GS'e Veda Trident'e Merhaba :)

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Herkese Merhaba,

Geçen hafta Perşembe günü motosikletimi satıp, Cumartesi günü Trident'i satın aldım.
Motosiklet gerçekten çok keyifli, sürüş hissiyatı ve dengesi hoşuma gitti. Virajlarda ikinci kez çizgi almanıza kolaylıkla izin veriyor.
Kompresyonu biraz düşük performanslı sürüşte peş peşe virajlarda viraj girişinde 4'ten 3'e atmak yeterli gelmediğinden 4'ten 2'ye atıp sonrasında viraj çıkışında 2-3-4 olarak devam etmek gerekiyor.
Oturuş pozisyonu ve selesi gayet konforlu geldi. Depo üstü ve kuyruk çantası alarak seyahatlerimde de kullanacağım gibi gözüküyor. 😁

Motosikleti
cbf 150
hayrlı olsun Tridenti ilk çıktıgında arkadaşa lamıştık. Bana rodaj yaptırmıştı. Mükemmel bir motor. sanki pitbull gibi kuyrugu kısa ama ön tarafı vahşi.

Cruise contollülerdenmi aldın yeni.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı olsun.
Bol köfteli gezmeleriniz olsun.

Birkaç ay önce sattım tridentimi onunla güzel günlerim oldu naked artık bana uymadığına karar verip trident ile son buldu sevdam
Tenereyle devam ediyorum artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun yakın zamanda sattım tridentimi onunla güzel günlerim oldu naked artık bana uymadığına karar verip trident ile son buldu sevdam
Tenereyle devam ediyorum artık

Motosikleti
Hadi kazasız belasız yok mu foto :)
Şöyle bırakayım. 😊

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayrlı olsun Tridenti ilk çıktıgında arkadaşa lamıştık. Bana rodaj yaptırmıştı. Mükemmel bir motor. sanki pitbull gibi kuyrugu kısa ama ön tarafı vahşi.

Cruise contollülerdenmi aldın yeni.
Bir önceki kasasını aldım ben. Cruise controllü motosikletlerim oldu ama nedense bir türlü kullanmaya ısınamadım. 700 KM yolda yapsam kullanmıyorum bir türlü. 😁

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese Merhaba,

Geçen hafta Perşembe günü motosikletimi satıp, Cumartesi günü Trident'i satın aldım.
Motosiklet gerçekten çok keyifli, sürüş hissiyatı ve dengesi hoşuma gitti. Virajlarda ikinci kez çizgi almanıza kolaylıkla izin veriyor.
Kompresyonu biraz düşük performanslı sürüşte peş peşe virajlarda viraj girişinde 4'ten 3'e atmak yeterli gelmediğinden 4'ten 2'ye atıp sonrasında viraj çıkışında 2-3-4 olarak devam etmek gerekiyor.
Oturuş pozisyonu ve selesi gayet konforlu geldi. Depo üstü ve kuyruk çantası alarak seyahatlerimde de kullanacağım gibi gözüküyor. 😁
hayırlı olsun, korlasta bakım ücretlerini paylaşırsanız sevinirim. son durum nedir bi gorelim.

Bu arada size bir bilgi vereyim.

GS demişiniz ama R serisi haricine GS denmiyormuş. Bunu @Nikkfurie den öğrendim bilginiz olsun : p

Motosikleti
hayırlı olsun, korlasta bakım ücretlerini paylaşırsanız sevinirim. son durum nedir bi gorelim.

GS demişiniz ama R serisi haricine GS denmiyormuş. Bunu @Nikkfurie den öğrendim bilginiz olsun : p
Bakımları kendim yapacağım.

Dipnot: R serisi GS'imiz de var. 😊 Kullanmayı tercih etmiyorum.

Arkadaşın motor hayırlı olsun kazasız belasız , ortamda GS dediğin zaman insanların aklına R serisi gelir , Vstrom dediğinde de genelde 650 lik gelir mesela oysa 250, 800 , 1000 lik de de Vstrom yazıyor..

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Motor gibi motor hakikatten. Güle güle kullanın. Sahip olduğunuz motor, en iyi motordur, bırakın başkaları ne demişse desin. Lastiklerinize ve frenlerinize dikkat edin, fabrikadan çıktıktan sonra tehlikeli olabiliyor, aşinasınızdır ama hatırlatmak istedim tekrardan.

Güle güle gazlayın, tadını çıkarın. İnceleme yazınızı dört gözle bekliyorum. ( 👓👀 )😜

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hayırlı olsun, kazasız belasız, keyifle, güle güle kullanın. Bana çok küçük olmasa CB500F'ten sonra değerlendirebileceğim bir motosikletti ama olmadı işte :)

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Nazar değmesin.
Ben de bir ara niyetlenmiştim, şehirde çok keyifli motor, üstelik şık.
Keyifle, güvenle...

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Güle güle kullanın. Kullandığım en keyifli motosikletlerden biridir kendisi. Viraj, tork falan hepsi çok iyi de o sesi yok muuuu?
En güzel kısmı o.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar