motomax indirimi hakkinda

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Haksız çıktığıma bu kadar sevindiğim olmamıştı hepiniz güle güle kullanın inşallah. Ama adam pazarlama dahisi çıktı. Eldeki stokları bitirip, zamı yapıştırıp depoları dolduracak ve bu arada bizlerde yeni fiyatlara alışmış olacağız.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim kaskta geldi,3. Parti verdiğim siparişler hala hazırlanıyorda ama tahmini herhalde 4-5 iş günü daha sürer bu süreç.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adv ile bu kadar güzel duruyorsa Tenere veya Tuareg’le nasıl durur hayal edemiyorum sadece X-Max ı elden çıkartayım diye 50-60 lira fiyat kırmamak için zor tutuyorum kendimi 🤣🤣
Yeni ekipmanlar hayırlı olsun.
Aman haa ayaklara dikkat. Kırıldımı mı en zon tamir olacak yerin görünüyor. Bu ekipan işi neresi eksikse oradan vurur insanı, düzgün bot da al.

Haksız çıktığıma bu kadar sevindiğim olmamıştı hepiniz güle güle kullanın inşallah. Ama adam pazarlama dahisi çıktı. Eldeki stokları bitirip, zamı yapıştırıp depoları dolduracak ve bu arada bizlerde yeni fiyatlara alışmış olacağız.
Motomax yıllardır Türkiye'nin en büyük mağazası olarak iş yapıyor, pazarlamadan anlamasalar olmazdı bu kadar. Tabi ki her sezon böyle indirimler yapıp stoklarını elden çıkarıyor, yenileri gelince yeni fiyatlardan satacak. Eski ürünleri de üretim tarihleri çok eskimeden bitirmiş oldu.

Motosikleti
Forza 250
Yeni ekipmanlar hayırlı olsun.
Aman haa ayaklara dikkat. Kırıldımı mı en zon tamir olacak yerin görünüyor. Bu ekipan işi neresi eksikse oradan vurur insanı, düzgün bot da al.

Motomax yıllardır Türkiye'nin en büyük mağazası olarak iş yapıyor, pazarlamadan anlamasalar olmazdı bu kadar. Tabi ki her sezon böyle indirimler yapıp stoklarını elden çıkarıyor, yenileri gelince yeni fiyatlardan satacak. Eski ürünleri de üretim tarihleri çok eskimeden bitirmiş oldu.
Evet haklısınız,aslında hali hazırda faster 3 botlarım da var ama ne yalan söyleyeyim onları giymek gereksiz gibi geldi ama tabi ki her zaman full ekipman giymemiz aslında şart.Dominar varken hep giyerdim de scooter a geçince vites vs atmayıp ayak uzatıyorum diye o alışkanlığımı kaybettim,kaybetmemek lazımdı.

Motosikleti
Evet haklısınız,aslında hali hazırda faster 3 botlarım da var ama ne yalan söyleyeyim onları giymek gereksiz gibi geldi ama tabi ki her zaman full ekipman giymemiz aslında şart.Dominar varken hep giyerdim de scooter a geçince vites vs atmayıp ayak uzatıyorum diye o alışkanlığımı kaybettim,kaybetmemek lazımdı.
aman haa.
Scooter da olsa ekipmanın fazlası olmaz.
Scooter sürüyorken de uzun adventure bot giyiyordum, kaza yaptığımda ağrımayan tek yerim ayaklarımdı. ihmal etmeyin.
Ancak şöyle olur, şehir içinde 1-2km öteye ara sokaklardan falan çarşı pazar işlerine gidilecekse belki o riske girilebilir ama istanbul trafiğinde ona da cesaret etmezdim.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Burada sorulmasi gereken soru şu aslında

Bu adamlar %40 indirimle mallari satip kar edebiliyorlarsa ki bu kar magaza kirasi sigorta eleman elektrik su vs vs bu giderleri dustukten sonra ki kardan bahsediyorum
Bu adamlar normal fiyatta nasil bir marjla satiyorlar

Diyelim boyle bir marj yok adamlar stoklari dolar soktu ama ucretler odendi
Odedigi kurdan tl yaparak maliyet hesaplayip satti enflasyona gore aslinda zarar etti ama bardagin dolu tarafindan bakip stok eritip nakite cevirdi buda pek mantikli gelmiyor

Bu arada hala kargom verilmedi :(

Motosikleti
Burada sorulmasi gereken soru şu aslında

Bu adamlar %40 indirimle mallari satip kar edebiliyorlarsa ki bu kar magaza kirasi sigorta eleman elektrik su vs vs bu giderleri dustukten sonra ki kardan bahsediyorum
Bu adamlar normal fiyatta nasil bir marjla satiyorlar

Diyelim boyle bir marj yok adamlar stoklari dolar soktu ama ucretler odendi
Odedigi kurdan tl yaparak maliyet hesaplayip satti enflasyona gore aslinda zarar etti ama bardagin dolu tarafindan bakip stok eritip nakite cevirdi buda pek mantikli gelmiyor

Bu arada hala kargom verilmedi :(
Ürünlerin çoğunu normal fiyatından sattı, stoklarda son kalanları indirim yaptı, yani zaten son kalanlar daha fazla stokta dursa komple zarar olacaktı, kimse yeni sezon mallar geldiğinde eski üretim tarihlileri tercih etmeyecekti, böyle indirim yaparak elden çıkarmış oldu. Tabi ki toplamda kar etmiştir o kadar satıyor, ortalamada dengelenmiştir. Adamlar ticaret yapıyor, sanmıyorum mi malın maliyeti 10 lirayda %10 ekleyeyim 11 liradan satayım diye basit hesap yapmıyorlardır, dükkanın masrafı, elemanların maaşı falan bütün maliyetlere göre hesap yapıyorlardır.

Ben bu adamlardan sağlam ürün alamayacağım galiba .Arkadaş her türlü saçma sapan olay beni bulmazsa olmuyor heralde . Kaskı taktım denedim herşey okey. Güneş vizörünü kontrol ederken sünger kısmında bi şişkinlik gördüm bi baktım bi plastik bana bakıyor hafif tırnağımla dokunmamla süngeri tutacak tırnak yere düştü .Kırık tırnaklı ürün gelmiş sizce ne yapayım motomaxa yazdım. Ama böyle kullansam mı iyice kötüleşirse astar sitede 2100 lira baktım. Değiştirin diye başlarının etlerini mi yesem bilemedim.

eotcs4o.jpg

qj4klg2.jpg

Motosikleti
Forza 250
Ürün kargoda böyle bir sıkıntı ile geldi derseniz problem yapacaklarını sanmam,daha yeni elinize geçmiş üstelik.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben de tam tersine faster 3 aldıktan sonra spor ayakkabılarım rafa kalktı zaten motorsuz bir yere gitmiyorum motorla çıktığımda da faster 3süz çıkmıyorum

Motosikleti
Forza 250
ben de tam tersine faster 3 aldıktan sonra spor ayakkabılarım rafa kalktı zaten motorsuz bir yere gitmiyorum motorla çıktığımda da faster 3süz çıkmıyorum
Rahatlık olarak bence gerçekten rahat,bende ki modelle mi alakalı bilmiyorum ama hava geçirgenliğide güzel,ama dediğim gibi x-max veya advye binerken onla binmek tuhafıma kaçıyor gören “dallamaya bak sanki bana r1 sürüyor”demesin diye ama her halükarda full ekipman gezmek lazım tabiki

Ayın 26'sında verdiğim sipariş hala hazırlanıyor olarak gözüküyor, Twitter'da birkaç kişi iptal için arandıklarını söylemişler. Umarım böyle bir şey olmaz

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Rahatlık olarak bence gerçekten rahat,bende ki modelle mi alakalı bilmiyorum ama hava geçirgenliğide güzel,ama dediğim gibi x-max veya advye binerken onla binmek tuhafıma kaçıyor gören “dallamaya bak sanki bana r1 sürüyor”demesin diye ama her halükarda full ekipman gezmek lazım tabiki
hiç de öyle değil spor ayakkabı gibi gözüküyor zaten motosiklet botu bile sayılmaz

Ürün kargoda böyle bir sıkıntı ile geldi derseniz problem yapacaklarını sanmam,daha yeni elinize geçmiş üstelik.
Ürün aynı model renk/beden stoklarımızda mevcut değil ise ücret iadesi konusunda yardımcı olabilmekteyiz. Online dan alınan ürünlerin değişim ve iadeleri mağazamızdan YAPILAMAMAKTADIR.

Ayın 26'sında verdiğim sipariş hala hazırlanıyor olarak gözüküyor, Twitter'da birkaç kişi iptal için arandıklarını söylemişler. Umarım böyle bir şey olmaz
Bende 27 mayısta sipariş vermiştim bende de hazırlanıyor da. Umarım öyle bir iptal saçmalığı yoktur.

Motosikleti
Forza 250
Ürün aynı model renk/beden stoklarımızda mevcut değil ise ücret iadesi konusunda yardımcı olabilmekteyiz. Online dan alınan ürünlerin değişim ve iadeleri mağazamızdan YAPILAMAMAKTADIR.
nasıl yani online dan alınan ürünlerde değişim ve iade hiç yapılmıyormuymuş

nasıl yani online dan alınan ürünlerde değişim ve iade hiç yapılmıyormuymuş
Eğer stok varsa yapıyorlarmış .Stok kalmadı ki para iade edelim diyor yani. Mağazada yoğunluk olmasın diye mağazadan iade kabul etmiyorlar muhtemelen normalde mağazadan değiştirme vs yapabiliyorduk.Garanti kapsamında değiştirilmesini istiyorum dedim bakalım. ne diyecekler.

Motosikleti
Forza 250
Eğer stok varsa yapıyorlarmış .Stok kalmadı ki para iade edelim diyor yani. Mağazada yoğunluk olmasın diye mağazadan iade kabul etmiyorlar muhtemelen normalde mağazadan değiştirme vs yapabiliyorduk.Garanti kapsamında değiştirilmesini istiyorum dedim bakalım. ne diyecekler.
Stok kalmaması da normal,ki scorpion un en çok tutulan üst seviye kasklarından biri aldığınız kaskta.Ücret iadesi isteseniz kampanya fiyatından iade edicek bir kârı da kalmayacak sizin açınızdan kötü bir talihsizlik olmuş.

bu kadar hazırlanıyorda kalması korkutmuyor değil
Normaldir hocam,benim 2 parti geldi,sonuncusunu epeydir hazırlanıyorda.

Onuda kendi arkadaşım için sipariş vermiştim,çocuk şansa bak diyip duruyor benimkiler 36-48 saatte geldi kapının önüne kadar onunkiler 2-3 gündür daha kargoya çıkamadı 🤣

Az önce arandım ve Clover Storm WP4 montunun gönderilemeyeceğini öğrendim... Stoklarda birtakım hata olmuş, ücret iadesi ve monta uygulanan indirim tutarı kadar hediye çeki vereceğiz dediler :( Ulan ne güzel almıştık kışlık montumuzu da pantolon hariç ekipmanları tamamlamıştık ya.. Verdikleri hediye çekiyle de dümenden bi yazlık eldiven çekeyim bari beleşe napayım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar