2 parmak ı 4 parmakmı son nokta

Motosikleti
cbf 150

Sanki sesimi duymuşlar gibi motorsiklet aleminin en kral adamları konuyla alakalı video çekmiş 19 dakkada görebilirsiniz.

Son noktada konduguna göre ben 2 parmagımla huzurla fren yapabilirim

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Motosikleti
Ns200 15"
Artık bu konulara son verelim.

Başlangıç için en iyi motosiklet: Ducati Hypermotard.

Sürüş için en iyi koşullar: Yağmurlu ve gece, karlı olursa daha iyi.

En iyi fren yapılır: Virajın tam ortasında yatık vaziyette ön frene sonuna kadar sıkarak.

Gaz nasıl açılır: Hart diye açın zaten gitmiyor, 1.5 araba kullanan adam rahatlıkla 1.0 motosiklet kullanır.

Ekipman ne kullanılmalı: Sadece kask ama sadece soğuk havalarda, üşümem derseniz onada gerek yok karşı cinsi etkilemek önemli.

Motosiklete kaç kişi binmeli: Genelde 3 kişi binilmeli hem birlikten kuvvet doğar.

Zinciri ne ile yağlamalıyım: Kışın yanmış ayçiçek yağı yazın ise Sole margarin.

Motor yağı ne olmalı: Sızma zeytin yağı.

Neden işler yolunda gitmiyor: Diyanet başkanı yüzünden.

Motosikleti
cbf 150
Zafer akçayları falan millet takip ediyor, altına bmw çakan motor gurusu oluyor bu akımı başlatan namı değer donald duck dı koca bmwsiyle ahkam keserdi sonra bu eğitmencikler türedi hiçbiri birşeyden anlamaz tabi

Motosikleti
DUKE 250
ben direkt orta parmağımla çekiyorum..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir arkadaşımda hardrockcı, o ra işaret ve serçe parçağı ile çekiyor.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

Hoca fren yapıp 1.2g ile durmuş

Öğrenci 0.7g.

Hızlı hızlı geçerken grafiğe gözüm takıldı. Tamamını izlemedim ama biri 2 parmak biri 4 parmak mı sıkmış? Aydınlatır mısınız? Yakalayamadım noktayı. 30dk izlemek istemiyorumda.

Pardon alttaki yazıları okumamıştım 2 parmakla huzurla fren yapılabilir demiş kamyoncu bey. Cevabı aldım.

Motosikleti

Hoca fren yapıp 1.2g ile durmuş

Öğrenci 0.7g.

Hızlı hızlı geçerken grafiğe gözüm takıldı. Tamamını izlemedim ama biri 2 parmak biri 4 parmak mı sıkmış? Aydınlatır mısınız? Yakalayamadım noktayı. 30dk izlemek istemiyorumda.

Pardon alttaki yazıları okumamıştım 2 parmakla huzurla fren yapılabilir demiş kamyoncu bey. Cevabı aldım.
Orası fren manetini tereddütsüz, kademeli artan bir güçle ve pürüzsüz sıkmak gerektiğini anlatan kısım.

Bu arada; temel bazı bilgi ve konulara değinen bir reklâm videosu bu esasen. Orada da davetli hocanın eğitimde sayısal olanak ve analizleri ne kadar güzel ve verimli kullandıklarının(!) reklâmının yapıldığı yer. :)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Sully diye bir film var. Aklıma o geldi. Gerçek bir kazadan uyarlama. İzlemeyen izlesin. Bu konuya neden benzediğini filmin sonunda anlayacaksınız. Anlatıp spoiler vermeyeyim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bir de pratik hayatta hızlı kullanmayan, takip mesafesini ferah bırakan, tecrübeli bir sürücüyle daha yüksek hızlarda sürmeyi tercih eden, daha fazla risk alan genç bir sürücünün durması gerektiği anda 2-4 parmak fren kullanımı sonucu epey farklı olabilir. Pazar sabahları Zafer Akçay'ın videolarında patlayan tecrübesiz gençlerin çoğu ön fren manetinde 2 parmağı sabit duran ve bunu havalı görünmek sanan kardeşlerimizdir. Özetle motora yeni başlamışsanız, tırto bir motor kullanıyorsanız, yüksek hızdaysanız çok affedersniz şey etseniz de o 2 parmağınızla duramazsınız.

Motosikleti
Bir de pratik hayatta hızlı kullanmayan, takip mesafesini ferah bırakan, tecrübeli bir sürücüyle daha yüksek hızlarda sürmeyi tercih eden, daha fazla risk alan genç bir sürücünün durması gerektiği anda 2-4 parmak fren kullanımı sonucu epey farklı olabilir. Pazar sabahları Zafer Akçay'ın videolarında patlayan tecrübesiz gençlerin çoğu ön fren manetinde 2 parmağı sabit duran ve bunu havalı görünmek sanan kardeşlerimizdir. Özetle motora yeni başlamışsanız, tırto bir motor kullanıyorsanız, yüksek hızdaysanız çok affedersniz şey etseniz de o 2 parmağınızla duramazsınız.
Aslında o tecrübesiz gençler manete hart diye dört parmak asıldıkları için amortisörleri kapanıp ağırlık ön tekere tam transfer olmadan düşük tutuşta tekeri kilitletip ABS'yi devreye sokarak fren mesafesini uzattıkları için de patlıyor olabilirler. Senaryolar çok çeşitli nitekim. Tecrübesiz gençlerin patlaması için sebep dünya kadar.

Şurada yazışıyoruz acaba kaçımız manetleri kendine göre ayarlamıştır çok merak ediyorum.

Ekleme: CB500F'te iki parmakla arka teker kaldırabiliyordum, Brembo Stylema falan yok o motorda, çift pistonlu aksiyel Nissin kaliperler var ve tek disk.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aslında o tecrübesiz gençler manete hart diye dört parmak asıldıkları için amortisörleri kapanıp ağırlık ön tekere tam transfer olmadan düşük tutuşta tekeri kilitletip ABS'yi devreye sokarak fren mesafesini uzattıkları için de patlıyor olabilirler. Senaryolar çok çeşitli nitekim. Tecrübesiz gençlerin patlaması için sebep dünya kadar.

Şurada yazışıyoruz acaba kaçımız manetleri kendine göre ayarlamıştır çok merak ediyorum.
4 Parmakla yere düşmeyen de 2 parmakla duramayıp önündeki engele çarpıyor ama

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Acaba en yüksek g yakalayabileceğim fren limiti ne? Kendi motorumun performansını merak etttim. Bi kaç sürüş önceye gidip şunu buldum. Yüzlerce sürüş var. Kaynaklara gidip gelmiştim.

Motosikleti
Acaba en yüksek g yakalayabileceğim fren limiti ne? Kendi motorumun performansını merak etttim. Bi kaç sürüş önceye gidip şunu buldum. Yüzlerce sürüş var. Kaynaklara gidip gelmiştim.
-1,5G oldukça saygıdeğer bir değer.

istersen serçe parmakla sık freni, motoru durdurabiliyorsan kaç parmak veya hangi parmak olduğunun önemi yok. ancak motoru en kısa mesafede durdurabilmek için 4 parmak çoğunlukla daha iyidir.

Ee hocam bu değerlere bakarsak çantaları önceki sahibi sürtmüş sanırım 😊

Min 40-45 yatış açısı beklerdim senden 😉

Motosikleti
cbf 150
Özet geçim izlemek istemeyenler için. Adamlar artık 1950lerdeki kampanalı frenler yok motorlar absli ve modern diyor. İki parmak frende olursa reaksiyon süreniz düşer ve daha iyi fren yaparsınız diyor. Bunu diyen şahsiyet moto gpdeki kardeşlere bile eğitim veren biri ,bizim çakma eğitmenlerden değil.

Özetle modern motorlar 2 parmakla çok rahat durur ve reaksiyon süreniz kısalır en güvenli fren sitilide budur. Tartışma bitmiştir geçmişin hayaletleride 10 parmağında 10 marifet olanlarda bmw leri ile fren yapabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar