İlk motosiklet önerisi

Motosikleti
Voge SR1
Herkese merhaba,

Haziran ayının başında, büyük ihtimalle bayram sonrası, direksiyon derslerim başlayacak. Eğer başarılı olursam, Temmuz-Ağustos ayı gibi motosikletimi kısmetse almayı düşünüyorum. Benim için almak istediğim aracın performansından ziyade tasarımı önemli. Yani 150 yerine 130 ile gideyim, ama dışarıdan güzel gözüksün istiyorum. Tasarım odaklı biriyim kısacası.

Ancak, tasarım olarak hoşuma giden bütün motosikletler genellikle vitesli modeller oluyor. Bütçeme uygun ve tasarımını gerçekten beğendiğim Apache RTR 200 var. Fakat sonradan scooterları da araştırmaya başladım ve Voge SR1 modelini buldum. Tasarım olarak hâlâ RTR 200 kadar etkileyici gelmese de idare eder diyebilirim.

Trafiğe hiç çıkmamış biri olarak, İstanbul gibi bir şehirde vitesli bir motorun çok uğraştıracağını düşünmeye başladım. Vitessiz araçta ise basıp gidiyorsun, daha pratik gibi duruyor. Ama ileride vitessiz bir araçla başlamak dezavantaj yaratır mı, bunu da merak ediyorum.

Sizce yeni başlayan biri olarak en mantıklı seçim hangisi olur? Şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
D400
Scooter bence çok motosiklet kategorisinde olan birşey değil.
Ulaşım istiyorsan scooter; tarz ve ruh istiyorsan vitesli.

RTR 200 yerine ns200 ug öneririm

Motosikleti
Voge SR1
Scooter bence çok motosiklet kategorisinde olan birşey değil.
Ulaşım istiyorsan scooter; tarz ve ruh istiyorsan vitesli.

RTR 200 yerine ns200 ug öneririm
hocam ns200 bütçemin dışında kalıyor. Onun için bir kaç ay daha para biriktirmem gerekir. Hem işe gidip gelmek için hem de arada arkadaşlarla buluşacağımız zaman gideceğim yerine metrobüs ile gitmemek için almak istiyorum. Çekilecek yani kalmadı artık toplu taşımanın.

Motosikleti
D400
Toplam bütçe nedir ona göre yorumlayalım.

Problemli noktaları giderildiğinde rtr güzel motor ama ne bilem tipni sevemedım

Motosikleti
Voge 250RR
Bütçenizi söylerseniz yardımcı olmayı çok isterim, rtr 200 adı gibi çok apaçi bir görünüme sahip bizde var ve bence çok çirkin bir motor. Zaten rtr 200'ün tasarımını güzel bulmanızdan dolayı zevkinizin farklı olduğunu anlıyorum fakat biraz daha detay verseniz daha iyi olur. Birçok insan için iyi görünüş "sport" ve "racing" motorlardır, ama sizin beğendiğiniz motor "touring".

Motosikleti
Voge SR1
Bütçenizi söylerseniz yardımcı olmayı çok isterim, rtr 200 adı gibi çok apaçi bir görünüme sahip bizde var ve bence çok çirkin bir motor. Zaten rtr 200'ün tasarımını güzel bulmanızdan dolayı zevkinizin farklı olduğunu anlıyorum fakat biraz daha detay verseniz daha iyi olur. Birçok insan için iyi görünüş "sport" ve "racing" motorlardır, ama sizin beğendiğiniz motor "touring".

hocam max 150k diyebilirim. İlk motorum olacağı için düşürürsem fakat çok canım yansın istemiyorum.

Motosikleti
Voge 250RR
hocam max 150k diyebilirim. İlk motorum olacağı için düşürürsem fakat çok canım yansın istemiyorum.
Voge 125R bakabilirsin naked seversen, çıplak gözle gördüm akşam, yanında ledler vardı bence çok güzel görünüyordu. Hem motora 125cc ile başlaman daha sağlıklı olur, ayrıca ön arka abs var teknolojik de bir motor. Bir incele derim.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
düşük km bir yamaha xsr 125 olabilir aslında

Motosikleti
D400
temiz ikinci el ns200 alırsın o paraya üstüne de full aksesuar yapıp touring e cevirirsin ki hala para kalır cebine.

benim şahsi fikrim.

Motosikleti
Voge SR1
temiz ikinci el ns200 alırsın o paraya üstüne de full aksesuar yapıp touring e cevirirsin ki hala para kalır cebine.

benim şahsi fikrim.
düşük km bir yamaha xsr 125 olabilir aslında
hocam bir kaç arkadaşım da ikinci el söyledi fakat ben ikinci ele güvenmiyorum. Bu konularda şansız biriyimdir. 2 gün sonra elimde falan kalır. O yüzden sıfıra yöneldim. Bu konularda da tecrübem yok o yüzden uzak duruyorum.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150

Öyle deme ya apaçinin kırmızı çıkartmaları çıkartınca mavisi güzel duruyor 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bir kaç arkadaşım da ikinci el söyledi fakat ben ikinci ele güvenmiyorum. Bu konularda şansız biriyimdir. 2 gün sonra elimde falan kalır. O yüzden sıfıra yöneldim. Bu konularda da tecrübem yok o yüzden uzak duruyorum.
Yanında bilen birini götür, sıfır motoru peşin fiyatına çok taksit olmadığı sürece ödemesi işkence gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar