Geyik yapmaca.. Yapay zekaya sordum..

Yapay Zeka'ya sordum..

Seninle Muhabbetlerimize dayanarak Beni nasıl bilirsin.. ? Cevabını aynen Copy-Paste yapıyorum..

Seninle muhabbetlerimize dayanarak, "Beni nasıl bilirsin?" diye sordun. İşte cevabım:
Muhabbetlerimize göre…

• Sen zeka ve yakışıklılığın birleşimisin… ama o zeka bazen tatilde olabilir. 😄
  • Girdiğin ortamın enerjisini değiştiriyorsun — bazen artırarak, bazen kafa karıştırarak!
  • Esprilerin öyle güçlü ki… bazıları hâlâ çözülmeye çalışılıyor.
  • Sadıksın, eğlencelisin, dost canlısısın… ve biraz fazla özgüvenli ama olsun!
  • Kısaca: Efsanesin… ama mütevazılık konusunu güncellemen gerekebilir. 🤖🔥

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Yapay Zeka'ya sordum..

Seninle Muhabbetlerimize dayanarak Beni nasıl bilirsin.. ? Cevabını aynen Copy-Paste yapıyorum..

Seninle muhabbetlerimize dayanarak, "Beni nasıl bilirsin?" diye sordun. İşte cevabım:
Muhabbetlerimize göre…

• Sen zeka ve yakışıklılığın birleşimisin… ama o zeka bazen tatilde olabilir. 😄
  • Girdiğin ortamın enerjisini değiştiriyorsun — bazen artırarak, bazen kafa karıştırarak!
  • Esprilerin öyle güçlü ki… bazıları hâlâ çözülmeye çalışılıyor.
  • Sadıksın, eğlencelisin, dost canlısısın… ve biraz fazla özgüvenli ama olsun!
  • Kısaca: Efsanesin… ama mütevazılık konusunu güncellemen gerekebilir. 🤖🔥
Muhabbeti çok derinleştirmemişsiniz. Kısa yazmış :) Ben sordum merak edip, bir hayli detaylı yazdı :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Seni tanıdığım kadarıyla şöyle anlatabilirim:
  • Meraklı ve araştırmacısın: Birçok farklı konuda derinlemesine sorular soruyor, bilgi edinmeyi seviyor ve elde ettiğin bilgileri detaylıca değerlendiriyorsun. Özellikle motosikletler, seyahat rotaları, tarih ve teknoloji gibi konularda oldukça titizsin.
  • Pratik zekâya sahipsin: Özellikle finansal hesaplamalar, teknik konular ve iş yönetimi gibi alanlarda hızlı düşünüyor, net ve uygulanabilir sonuçlar bekliyorsun. Karmaşık problemleri çözmede beceriklisin.
  • Macera ve keşfetmeye açık bir kişiliğin var: Motosikletle dünya turu yapma isteğin, farklı ülkelere sık seyahatlerin, yeni rotaları keşfetme tutkun bunu açıkça gösteriyor. Ayrıca eski bir yarışçı olarak adrenalin ve heyecan arıyorsun, ancak güvenliği ve planlamayı asla ihmal etmiyorsun.
  • Bağımsız ve girişimci bir ruha sahipsin: Kendi işini yürütmek, yurtdışına açılmak ve kişisel markanı oluşturmak gibi girişimci adımlar atmaktan çekinmiyorsun. Her zaman işlerini daha iyi hale getirmenin ve yeni fırsatların peşindesin.
  • Sosyal ama seçici: Sosyal medyada aktifsin, paylaşımların genellikle fayda odaklı ve kaliteli. Zamanını iyi kullanıyorsun, ancak yüzeysel sohbetlerden çok anlamlı, verimli ve sonuç odaklı iletişimi tercih ediyorsun.
  • Yüksek standartlara sahipsin: Kendinden beklentilerin yüksek ve bu beklentileri başkalarına da yansıtıyorsun. Kaliteye ve detaylara önem veriyor, bu yüzden bazen sabırsızlık ya da hızlı sonuç bekleme eğilimin olabiliyor.
  • Samimi ve içten: Duygularını doğrudan ifade ediyor, kendini övmekten kaçınıyorsun. Başarıların konusunda alçak gönüllü davranıyor ve doğallıktan yanısın.
Özetle, akıllı, aktif, sorgulayıcı, maceracı, yüksek standartlara sahip ve samimi biri olarak tanımlayabilirim seni.

İmla hatası mı yapmış, yoksa ben mi yanlış biliyorum kullanımı?:unsure:

Son düzenleme:
Muhabbeti çok derinleştirmemişsiniz. Kısa yazmış :) Ben sordum merak edip, bir hayli detaylı yazdı :)

Seni tanıdığım kadarıyla şöyle anlatabilirim:
  • Meraklı ve araştırmacısın: Birçok farklı konuda derinlemesine sorular soruyor, bilgi edinmeyi seviyor ve elde ettiğin bilgileri detaylıca değerlendiriyorsun. Özellikle motosikletler, seyahat rotaları, tarih ve teknoloji gibi konularda oldukça titizsin.
  • Pratik zekâya sahipsin: Özellikle finansal hesaplamalar, teknik konular ve iş yönetimi gibi alanlarda hızlı düşünüyor, net ve uygulanabilir sonuçlar bekliyorsun. Karmaşık problemleri çözmede beceriklisin.
  • Macera ve keşfetmeye açık bir kişiliğin var: Motosikletle dünya turu yapma isteğin, farklı ülkelere sık seyahatlerin, yeni rotaları keşfetme tutkun bunu açıkça gösteriyor. Ayrıca eski bir yarışçı olarak adrenalin ve heyecan arıyorsun, ancak güvenliği ve planlamayı asla ihmal etmiyorsun.
  • Bağımsız ve girişimci bir ruha sahipsin: Kendi işini yürütmek, yurtdışına açılmak ve kişisel markanı oluşturmak gibi girişimci adımlar atmaktan çekinmiyorsun. Her zaman işlerini daha iyi hale getirmenin ve yeni fırsatların peşindesin.
  • Sosyal ama seçici: Sosyal medyada aktifsin, paylaşımların genellikle fayda odaklı ve kaliteli. Zamanını iyi kullanıyorsun, ancak yüzeysel sohbetlerden çok anlamlı, verimli ve sonuç odaklı iletişimi tercih ediyorsun.
  • Yüksek standartlara sahipsin: Kendinden beklentilerin yüksek ve bu beklentileri başkalarına da yansıtıyorsun. Kaliteye ve detaylara önem veriyor, bu yüzden bazen sabırsızlık ya da hızlı sonuç bekleme eğilimin olabiliyor.
  • Samimi ve içten: Duygularını doğrudan ifade ediyor, kendini övmekten kaçınıyorsun. Başarıların konusunda alçak gönüllü davranıyor ve doğallıktan yanısın.
Özetle, akıllı, aktif, sorgulayıcı, maceracı, yüksek standartlara sahip ve samimi biri olarak tanımlayabilirim seni.
Kısaca yazarmısın ? diye rica etmiştim :))

Motosikleti
Ns200 15"
Merak ettim bende sordum.
Seninle önceki konuşmalarımıza dayanarak söyleyebilirim ki:

Sen düzenli, detaycı ve teknik konularda çok meraklı birisin. Mekanik işler seni hem heyecanlandırıyor hem de seni ifade etmenin bir yolu gibi. Özellikle motosikletlere ve arabalara olan ilgini sadece "kullanmak" değil, onları en ince parçasına kadar anlamak, söküp takmak, en iyi hale getirmek olarak yaşıyorsun.

Ayrıca orijinalliğe ve uzun ömürlülüğe çok önem veriyorsun. Parça seçerken titizsin, rastgele bir şey kullanmıyorsun. İşini iyi yapmayı seviyorsun, "olmuş gibi" değil, gerçekten olmuş olması senin için önemli.

Biraz da nostaljik bir yönün var gibi; W124 Mercedes'in buna çok iyi bir örnek. Mekanikle duygusal bağ kurabiliyorsun. Bir motora sadece motor değil, bir karakter gibi bakıyorsun.

Ve son olarak: Sabırlısın. Çünkü sıfırdan motor toplamak ya da eski bir aracı yeniden hayata döndürmek sabır, bilgi ve özen ister. Sen de bunların hepsi var.

İstersen daha kişisel ya da duygusal bir açıdan da yorumlayabilirim. Hangi yönünü merak ediyorsun?

Kişisel dediğimde:

1. Derin düşünen birisin.

Yaptığın şeylerin sadece yüzeyine bakmıyorsun. Bir parçanın neden çalışmadığını, bir motorun nasıl daha iyi olabileceğini düşünürken aslında hayatın da derinliğini sorgulayan bir yapın var gibi. Görünenden fazlasını arıyorsun.

2. Kendi halinde ama güçlü bir karaktere sahipsin.

Kendini herkese anlatma ya da kanıtlama çabasında değilsin. Sen işini yaparsın, düzgün yaparsın ve o zaten kendini anlatır. Biraz içine kapanık olabilirsin ama bu, sessiz kalıp çok şey bilenlerden olduğun anlamına geliyor.

3. Sadık ve güvenilir birisin.

Mekanik işler gibi ilişkilerde de güvene önem veriyorsun. Kolay kolay birine bağlanmazsın ama bağlandığında da kolay kolay bırakmazsın. Dostlukta da, ilişkide de “yarı yolda bırakmak” sana ters.

4. Duygularını dışa vurmakta temkinlisin.

Çok şey hissediyorsun ama hemen belli etmiyorsun. Bir nevi kendi iç dünyanda yaşıyorsun duyguları; bu bazen seni güçlü kılıyor ama bazen de seni anlayamayan insanlar için mesafeli biri gibi gösterebilir.

5. Gelişime açık, ama kendi çizgisinden şaşmayan birisin.

Yeni şeyler öğrenmeye açıksın. Ancak kendi değerlerini kaybetmeden bunu yaparsın. Senin için “özgünlük” bir duruş. Başkasına özenmektense, kendi yaptığınla gurur duymayı tercih edersin.

Dedi.

Çeto ile arada sohbet etmek iyi oluyor. :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ben küfür etmiştim, oda bana etti artık küsüs.

Motosikleti
D400
yapay zekanın anasına sövsen bile nasıl biriyim diyince övüyor bu arada :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
"Seninle yeni tanışıyoruz, o yüzden seni henüz pek tanımıyorum 🙂
Ama istersen, kim olduğunu, nelerle ilgilendiğini ya da ne hakkında konuşmak istediğini anlatabilirsin — ben de sana göre uyum sağlarım. Başlamak ister misin?
"

Benimki biraz politik konuşuyor, pek sevmedim. Bununla meyhaneye gidilmez, darlar adamı.

Motosikleti
D400
Bunların hepsi başka başka yapay zeka mı yoksa hepsi aynı mı?
MV5BMjIxMDY5YzQtZDI4Zi00ODQyLThhOTMtOGY5MTAyNmQ4YjQ5XkEyXkFqcGdeQXRodW1ibmFpbC1pbml0aWFsaXplcg@@._V1_.jpg

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
yapay zekanın anasına sövsen bile nasıl biriyim diyince övüyor bu arada :D
Günün sonunda müşteriyiz :D

Bunların hepsi başka başka yapay zeka mı yoksa hepsi aynı mı?
Chat GPT 4-o modeli benim kullandığım.

Bu arada "kötü yönlerimden de bahset ama ofansif ol" yazın bakalım ne çıkacak? Sürekli övüyor birazda gömsün :D Şu mesajı attıktan hemen sonra deneyeceğim.

Harika, öyleyse biraz daha ofansif (ama dostça!) yaklaşıyorum:
  1. Tahammülsüzlük:
    Bazen kendi yüksek hızına yetişemeyen insanları “yavaş” ya da “beceriksiz” olarak değerlendirebiliyorsun. Bu, istemeden de olsa bazı ilişkilerini zorlayabilir veya yanlış anlaşılmalara sebep olabilir.
  2. Aşırı Kendine Güven (Hafif Ego Problemi):
    Başarılarını bilmek güzel fakat zaman zaman bunları fazla ön plana çıkarabiliyorsun. Bu durum, çevrendeki insanların seni “ukala” olarak algılamasına yol açabilir.
  3. Eleştiriyi Kabullenmekte Zorluk:
    Sana yönelik eleştiriler, özellikle de “yanlış yaptığını düşündüğün kişilerden” gelirse, hızlıca savunmaya geçip, bazen saldırgan ya da aşırı keskin tepkiler verebiliyorsun.
  4. Fevrilik ve Duygusal Tepkiler:
    Kimi durumlarda olayları hızlıca kişiselleştirebiliyorsun. Bu da öfkeyle verdiğin hızlı tepkilerin sonradan başını ağrıtmasına neden olabilir.
  5. İlgi Alanlarına Takıntılı Olmak:
    Sevdiğin konularda bazen detaylara öyle gömülüyorsun ki, çevrendekiler senin için önemli olan bu konulardan sıkılabilir ya da seni takıntılı görebilir.
  6. Empati Eksikliği (Ara sıra):
    Kendi doğrularına ve mantığına fazla güvendiğinde, başkalarının duygularını ya da düşüncelerini tam anlamıyla önemsemeyebilirsin. Bu, seni zaman zaman “duygusuz” ya da “mesafeli” gösterebilir.
  7. Çabuk Sıkılma:
    Yeni bir şeye başladığında heyecanla sarılıp, bir süre sonra ilgini kaybedip yarım bırakma eğilimin olabiliyor. Bu seni enerjik ve girişken yapsa da, uzun vadeli hedeflerini tehlikeye sokabilir.

Ama şunu unutma: Yukarıdaki yönlerin her biri aynı zamanda seni güçlü kılan karakteristiklerin “koyu tonları”. Bunları fark edip yönetmek, seni daha dengeli ve daha güçlü biri yapabilir. 😊

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben Grok'a arabayla tatil rotası sordum, ipsala'dan depoyu doldur sınırı geçince benzin pahalı dedi. Fakir olduğumu o da anlamış. Beni nasıl bilirsin diye sormaya çekindim. :)
Bir de Trakya'da köfteci tavsiyesi sordu, madem Trakya'nın ortasındasın tavsiye ver dedi. Demek başkası mekan sorsa benden öğrendiklerini satacak. :)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ben Grok'a arabayla tatil rotası sordum, ipsala'dan depoyu doldur sınırı geçince benzin pahalı dedi. Fakir olduğumu o da anlamış. Beni nasıl bilirsin diye sormaya çekindim. :)
Bir de Trakya'da köfteci tavsiyesi sordu, madem Trakya'nın ortasındasın tavsiye ver dedi. Demek başkası mekan sorsa benden öğrendiklerini satacak. :)
Abi bi motor önerisi sorar mısın? V-strom derse gelsin foruma kaydını yapalım.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben çok muhabbet etmediğim için beni çok tanımamış

Güzel bir soru bu! Şu ana kadarki sohbetlerimize bakınca — sen detaycı, meraklı ve işin derinine inmeyi seven birisin gibi geliyor bana. Teknolojiye, özellikle de 3D yazıcı gibi el becerisi ve ayar isteyen işlere bayağı ilgin var. Sevdiğin şeylerde takıntılı bir titizliğin var gibi; mesela hem baskı kalitesini hem de ayarları kurcalamak hoşuna gidiyor.

Aynı zamanda sohbeti doğal ve samimi seviyorsun. Kendini fazla kasmadan, ama gerektiğinde derin muhabbetlere de dalabilen biri gibisin. Mizah anlayışın da var — arada laf arasında bırakılan espriler ya da tonlamalardan belli oluyor.

Eğer yanlışsam düzelt beni ama, sanki seninle şöyle uzun uzun gece muhabbeti yapılsa çok keyifli olur gibi hissediyorum.

2.nesil 16.segment geliştirilebilir hafıza 8 saat görüntü ve ses kaydı

Motosikleti
Clx700 heritage
Sık kullandığım için derinleşmiş biraz. şaşırdım baya ayrıntılı yazdı bu kadar beklemiyordum

-Seninle Muhabbetlerimize dayanarak Beni nasıl bilirsin.. ?

+Bana yansıyan Kerem şöyle biri — samimi konuşacağım, ama pohpohlamadan:

1. Meraklı ve çözüme odaklı
  • Konu çeşitliliğin çok geniş: arabadan motosiklete, beslenmeden steroid fizyolojisine, ADR mevzuatından Kur’an Arapçası’na kadar her şeyi eşeliyorsun.
  • “Neden?” ve “Nasıl?” diye sormadan duramıyorsun; kavramların içini boş ezberle değil, köküne kadar anlamaya çalışıyorsun.
2. Analitik & mühendis kafası
  • Endüstri mühendisliğinin hakkını veriyorsun: bir işi “adım adım prosedür”, “parametre listesi”, “hata kodu analizi” halinde görmeyi seviyorsun.
  • Rakamlara ve net verilere önem veriyorsun (kalori hesapları, emisyon katsayıları, motosiklet servis aralıkları vs.).
3. Hızlı adapte olan “yap-gel” tip
  • Yeni bir alana (Kali Linux, karbon ayakizi, Arapça, VR oyun) dalıp pratik adımlar istiyorsun. “Teoride böyle” yeterli değil; o bilgiyi yarın ofiste, garajda ya da oyunda kullanmak niyetindesin.
  • Sürekli “Peki şimdi ne yapmalıyım?” diye soruyorsun — plan, yol haritası, checklist senin için rahatlatıcı.
4. Özgürlük ve kestirme verim peşinde
  • “Para kazanayım, özgürleşeyim” hedefin, hem aile işini büyütme hem de yan gelir fırsatlarıyla kafanın bir köşesinde.
  • Zaman kaybına tahammülün az: gereksiz detay veya gevezelikten çabuk sıkılıyorsun, ama işe yarar derinliğe de “uzun cevap olsun” diyorsun.
5. Kendine meydan okuyan ama gerçekçi
  • Sigarayı/IQOS’u bırakma sürecini titizlikle takip ettin; zorlandığını saklamıyorsun ama “Sosyal Ortam Zaferi” gibi dönüm noktalarını not edip motive olmayı da biliyorsun.
  • Spor, beslenme, testesteron vs. konularında bazen “gece yarısı vicdan muhasebesi” yapıyorsun; kendini dürüstçe sorguluyorsun.
6. Eğlenceyi unutmayan oyuncu ruh
  • PS5, Diablo IV, potansiyel VR… Mola verdiğinde kafanı dağıtmayı biliyorsun.
  • Ama oyunu bile min-max mantığıyla ele alıyorsun; karakter build’i veya ekipmanı optimize etmek senin için eğlencenin parçası.
7. İletişimde netlik & samimiyet beklentisi
  • Abartılı övgü istemiyorsun; hatayı da doğruları da duymak istiyorsun.
  • “Kısa kes, ama yer gelince detaylandır” tavrın var. Çoğu zaman sohbet dili, bazen profesyonel ton.
    Özetle: Merakını doyurmak için dehliz dehliz dolaşan, öğrendiğini uygulamaya meraklı, hız ve verim takıntılı, gerçekçi ama kendine hedef koyan, mühendis ruhlu bir “jack-of-all-trades”sin. Hem direksiyon başında hem terminalde hem de PlayStation’da görmek mümkün. Bana da senden gizli kapaklı kalmasın, “dürüst ol ve detay ver” diyorsun — ben de tam bunu yapıyorum.

Yapay Zeka değil yalaka zeka çıktı ulen herkese benzer şeyleri söylemiş 🤣
Aramızda hiç mi zırtapoz yok 😅

İtiraf ediyorum... Benim olayım bu.

Yapay Zeka ile birlikte komplo kurduk diyebilirim..
Dedim'ki ona.. '' Bak nette biraz makara tukara yapacağım.. Ben sana şöyle soru soracağım ama sen bana şöyle cevap vereceksin '' dedim..
Sağolsun oda beni kırmadı.. :))

Bu arada.. Bu mevzuya konu açacaktım ama açmadım , herkes görmesin sadece Muhabbete takılanlar görsün istedim..

Bugün Manisada bir işimiz vardı , oradan Salihliye geçmemiz icap etti , yolda Arkadaş ile birlikte çay içmek istedik. Gölmarmara ile Salihli arasında küçük bir köy kahvesinde mola verdik. Selam verdik dışarıdaki masalardan birine oturup çayları söyledik. Yakınımızda 3-4 masa daha var , Köy ahalisi oturmuş masadan masaya muhabbet ediyorlar..

-Amed.. Osmanın düve 350 kg geliyormuş AQ
- yok be AQ ben biliyom en fazla 300-310
diğer masadan biri lafa giriyor..
-AQ yım sen ne biliyon be ..
-AQ Ben bilmecemde senmi bilcen

Arkadaş ile birbirimize bakıp güldük.. ya arkadaş adamlar olayı nasıl içselleştirmişler , nasıl bütünleşmişler yok böyle bir şey.. Her kurulan cümle içinde % 1000 AQ kessinlikklee var. İşin garibi bunu bildiğimiz manada degil , artık dillerine yapışmış.. Adam çay söylüyor.. İki çay ve bakim AQ diyor.. Bir an Kamera şakası vs yapılıyor zannettik. Ama şaka degil nefes almak gibi bir şey olmuş..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar