Geleneksel Oktay Motor yaza merhaba mangal partisi

mangal-2025-oktay-motor.jpg

Geleneksel Oktay Motor yaza merhaba mangal partisi 31 Mayıs 2025 cumartesi günü saat 14:00’de Başakşehir şubesinde gerçekleştirilecek.
Etkinlik kapsamında CF MOTO 450SR, 450MT ve 450NK modellerini test etme fırsatı sizi bekliyor.
Ayrıca etkinlikte çeşitli yarışmalar düzenlenecek ve sürpriz hediyeler dağıtılacak.
Tüm motosiklet severler etkinliğe davetlidir.

WhatsApp-Image-2025-05-14-at-17.05.12-1024x1024.jpeg

Haberin devamı için tıklayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
köfteler aynı bim'de satılan 50 liralık piliç köftelerine benziyor :sneaky: birde test sırasında 450sr fazla devir çevirmeyin. Yağ soğutucu elinizde patlarsa ihale size kalmasın aman diyim , çok sakin düşük devirlerde test edin bu motorları 😇

kasap-kofte-300g.jpg

Motosikleti
D400
En son hizmet kalitesi düşmüştü, dikkat edin tarihi gecmiş tavuk köftesi yedirmesinler.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ben tek başıma gideceğim, eşlik etmek isteyen olursa yazabilir,
125 cc scooterim var bilginize 🥲

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Ben vitesli kullanmayalı seneler oluyor muhtemelen stop ederim vermezler.
Avrupa yakası 4.leventteyim
O zaman kendini de riske atma bi seleye oturursun en kötü. 😀😀

Biraz tersteyiz ben anadoludayım ben Çekmeköy tarafı. Görürsem seni bir selam veririm.

köfteler aynı bim'de satılan 50 liralık piliç köftelerine benziyor :sneaky: birde test sırasında 450sr fazla devir çevirmeyin. Yağ soğutucu elinizde patlarsa ihale size kalmasın aman diyim , çok sakin düşük devirlerde test edin bu motorları 😇
Beleşe Protein bulmuşsun köfteyi beğenmiyorsun :)

Test sürüşü imkanı varmış. Aslında test sürüşleri özellikle 450 mt için gidilebilir ama ben çok kalabalık olacağını düşünüyorum.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Şeytan boynuzu ya da Pikachu kaplamalı kask takan erkekler de var burada. "Lanet olası Z kuşağı" diyor ve geçiyorum, artık yadırgamıyorum.
He benim gördüğüm pikaçu kaplama olabilir, sarı tüylü bir şey. Yok, yakışmıyor hiç vallahi, çok münasebetsiz...

Bu arada; Pikaçu dendi mi ilk aklıma gelen: (18+ küfürlü rahatsız edici, kendi tercihinizle seyrediniz...)

Zamanında bu videonun son cümlesini çok kullanırdık, moda olmuştu. Hey gidi günler...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
He benim gördüğüm pikaçu kaplama olabilir, sarı tüylü bir şey. Yok, yakışmıyor hiç vallahi, çok münasebetsiz...

Bu arada; Pikaçu dendi mi ilk aklıma gelen: (18+ küfürlü rahatsız edici, kendi tercihinizle seyrediniz...)

Zamanında bu videonun son cümlesini çok kullanırdık, moda olmuştu. Hey gidi günler...
İnternet'in ülkedeki ilk dönemleri :) Beynamaz çocuklarına pilardo oynamaları için para verenlere kızan, camiye bağış yapmayanları darlayan, "Hasan, Hakku" diye mümin korumalarını çağıran Laz İmam'ı da unutmamışsındır elbet.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İnternet'in ülkedeki ilk dönemleri :) Beynamaz çocuklarına pilardo oynamaları için para verenlere kızan, camiye bağış yapmayanları darlayan, "Hasan, Hakku" diye mümin korumalarını çağıran Laz İmam'ı da unutmamışsındır elbet.
Pilarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar