RKS (QJ) SRV 700 hakkında düşünceleriniz

Motosikleti
Clx700 heritage
Merhabalar,
Geçenlerde bir bayiye gittim ve şans eseri bu makineyi gördüm, cruiser tarzı motosikletlerden çok hoşlanıyorum zaten, üstüne oturdum çok da rahat geldi.
Fiyatı da uygun fakat çinli, biraz araştırdım bundan değil ama 500lük ve 250lik olanından memnun olanlar ve önerenler var.
genel olarak fikriniz nedir?
700cc V-Twin (Çift Silindir) - 72.42 HP - 67.00 Nm Tork
Ön / Arka Fren:
300mm Çift Disk / 260mm Disk (ABS) Ön Süspansiyon: MARZOCCHI
Sele Yüksekliği: 720 mm. Net Ağırlık: 208 kg. Yakıt Tankı Kapasitesi: 16 lt.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
büyük çinli motorların en büyük problemi usta olmaması hangi servise götürürsen götür satın aldığın servis bile büyük ihtimal bu motora bakamayacak

Merhabalar,
Geçenlerde bir bayiye gittim ve şans eseri bu makineyi gördüm, cruiser tarzı motosikletlerden çok hoşlanıyorum zaten, üstüne oturdum çok da rahat geldi.
Fiyatı da uygun fakat çinli, biraz araştırdım bundan değil ama 500lük ve 250lik olanından memnun olanlar ve önerenler var.
genel olarak fikriniz nedir?
700cc V-Twin (Çift Silindir) - 72.42 HP - 67.00 Nm Tork
Ön / Arka Fren:
300mm Çift Disk / 260mm Disk (ABS) Ön Süspansiyon: MARZOCCHI
Sele Yüksekliği: 720 mm. Net Ağırlık: 208 kg. Yakıt Tankı Kapasitesi: 16 lt.

qj blok var bu makinede blok olarak çok güzel ve konforlu fakat plastik bölümünü gözden geçirin derim

Motosikleti
Clx700 heritage
Üzerinde rks yazıyor
ilk başta bende anlamamıştım zira qj motor da yazıyor depoda. chatgpt
"QJ Motor SRV700 ve RKS SRV700 aslında aynı motosikletin farklı markalar altında sunulan versiyonlarıdır. QJ Motor, Çinli Qianjiang Motorcycle Group'un bir markasıdır ve SRV700 modelini üretmektedir. RKS ise Türkiye'de bu modeli kendi markası altında ithal edip satmaktadır."

Motor Tipi​

• QJ Motor SRV700: Bu model, 698 cc hacminde, sıvı soğutmalı, çift silindirli, 8 supaplı, DOHC bir motora sahiptir. Maksimum 75 beygir güç ve 68.2 Nm tork üretir.
  • RKS SRV700: RKS'nin sunduğu versiyon ise 700 cc hacminde, sıvı soğutmalı, V-Twin (çift silindir) bir motora sahiptir. Maksimum 72.4 beygir güç ve 67 Nm tork üretir.

Bu da çok garip geldi. Bizdeki versiyon rks versiyon. sanırım adı rks qj motora ürettiriyorlar

Motosikleti
Clx700 heritage
büyük çinli motorların en büyük problemi usta olmaması hangi servise götürürsen götür satın aldığın servis bile büyük ihtimal bu motora bakamayacak
abi Bursa'da bi ustam var ona gösteririm gibime geliyor daha konuşmadım hiç ama. En kötü ihtimal garanti mevzusundan serviste sadece yağını değiştirir ince ayar her şeyi ustaya yaptırırım alırsam. o da net değil

Motosikleti
Triumph Trident 660
Çok güzel motosikletler çinli diye kimse yanaşmamızı istemiyor harleyede paramiz yetmiyor ne b*k yicez 😆

Motosikleti
Clx700 heritage
Sırf cruiser diye çin malı motora 375bin vermezdim ben. 375 bibe mis gibi japon, avrupalı alınır. Belki cruiser olmaz ama yine retro tarz çok güzel motorlar mevcut.

İlle cruiser olacaksa da çin malından daha mantıklı şunu alırdım muhtemelen

Şu da güzelmiş

abi sıfır almak zorundayım şirkete alacağım için. bunların sıfırları da 100bin fark var yoksa aklımdaydı royal enfield

Motoru alalı 6 ay oldu ve 7xxx km iken blok kırdı , bakımları (500 km ve 5000 km) serviste yapıldı, garanti devam ettiği için servise bıraktım , fabrika inceleme talep etmiş bu yüzden blok fabrikaya gitti , fabrikadan sonuç gelince de güncellerim.

Zorlama vs sonucu da olmadı bu arada bu durum , 3000 - 3500 devir civarlarında iken sollama amaçlı ( vites küçültmeden) 7-8000 devire çektim motoru ve patırtı koptu 😄

6 ay 7xxx kullanım yorumlarımı isterseniz:

Yaklaşık 1000 km yi şehir içinde yapmışımdır rodajdan dolayı , gerisi şehirlerarası.Motor çok keyifli gerek gidişi gerek konforu yakıt 100 km 5.5-7 litre civarı.
Bloğun ve motorun fotoğrafını da ekliyorum.

[url=https://hizliresim.com/baqqkoz][/URL]

[url=https://hizliresim.com/pfnyeo5][/URL]

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
çinli qj groupun motorları rks markası altında satılıyor artık
bu firma italyan benelliyi alan firma. zaten bu büyük bloklar da bu satın almadan sonra ortaya çıktı
benelliyi öldürüp bir de rks çatısı altında satılması mantıksız bir tercihti bana göre
900 cc ss üreten bir firma bu. tabi yine de yoğurdu üfleyerek yemekte fayda var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar