1 Haziran 2025 Pazar, Tomygun'ı çok özlemişiz köfteci turumuz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sen yeter ki bir hafta önceden haber ver de hanımdan izin alayım, sonra tabi ki yaparız.
İzin almak ne? Sen adına ekşisözlük'te konu açılmış adamsın. Sen Özlem Tekin ile Şebnem Ferah'ı Kemancı'da izlemiş, headbang yapmış adamsın (Volvox), Sen Kemancı, Taksim'e taşınmadan önce köprü altındaki eski mekana gitmiş bira yuvarlamış adamsın. İzin ne? Yengem sana izin vermek için senden izin istesin. :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi bizim kabilenin reisi yaptım seni🫣😁 Hanımdan izin alanlar kabilesi Ulu Şefi @espresso 😬🤪
Hanım sadece günübirlik turlara izin veriyor o da Trakya sınırları içinde ancak.
Geçen yıl o memlekete gittiğinde bir haftasonu hazır yalnızım, motorla Yunanistan'a geçeyim dedim, olmaz yalnızca Trakya sınırları içinde gez demişti, ama orası da batı Trakya dedim ama yemedi. :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bu arada @Cyan üstad 1050 v-strom daha bir yakışmış sana, cuk diye oturmuş takım elbise gibi maşallah. Artık 650 den sonra bir 1050 gider.
...
Daha bir egzotik (yani Avrupalı) takılma planlarım var, bakalım, kısmet... (Stelvio çok pis göz kırpıyor, keza Mandello da. Triumph'a da soğuk değilim. Hatta Ducati bile olabilir.)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hanım sadece günübirlik turlara izin veriyor o da Trakya sınırları içinde ancak.
Geçen yıl o memlekete gittiğinde bir haftasonu hazır yalnızım, motorla Yunanistan'a geçeyim dedim, olmaz yalnızca Trakya sınırları içinde gez demişti, ama orası da batı Trakya dedim ama yemedi. :)
Valla ben geçeceğim bu sene komşuya bol bol. Gelirsin bence. Yenge tanıdı beni, yaramazlık yapmayacağımızı bilir...

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Abi yengenin şakası yokmuş aman ha😁 Benim hanıma avrupa turuna çıkalım Norveçe kadar gidelim diyorum ben yorulurum sen işini gücünü hallet nereye dersen oraya git diyor😃

Motosikleti
Ohh miss özlenen görüntüler. Yarasın beyler, tekerinize taş değmesin🧿 Kendim gezmiş kadar oldum vallahi. Oğlanlardan ilki zehri aldı abi sıra ikincide. Bundan sonra tek başına komazlar Seni😁 Benim tosuna da bayramda Motorla gideriz ikimiz Muğla'ya dedim, heyecanla bekliyor kerata😃
Biri zehri aldı öteki de sırasını bekliyor.
2 hafta önce de hanımla ilk kez turladık, topu topu 20km, yakın yer ilk turda ürkütmeyeyim diye Köfteciye götürmüştüm onu, baktım daha gezesi var, Vize kalesine de gitmiştik, oradan sonra da eve dönmek için daha erken deyince İğneada'ya gitmiştik. Şimdi motora da yeşil sigorta yaptıralım hafta sonları Yunanistan'a geçeriz diyor. ilk defa motor aldığımda çok kızmış bir ay konuşmamıştı benimle, bu büyük bir gelişme, darısı eşleri motora karşı olan diğer arkadaşlara diyeyim. 🧿

Daha bir egzotik (yani Avrupalı) takılma planlarım var, bakalım, kısmet... (Stelvio çok pis göz kırpıyor, keza Mandello da. Triumph'a da soğuk değilim. Hatta Ducati bile olabilir.)

Valla ben geçeceğim bu sene komşuya bol bol. Gelirsin bence. Yenge tanıdı beni, yaramazlık yapmayacağımızı bilir...
yaa işte bu sene artık gideriz nasıl olsa bayramdan sonra motora 3 aylık yeşil sigorta yaptırıcam. Bir hafta sonu onunla gidince sonra bizim gitmemize de izin çıkar.

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx

@Cyan Üstadım sana uzun bacaklı, rahat bir makina yakışır. Tiger 1200 serilerinden olur, Stelvio olur, Ducati de yakışır. Mandello biraz ufak kalır gibi geldi bana.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
@Cyan Üstadım sana uzun bacaklı, rahat bir makina yakışır. Tiger 1200 serilerinden olur, Stelvio olur, Ducati de yakışır. Mandello biraz ufak kalır gibi geldi bana.
Mandello aşırı rahat bir şey aslında, dışarıdan görüntüsünü bilmem ama fuarda üzerine oturduğumda ergonomisine bayılmıştım. Bakalım...

Abi demek ki sabıkalısın sicil bozuk yenge öyle yaptığına göre.
Maşallah ne güzel yine afiyet olsun tekerinize taş değmesin.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Fotoğrafta çok fazla V-Strom var, dayanamadım bakamadım :D. Afiyetler olsun, nice keyifli turlar.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Aynı gün, birkaç saat arayla aşağı yukarı aynı yollardan geçmişiz.
Aslında köfte turlarına katılmak isterim ama haberim olmuyor :giggle:

Şaka bir yana; yıllardır bu tarz gezilere çıkamıyorum, hatta motora bile binmiyorum diyebilirim.
Kafamıza esti, hanımla çıktık yola.
Pınarhisar Cevizli Bahçe Oğlak Çevirme diye bir yer işaretlemişim, kim bilir ne zaman işaretledim, oraya gidelim dedik.
Giderken Çorlu üzerinden, dönerken de Saray üzerinden döndük.
Bayram tatili sebebiyle olsa gerek, hem giderken hem dönerken İstanbul giriş çıkışında trafik yoktu.
Oğlak siparişini 1 gün önceden vermek gerekiyormuş, gidip gitmeyeceğimiz belli olmadığı için sipariş vermemiştik.
Köfteleri ve pirzolaları da çok güzelmiş. Ben şahsen yoğurduna bayıldım.
Acemilik işte, fotoğraf çekmek aklıma gelmedi hiç.
Bir dahaki sefere diyelim.

İnşallah bir gün köfte turuna da katılabilirim:giggle:

Güzergahı da ekleyeyim:

Gerçekten çok imrendim. Hem motor gezisi, hem köfte, hem de dostlarla sohbet.
Tekerinize taş değmesin.
Bu arada 650 yerine 1050 düşünmeye başladım.
Daha heybetli görünüyor.

Motosikleti
Aynı gün, birkaç saat arayla aşağı yukarı aynı yollardan geçmişiz.
Aslında köfte turlarına katılmak isterim ama haberim olmuyor :giggle:

Şaka bir yana; yıllardır bu tarz gezilere çıkamıyorum, hatta motora bile binmiyorum diyebilirim.
Kafamıza esti, hanımla çıktık yola.
Pınarhisar Cevizli Bahçe Oğlak Çevirme diye bir yer işaretlemişim, kim bilir ne zaman işaretledim, oraya gidelim dedik.
Giderken Çorlu üzerinden, dönerken de Saray üzerinden döndük.
Bayram tatili sebebiyle olsa gerek, hem giderken hem dönerken İstanbul giriş çıkışında trafik yoktu.
Oğlak siparişini 1 gün önceden vermek gerekiyormuş, gidip gitmeyeceğimiz belli olmadığı için sipariş vermemiştik.
Köfteleri ve pirzolaları da çok güzelmiş. Ben şahsen yoğurduna bayıldım.
Acemilik işte, fotoğraf çekmek aklıma gelmedi hiç.
Bir dahaki sefere diyelim.

İnşallah bir gün köfte turuna da katılabilirim:giggle:

Güzergahı da ekleyeyim:
Sütlüce köyündeki Pınarhisar Cevizli Bahçe mekanını da çok severiz, bu geziden öncesi, geçen ay Cyan ve Gökhan ile 3 motor olarak Çatalca Subaşı köyünde buluşup oraya gitmiştik. Köftecileri ile meşhur Ahmetbey kasabasından yaklaşık 8-10km falan orası. Benim yaşadığım yere 30km, haftasonları ailecek arabayla da gidiyoruz oraya. Şimdi bu mevsimde tam oğlak çevirme mevsimi ama önceden rezervasyon yapmak gerekiyor çünkü bir gün içinde bitirebilecekleri kadar çevirme yapıyorlar, yine de köfte ve pirzolaları da çok güzeldir oranın. Mekanda rakı-bira vb. de olması çok iyi, motorla değil de arabayla gidince ve dönüşte arabayı kullanan biri olunca daha iyi oluyor.

Bu rotada otoban ya da D100'den gitmek keyif vermiyor, otoban dümdüz, basıp gidilen sıkıcı bir yol, acele iş yoksa gereksiz, D100 de bir sürü köy kasaba yol ayrımı var ve hem bol radar var hem tehlikeli çünkü yol ayrımlarından bakmadan yola çıkan çok kamyon ve araba var. Çatalca Subaşı köyünden başlayıp Saray - Vize Kırklareli diye giden yolu daha çok seviyoruz.

Bayram tatilinden sonraki haftasonu da bizim ikizlerden diğerini motorla gezdirme planım var. Büyük ihtimalle aynı yol olmasın diye iğneada'ya gider geliriz onunla da.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O değil de beyler biz neden Keşan'da satır et yemeye gitmedik hiç? Şu Volkan ya da Öz-en Et restorana sürelim derim ben. Ne dersin Cyan? espresso? Gökhan Aygün? Kerem34?

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Eskiden (pandemi öncesi) çok giderdim Öz-en Et Lokantasına.
Satır eti çok iyidir.
Özel olarak da giderdim, Çanakkale'de benimkilerin yanına giderken ve İstanbul'a dönerken de hep uğrardım.
O zamanlar Çanakkale Köprüsü olmadığı için mecburen Malkara - Keşan - Gelibolu - Eceabat sonra da feribot rotasıyla Çanakkale'ye gidilirdi.
Madem Keşan'dan geçiyorum deyip her seferinde Öz-En'de mola verirdim.
Bir de Koru Dağları'nda bir tesis var; Korudağ Orman İçi Dinlenme Tesisleri, oranın satır eti ve ortamı da güzeldir.

Eğer giderseniz ve haberim olursa ben de Özen'e gelmek isterim :giggle:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Süper ötesi güzellikte bir buluşma ve organizasyon olmuş.
Hepinizi tek tek tebrik ederim. 🤗
Nice güzel buluşmalarda biraraya gelmenizi diliyorum.
(İnşallah birgün ekibin içinde ben de olurum :giggle:)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Süper ötesi güzellikte bir buluşma ve organizasyon olmuş.
Hepinizi tek tek tebrik ederim. 🤗
Nice güzel buluşmalarda biraraya gelmenizi diliyorum.
(İnşallah birgün ekibin içinde ben de olurum :giggle:)
Sıtkı Abi canımız, başımız üstüne. Sen ne zaman bizim oralara gelirsen biz keyifli bir aktivite organize ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar