sıfır ayarında mı yoksa temiz kullanılmış eski model mi?

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Arkadaşlar öncelikle bu konu vesilesiyle yardımcı olan herkese bütün samimiyetimle çok teşekkür ederim. Aslında ağustos ayında planladığım şeyler, iş arkadaşımın "eee abi motoru bana kaça satacaksın" cümlesiyle çok ani ve hızlı gelişen olaylar neticesinde resmen olmasa da kağıt üzerinde motoru satınca ve "eh madem motoru sattık, bayramda da memlekete gidiyoruz. Gitmişken beğendiğim tiger için adamla bi konuşalım" derken kendimi adamla anlaşıvermiş bir şekilde buldum :D

Pazartesi günü inşallah hanemize hayırlı ettireceğim motorum, daha önce de belirttiğim gibi mantıklı davranmak yerine duygusal davranarak gönlümde yatan şu kaplan oldu.........
Alırım bi maşallahınızı.......

THTXOZ.jpg
Maşallah🧿Cam gibi makina, tekrar hayırlı uğurlu olsun. Ne güzel duygular bunlar. Keyifle kullanırsınız inşallah. Tiger kabilesi genişliyor, bir Reis belirlememiz gerekecek artık😂😂

Maşallah🧿Cam gibi makina, tekrar hayırlı uğurlu olsun. Ne güzel duygular bunlar. Keyifle kullanırsınız inşallah. Tiger kabilesi genişliyor, bir Reis belirlememiz gerekecek artık😂😂
Abi valla şu an antalya'ya gidiyorum otobüsle. 5'i gitti daha 16-17 saat yolum var. Normalde sıkıntıdan patlardım ama sabahtan beri motorun fotoğrafına bakıp bakıp keyifleniyorum :)))

Valla başka kim var bilmiyorum ama ben çaylağım. Tecrübe Sıfır. Kim derseniz onu seçeriz :D

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Abi valla şu an antalya'ya gidiyorum otobüsle. 5'i gitti daha 16-17 saat yolum var. Normalde sıkıntıdan patlardım ama sabahtan beri motorun fotoğrafına bakıp bakıp keyifleniyorum :)))

Valla başka kim var bilmiyorum ama ben çaylağım. Tecrübe Sıfır. Kim derseniz onu seçeriz :D
Ben de geçen sene İzmir'den Mersin'e gitmiştim otobüsle motoru almaya. Aldıktan sonra da 3 günde geze geze getirmiştim İzmir'e😃

Ben de geçen sene İzmir'den Mersin'e gitmiştim otobüsle motoru almaya. Aldıktan sonra da 3 günde geze geze getirmiştim İzmir'e😃
Benimki hem ziyaret hem ticaret olacak abi. Antalya memleket zaten. Yalnız geçen sene scooterle gidip gelmiştim erzurum - antalya arasını; ama bu sefer nasıl yapacağım bilmiyorum. Zira böyle bi motor hiç kullanmadım. 1 hafta boyunca artık gece gündüz alışmaya çalışıp yavaş yavaş dönmeyi düşünüyorum ben de. Baktım olmayacak motosiklet transferleri oluyor ya eğer çok pahalı gelmezse o şekilde götüreceğim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Benimki hem ziyaret hem ticaret olacak abi. Antalya memleket zaten. Yalnız geçen sene scooterle gidip gelmiştim erzurum - antalya arasını; ama bu sefer nasıl yapacağım bilmiyorum. Zira böyle bi motor hiç kullanmadım. 1 hafta boyunca artık gece gündüz alışmaya çalışıp yavaş yavaş dönmeyi düşünüyorum ben de. Baktım olmayacak motosiklet transferleri oluyor ya eğer çok pahalı gelmezse o şekilde götüreceğim.
Skuterle gittiysen Tiger'la çok rahat gidersin. Tiger'ın üzerine binip hareket ettin mi ne demek istediğimi anlarsın. Sadece vitesli motor kullanmadıysan ona alışman lazım bir de çok düşük süratte ve dururken ağırlık dengesine dikkat et yeter.

Son düzenleme:
Skuterle gittiysen Tiger'la çok rahat gidersin. Tiger'ın üzerine binip hareket ettin mi ne demek istediğimi anlarsın. Sadece vitesli motor kullanmadıysan ona alışman lazım bir de çok düşük süratte ve dururken ağırlık dengesine dikkat et yeter.
Scooterin selesinden sonra eminim tiger'ın üstünde salon salomanje kıvamında takılırım gibime geliyor :D sadece dediğin gibi vites ve debriyaj olayına alıştım mı gerisi kolay

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
arkadaşlar merhaba. her ne kadar kullanıcı adımı gazlayan adem yapsam da tam manasıyla gazlıyor sayamıyorum kendimi, istediğim motora sahip olamadığım için. ama konsepte uygun olsun diye böyle bir kullanıcı adı tercih ettim.

umarım başlık doğru yerdedir.

elimde bi scooter var onu satıp üstüne de biraz kredi çekip 400 bin civarı orta sınıf bir adventure arıyorum. bütçe ortalama 400bin civarı olacak. aslında seçenekleri belirledim ama mantığım ve aklım çelişiyor haliyle. sanırım her motorcunun yaşadığı şeyi yaşıyorum. bu arada belirtmem gerekir ki, her ne kadar mobilet üzerinde büyümüş olsam da, yarı otomatik cub sürmüş olsam da, trafik deneyimi filan olmuş olsa da maalesef A sınıfı ehliyeti alırken yalandan sürdüğüm mt07 deneyimini saymazsak (ki saymam da zaten) manuel ve de büyük cc motor tecrübem hiç yok. ama gönül bu, istiyor abicim. çünkü 250 cc ya da 390-400 cc bir motor alsam da 2 gün sonra onu da satıp bir üst modele geçmenin derdiyle uğraşacağım. hazır bir fırsatım varken gönlümde yatan aslanı alıp, bu işin sefasını sürmek istiyorum. şu acemi ama bir o kadar da heyecanlı kardeşinize bir yardımcı olsanız, he?

siz olsaydınız şu sıralayacağım şeylerden hangisini yapardınız:
- 2016 model 30bin km triumph tiger 800 xcx mi,
- 2023 ya da 2024 sıfır trk 502x mi,
- 2021 ve sonrası temiz kullanılmış 30binlerde v strom dl650 xt mi,
- sıfır ya da sıfır ayarında ktm 390 adv mi?

Not: bu arada benim gönlümde yatan aslan tiger 800 xcx :)
Japon.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Scooterin selesinden sonra eminim tiger'ın üstünde salon salomanje kıvamında takılırım gibime geliyor :D sadece dediğin gibi vites ve debriyaj olayına alıştım mı gerisi kolay
Ben xmax'den vstroma geçerken vstrom'la trafiğe bile çıkmadan ilk iş kapalı alanda hakimiyet eğitimi almıştım. Hatta ne olur ne olmaz diye eğitim alanına xmax ile gitmiştim de vstromu kardeşim getirmişti eğitim alanına. Ertesi gün istanbuldan yola çıkıp 200km yoldan evime dönmüştüm.

kavuştun mu motoruna?
İlk mesajı okuyup gerisini okumamışlardır😂
Alım satım İşlemi tamam mı? Tiger ile buluşma gerçekleşti mi? Kaplanın kükremesi duyuldu mu?
Henüz değil. Malum pazar günündeyiz. Yarın inşallah bütün işlemler gerçekleşecek :)) kaplanın kükremesini çok merak ediyorum valla :D

Ben xmax'den vstroma geçerken vstrom'la trafiğe bile çıkmadan ilk iş kapalı alanda hakimiyet eğitimi almıştım. Hatta ne olur ne olmaz diye eğitim alanına xmax ile gitmiştim de vstromu kardeşim getirmişti eğitim alanına. Ertesi gün istanbuldan yola çıkıp 200km yoldan evime dönmüştüm.
Abi valla çok kısa süreliğine geldim. Haftaya dönüş var. Yeni yine bi danışacağım tabi nasıl olur diye de olmazsa artık iyi kötü en azından şimdilik kendim kapalı alanda çalışıp akıl ağustosta geldiğimde mutlaka eğitim alacağım.

Arkadaşlar öncelikle bu konu vesilesiyle yardımcı olan herkese bütün samimiyetimle çok teşekkür ederim. Aslında ağustos ayında planladığım şeyler, iş arkadaşımın "eee abi motoru bana kaça satacaksın" cümlesiyle çok ani ve hızlı gelişen olaylar neticesinde resmen olmasa da kağıt üzerinde motoru satınca ve "eh madem motoru sattık, bayramda da memlekete gidiyoruz. Gitmişken beğendiğim tiger için adamla bi konuşalım" derken kendimi adamla anlaşıvermiş bir şekilde buldum :D

Pazartesi günü inşallah hanemize hayırlı ettireceğim motorum, daha önce de belirttiğim gibi mantıklı davranmak yerine duygusal davranarak gönlümde yatan şu kaplan oldu.........
Alırım bi maşallahınızı.......

THTXOZ.jpg
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah. En mantıklı seçimi yapmışsın. Uygun bir zamanda inceleme de bekleriz.

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah. En mantıklı seçimi yapmışsın. Uygun bir zamanda inceleme de bekleriz.
Eyvallah sağ olasın hocam. Amin inşallah. Yalnız motor inceleyip, anlayacak ve anlatacak kadar bir tecrübem yok maalesef :)) en fazla scooterden sonra bana yaşattığı hissiyatı dilim döndüğünce anlatabilirim :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eyvallah sağ olasın hocam. Amin inşallah. Yalnız motor inceleyip, anlayacak ve anlatacak kadar bir tecrübem yok maalesef :)) en fazla scooterden sonra bana yaşattığı hissiyatı dilim döndüğünce anlatabilirim :D
inceleme, anlatım falan internette arayınca çıkıyor, kişisel olarak ne hissettirdiği daha değerli bilgi zaten. Yine ilk turunu atınca yaz, seninle birlikte sevincine ortak olalım.
Sürerken yüzünde ehe mehe diye salakça saftirik bir gülümseme çıkarıyorsa o motor iyidir. :)gerisi boş, teknik özellikler falan hepsi kağıt üzerinde bilgi, önemli olan ne keyif aldığın.

Hayırlı olsun kazasız belasız. Yorumlarını paylaşırsan çok sevinirim.
Eyvallah sağ olasın hocam. Amin inşallah. Kesinlikle paylaşacağım. Hele yarın bi kazasız belasız bi teslim alayım şu motoru da gerisi kolay. Valla gerildim ya. Yani sırf kendi memleketimde olsun ki sıkıntı yaşamayayım dedim ama yine de geriliyor insan. Üstüne o kadar çok para verilir mi yaa motora, araba alsaydın diyenler eklenince stresin iyice artıyor.

inceleme, anlatım falan internette arayınca çıkıyor, kişisel olarak ne hissettirdiği daha değerli bilgi zaten. Yine ilk turunu atınca yaz, seninle birlikte sevincine ortak olalım.
Sürerken yüzünde ehe mehe diye salakça saftirik bir gülümseme çıkarıyorsa o motor iyidir. :)gerisi boş, teknik özellikler falan hepsi kağıt üzerinde bilgi, önemli olan ne keyif aldığın.
Abi kesin paylaşacağım :))) inşallah şu olayı kazasız belasız tamamlayayım, ilk turdan sonra yazarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar