SRK 250 nasıl motordur?

Motor incelemelerine bakarken RKS SRK 250 ye denk geldim. Sanırım motor QJ Motoya ait ama ülkemizde RKS logolu satılıyor. 200 bin liraya 12 taksitle sıfırının satılması, göstergesinin güzel olması ve çift silindir 250cc olması baya ilgimi çekti. İncelemelerde çinli olmasına rağmen QJ moto için ciddi bir kötü yorum da görmedim hatta çoğu inceleme MT25 ile kıyaslıyordu.

Normalde bütçemde önerilen motor NS200 oluyor o yüzden direkt onunla kıyaslarsak ne dersiniz? Teknik açıdan çok önde duruyor ama kroniği var mı arıza verir mi?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bajaj sahipleri kendilerini ne sanıyor bilmiyorum ama çinliyle hintli arasındaki tek fark hintlilerin parçalarının daha kolay bulunması onun dışında ikisi de aynı bok ha çinli ha hintli aralarında hiçbi fark yok çift silindir 200bine 12 taksitle satılan başka pek de motor yok nasıl r25le cbr 250yi karşılaştırmak saçmaysa srk 250yi de ns200le kıyaslamak bi o kadar saçma

Bende RKS SRK250RR veya RKS R250 düşünüyorum hocam. Görüntüsü, sesi, çift silindir olması ilgimi çekiyor. Uzun yolda titreşim falanda pek hissedilmiyormuş. Ama kimisi parça sorunu var diyor kimisi yok diyor, çok kararsızım.

bajaj sahipleri kendilerini ne sanıyor bilmiyorum ama çinliyle hintli arasındaki tek fark hintlilerin parçalarının daha kolay bulunması onun dışında ikisi de aynı bok ha çinli ha hintli aralarında hiçbi fark yok çift silindir 200bine 12 taksitle satılan başka pek de motor yok nasıl r25le cbr 250yi karşılaştırmak saçmaysa srk 250yi de ns200le kıyaslamak bi o kadar saçma
NS200 hakkında çok kullanıcı yorumu var, özellikle UG serisinin sorunsuz olduğu söyleniyor 30 bin civarı km leri sorunsuz görenler çoğunlukta. SRK 250 hakkında ise çok fazla yorum yok, NS200 gibi kroniksiz ve çok sorunu çıkarmayacak bir motor mudur onu merak ediyorum daha çok. Parça konusunda biraz taviz verebilirim zaten RKS adı altında satıldığı için servisleri var sadece bekleme süresi uzarsa uzar.

İncelemelerde sadece son hızın 160 olmasını gömmüşler ama bu pek sorun değil bence, çünkü motor güçlü olduğundan 130-140 larda stabil gidebiliyor.

R250 arkadaşımda var 12.000 KM devirdi ortalama 60KM yol yapıyor yakıt hariç her şeyinden memnun.

R250 arkadaşımda var 12.000 KM devirdi ortalama 60KM yol yapıyor yakıt hariç her şeyinden memnun.
Yakıta yapacak çok bir şey yok çift silindirliler özellikle de çok devir çeviriyorsa çok yakıyor. MT25 de de aynı sorun var. Haricinde bir sorun yoksa güzel.

Yedek parça ve servis durumu nasılmış hocam?
Bunun hakkında bir bilgim yok fakat bir tane ilanda ağır hasar kayıtlı kafadan vurduğu R250'yi toplamıştı
Servis konusunda Trabzon'da yaşadığımız için herhangi bir servisin iyi olma ihtimalini pek yüksek bulmuyorum. :/
Merak ederseniz eğer servisi Gedikli Motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar