanız CC önemli değil 35KW gücü geçmemesi lazım sadece o da yaklaşık 47 beygire denk.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tmax 35Kw tam sınırda ak550 39,5 kw ak sınırı geçiyor. Hali ile A ehliyet gerektirir.
Maxsym 508 var bir de o da 33kw falan olması lazım. Zaten bu üçlü hariç çift silindir Scooter yok sanırım. 400cc tek silindir modeller var onların kW sı da bunlardan baya düşük zaten

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Beverly 400 sahibiyim, aşırı güçlü değil ama yeteri kadar güçlü. Ben mutluyum. Konforlu konforlu sürüyorum. Fiyatı da uygun.

Yaa parçası pahalı diyecek şimdi biri çıkıp, evet pahalı. Kalite ucuz değildir.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
A2 Scooterların kralı Tmax ama o da harbiden kral yani araba fiyatı istiyorlar motora.

Zaten A2 sınırını aşan Scooter bizde bildiğim kadarıyla pek yok, ama bakmak istiyorsanız CC önemli değil 35KW gücü geçmemesi lazım sadece o da yaklaşık 47 beygire denk.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maxsym 508 var bir de o da 33kw falan olması lazım. Zaten bu üçlü hariç çift silindir Scooter yok sanırım. 400cc tek silindir modeller var onların kW sı da bunlardan baya düşük zaten
Bende burgman 650 var. 40.5 kw. Bmw C650GT 44 Kw. Aprilia SRV 850 var kw bilmiyorum. A ehliyeti kullanıyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Xciting VS 400 Kymco. Downtown 350 veya DT350. Sym joyride 300, maxsym 500

Beverly 400 sahibiyim, aşırı güçlü değil ama yeteri kadar güçlü. Ben mutluyum. Konforlu konforlu sürüyorum. Fiyatı da uygun.

Beverly 400 S.
Yada eskilerle uğraşırım derseniz sym maxsym 600 i abs. 150 bine bulursun. 600 cc çift silindir. abs var. Yayla gibi.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Joymax varken almayı çok istediğim motordu. Hangi sym ustasına sorsam alma diye vazgeçirdiler beni. Yedek parça sıkıntısı var dediler. Sonra bütçeye uygun honda sw t600 ile burgman 650 arasında kaldım ve şimdi de Burgman 650 aldım. 2023 eylülünden beri 20 bin küsür km dir biniyorum.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Bende beverly S 400 kovaliyorum piyasasi cok yavas ama guzel motor bi arkadasla pazarlikta aramizda 10.000tl kaldi verirse alacagim

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bende beverly S 400 kovaliyorum piyasasi cok yavas ama guzel motor bi arkadasla pazarlikta aramizda 10.000tl kaldi verirse alacagim
Yağlı tip debriyaj çok fazla dur kalk, sıkışık trafiğe gelmiyor. Bende ilk kalkışta tak tuk yapmaya başladı kavrama sırasında. Normal değilde biraz yavaş açmak lazım gazı sesi duymamak için. Kullanıma bir engeli yok. Malossi debriyaj çare oluyor. Ben garantiden parça bekliyorum. Garanti bitene kadar değiştirtirim. Sonra malossi.

Kalan herşey hakkında çok memnunum.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Yağlı tip debriyaj çok fazla dur kalk, sıkışık trafiğe gelmiyor. Bende ilk kalkışta tak tuk yapmaya başladı kavrama sırasında. Normal değilde biraz yavaş açmak lazım gazı sesi duymamak için. Kullanıma bir engeli yok. Malossi debriyaj çare oluyor. Ben garantiden parça bekliyorum. Garanti bitene kadar değiştirtirim. Sonra malossi.

Kalan herşey hakkında çok memnunum.
Sirf. Cocukla binmek icin alacagim bende biraz uzun mesafe girmek icin sehir ici activa var bende cok memnunum heryere girip cikiyor 150tl benzin aliyorum adini unutuyorum:) ama tem e felan cikamiyorum cok yavas ve kicuk kaliyor

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max

Test etme imkanım oldu kocaelinde test günlerinde. Böyle rahat bir scooter olamaz. Sadece oturuş biraz dik, e olur o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar