400nk egzantirik sesi gibi geliyor

Selamın aleyküm öncelikle 400nk kullanıyorum az önce otobanda giderken 4. Vites son devirlerden 5 e attım motor gaz yemedi neyse kenara çektim baktım motordan ses geliyor ama egzantirik sesi gibi geliyor bakınca motoru çalıştırdım korka korka gaz verdim gazı sorunsuz yiyor evede uzaktım motora bindim kontrol amaçlı yüksek devirlere çıktım motor hala yürüyor problem yok çok kafa ütüleyecek kadar tak tak tak ses gelmiyor ama yinede ses geliyor eve geldim kenara çektim şimdi ses sadece 1 tık azalmış gibi geliyor kimileri egzantirik zinciri o diyor kimisi yatak diyor daha yeni masraf ettim motora lütfen aydınlatın

Motosikleti
Ns200 15"
Yağ filtresi kağıt filtre ise sökün çapak varmı kontrol edin, yataklar aşınmışsa krankı çizmeden müdahale edin.

Daha öncesinde ne işlemler yapıldığını söylerseniz daha net sonuçlara varabiliriz.

Yağ filtresi kağıt filtre ise sökün çapak varmı kontrol edin, yataklar aşınmışsa krankı çizmeden müdahale edin.

Daha öncesinde ne işlemler yapıldığını söylerseniz daha net sonuçlara varabiliriz.
Bloğa hiçbir işlem olmadı daha öncesinde yağ bakımınıda daha yeni yaptırmıştım

Subap hafif eğilmişse yazdığın gibi gaz yemez kompresyon kaçırır ses yapar , yağ lambası yandımı çalışırken ? gerekli kontrolleri yaptırmadan marşa dahi basma..
Yağ lambası yanmadı şuanda yanmıyor motor şuan gaz yiyor 7000 devir üstünede çıkabiliyor sadece ses geliyor ama çok yüksek gürültülü değil egzantirik zinciride olabilir diyorlar yatakta olabilir diyorlar sesleride ayırt edemiyorum

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Yağ lambası yanmadı şuanda yanmıyor motor şuan gaz yiyor 7000 devir üstünede çıkabiliyor sadece ses geliyor ama çok yüksek gürültülü değil egzantirik zinciride olabilir diyorlar yatakta olabilir diyorlar sesleride ayırt edemiyorum
Ses paylaşın.

Motordan farklı bir ses geliyorsa hiç üstüne gitme, direk en yakın ustaya göster. Ufak bir ihmal başına çok büyük iş açabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar