KTM Hintli Bajaj ın oldu

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
valla haklısın Punctum.

adamlar Ay a yumusak iniş yapmaya calışıyo beylerrrrrr. Hintli bu hintliii. Bence KTM ciler gurur duymalılar fdsf
Neymiş sağa sola sıcıyolarlarmış.

Eeee olm senin ülkende milyonlarca sokak kopeği nereye sıcıyor ??
Biz Hintli'lerin kötü örneklerini referans alıyoruz çoğunlukla. Akademik dünyada Hindistan'ın ciddi ağırlığı vardır örneğin. Dünya'da nükleer teknolojiye sahip en önemli ülkeler arasındadır vs.

En önemli teknolojik birikimi evde uzaktan kumanda ile oynamak olan bizim forum da bok atıyor işte bunlara :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biz Hintli'lerin kötü örneklerini referans alıyoruz çoğunlukla. Akademik dünyada Hindistan'ın ciddi ağırlığı vardır örneğin. Dünya'da nükleer teknolojiye sahip en önemli ülkeler arasındadır vs.

En önemli teknolojik birikimi evde uzaktan kumanda ile oynamak olan bizim forum da bok atıyor işte bunlara :)

puhahahah bu ne ya :d

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Valla onu bilmem ama Türkiye'ye ne biçim ambargo koydular. Hem de kimse çıkıp protesto ediyoruz demeden. Çelebi'yi havaalanlarında operasyonlarının %70'ini yaptığı halde kapıya koydular.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Açıkcası bir ktm kullanıcısı olarak faydalı olacağını düşünüyorum.
Ktm nin diğer rakiplerine oranla her konuda pahalı kaldığını düşünüyorum.

En basit örneği fiyat listesi ; insan açıkcası bu fiyat listesindeki hangi motor olursa olsun pahalı olmasından kaynaklı diğer seçeneklere yöneliyor. Şahsen motorumu yükseltmeyi düşünüyorum ama gidipde bir 790 veya 890 adv ye 800-900 bin tl gibi bir fiyat harcamakta saçma geliyor V-Strom 800 680 bin tl iken vs vs bir çok alternatifi var. Umarım fiyatlarında daha uyguna gidip. servis ağını genişletirler.

Bunun haricinde servisi bile aşırı pahalı 7500 bakımına 6000 tl fiyat veriyorlar duke 250 için :D

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
Motosikleti
DUKE 250
bajaj zaten zamanında ktmnin montaj fabrikasıydı, sonradan how know ile kendi motorlarını ürettiler,
daha sonra işler değişince ktm ye ortak oldular, şimdide sahibi oldular,
ktm 250,390 serisinde kullanılan motor bloklarının üst kapaklarında ve blokta bajaj logosu vardı,
pulsar serisi ile ortak platform kullanılan parçalarıda zaten mevcuttu. kronolojik olarak iyi bir başarı bence (bajaj için).
ilerleyen zamanda ktm mi bajajlaşır, bajajmı ktmleşir onu göreceğiz.

KTM nin böcek kafasini degistirseler yeter
Abi hayatimda bu kadar cirkin bir kafa gormedim ve adamlar inatla tum seriye uyguluyor sanirim bunlari o kafayi cizen muhendis batirdi 😂😂

<Bence> ktm nin tasarımdaki belkide en güzel yeri o böcek kafası . </Bence>

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
2003 yilinda Duke 390 alacaktim bu tasarim yuzunden dominar almistim :)

Bugunun haberi

Almanya,

"Ocak-Nisan 2025 döneminde markanın satışlarında yaklaşık yüzde 80 düşüş yaşandı: Geçtiğimiz yılın aynı döneminde KTM 5 bin 206 adet motosiklet satarken, bu yıl üretici sadece 968 adet satış yapabildi."

Ahh ahhhh neden yaaa, neden :(

gül gibi şirketin içinden geçtiniz sizi hiç affetmeyeceğim...

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Bugunun haberi

Almanya,

"Ocak-Nisan 2025 döneminde markanın satışlarında yaklaşık yüzde 80 düşüş yaşandı: Geçtiğimiz yılın aynı döneminde KTM 5 bin 206 adet motosiklet satarken, bu yıl üretici sadece 968 adet satış yapabildi."

Ahh ahhhh neden yaaa, neden :(

gül gibi şirketin içinden geçtiniz sizi hiç affetmeyeceğim...
Ben anavatanı Avusturya'da bile nadiren görüyorum KTM'yi. Bir yandan da üzülüyorum aslında...

Amerika'da çok seviliyor diye biliyorum ama :) Hele SD olanları...

Motosikleti
1190 ADV
KTM'ye pahalı diyen arkadaşlar, 2025 Tencere 700 fiyatı belli olmuş. En düşük modeli 817000TL'cik. Bakalım Türkiye'de bundan sonra durumlar ne olacak... Caponcular'ın gözü yaşlı.

KTM'ye pahalı diyen arkadaşlar, 2025 Tencere 700 fiyatı belli olmuş. En düşük modeli 817000TL'cik. Bakalım Türkiye'de bundan sonra durumlar ne olacak... Caponcular'ın gözü yaşlı.

caponcuların gozu yaşlı tabi, adil bir rekabet yok ki ..

avrupanın çöplerini(gercek çöp)alan bir ülkekeden de ancak bu beklenir..

@kamyoncumemo , 817.000 tl diyor.

sen suzi ile bir ömür bence :d

Motosikleti
cbf 150
817 bin tenereye verilmez, eski tenereden farkı elektornik gaz kontrolü başkada bir numarası yok.

günün sonunda 10bin euroluk motor türkiyede oldu 30 bin euro akp sağolsun

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
hiç bir motor bu paralara satılmaz normalde ama başımızdakiler diyorum ve gerisini siz getirin
çıplak motora ek %30 gümrük vergisi ayrıca bir yerimizden uydurduğumuz gözetim vergisi ki 800cc de 10.000$
%37 ÖTV %20 KDV Allah'ım oranlara paralara bak

benim motora örnek verirsek
Amerika satış fiyatı 5600$ ve bu paraya bayide kazanıyor üreticide kazanıyor devlette kazanıyor
bizde 487.000 tl (12.500$) ve bu farkın hepsi Devlete akıyor e tabi bi saray kolay dönmüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar