Scooter motor önerileriniz

ben maxt kullandım gayette güzel motordu memnundum sıkıntı yaşamadım ivmelenmesi gerçekten tatmin ediciydi top speed düşük kalıyor onun harici sıkıntısı yoktur. Herkes kolay olan cevabı vermeyi bilir japondan şaşma çine bulaşma falan ama sizin yaptığınız gibi kredi kartıyla almak için makul bi motor.
eyvallah hocam sağolasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sym ile aroranın yakından uzaktan alakası yok. Sym daha iyi tabii ki
sağ olasın abi 🙏🏻

Hocam sym için aroradan daha mı iyi diyorsunuz yani pek bi bilgim yok akıl almak için yazıyorum birici çin birisi tayvan sanırım
Sym ile Arora yı yanyana mı yazdın 😅
Kymco ve Sym maalesef Çin malı motorlarla karıştırılıyor , o algıyı bozamadılar TR de , ha bozulmasında bu sayede fiyat yukseltemiyorlar 😁

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Nakit yoksa bütçeyi biraz zorlayıp sym jet x bakabilirsiniz cok yakısıklı motor çine görede kaliteli.

Bütçeden kaynaklı çin almak zorunda kalırsanızda arasından ince eleyip sık dokuyun her çin motor bir değil. Piyasada yaygın olsun alacağınız model. Öncesinde whatsapp gruplarına girin alacağınız modelin, kullananlardan fikir alın eksilerini artilarini iyice ögrenin.

Sym ile Arora yı yanyana mı yazdın 😅
Kymco ve Sym maalesef Çin malı motorlarla karıştırılıyor , o algıyı bozamadılar TR de , ha bozulmasında bu sayede fiyat yukseltemiyorlar 😁
Hocam bugün forumda yazılanlar sayesinde sym markasını keşfediyorum sanırım
ben Kaliteli marka olarak honda yamaha vs var biliyorum
bi de kalitesiz markalar hepimizin bildiği çin ürünler mondial küba vs var falan diye biliyorum sym markasına bi bakacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nakit yoksa bütçeyi biraz zorlayıp sym jet x bakabilirsiniz cok yakısıklı motor çine görede kaliteli.

Bütçeden kaynaklı çin almak zorunda kalırsanızda arasından ince eleyip sık dokuyun her çin motor bir değil. Piyasada yaygın olsun alacağınız model. Öncesinde whatsapp gruplarına girin alacağınız modelin, kullananlardan fikir alın eksilerini artilarini iyice ögrenin.
Teşekkürler hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar