konuyu okurken "lan ne kadar da ben gibi bir konu" diye okudum

niyet, bütçe, tercihler vs hepsi neredeyse aynı....
ilk etapta ben de acaba bi crf rally mi alsam dedim ama sonra uzun yolu düşününce vazgeçtim.
aramızdaki tek fark sanırım sen biraz arazide hoplayıp zıplayacaksın gibime geliyor ki ben öyle hoplama zıplama işlerine girmek istemiyorum. köy yolları, yayla yolları, stabilize yol, toprak yol vs. kâfi benim için. öyle dere tepe filan uğraşmak istemem. sadece yola bağlı kalacak olsaydım da bi sport touring bakardım versys 650, tiger sport 660, tracer 700, otomatik olsun diye nc 750 dct bile baktım ama tipi hiç hoşuma gitmedi maalesef. hatta ve hatta lan madem o kadar bütçeye çıkıyoruz gs'lerin aynı segmentteki motorlarına bakayım dedim, en azından "bwm biniyoruz keh kehh kehhh" deriz diye

ama parça maliyetlerinin çok yüksek olduğunu söylediler. ha tip belki tolere edilebilir ama o kadar paralar verince insan ister istemez altındaki makinenin biraz da yakışıklı olmasını istiyor.
aslında tiger 800 xcx'i yılından ötürü elemek zorunda kalırsam diye alternatif bakarken acaba daha yeni model 890 adv olur mu diye araştırırken bütçe direkt 100bin civarı arttığı ve krediyle zaten bu işe gireceğim için aşırı zorlanacağımdan maalesef vazgeçtim. e bir de malum ktm'nin bu son zamanlardaki durumunu da göz önünde bulundurunca uzak durmanın mantıklı gelebileceğini düşündüm.
eee ne aldın peki hocam ya da aldın mı bir şeyler

))
yalnız hangi başlığa ve yorumlara bakarsam bakayım sanki fikrim her an değişecek gibi hissetmeye başladım foruma üye olduktan sonra :/
o kadar tecrübeli, bilgili adamın yorumlarını okuyunca kafam karışıyor sanki

ben o kadar sıfırım ki bu işlerde.
bu işlere olan tek yakınlığım orta okulda mobilet tamircisinde çalışmış olmam ve bir tane mobiletimizin olması.
hoş, bu kadar şeye rağmen bu motor işine 40'ndan sonra başlamak biraz koyuyor adama ama umarım bu forumdakilerin tecrübelerinden epey faydalanacak gibiyim.