CL-X 700

İyi akşamlar, 13.5k civarlarında 22 model clx700e sahibim. Blok tarafından cik cik tabiri caizse bülbül kaçmış gibi şakayıp duruyor :D subaplardan şüpheleniyorum fakat bu kmlerde ayarının kaçması normal midir başka bir yerden geliyor olabilir mi? Bir de kullanımda bir sıkıntı olur mu?

Ustasına Götür göster kardeşim. Hintli Çinli motorlar japonlar gibi tekin olmadığı için kimse bu km'ler de olmamalı diyemiyor. Götürüp göstereceksin. Bu şekilde kullanırsan kısa vade de tekleme yapabilir. Uzan vade de motorun çok ısınıp sübap yuvalarına zarar vermesine sebep olabilir.

Ustasına Götür göster kardeşim. Hintli Çinli motorlar japonlar gibi tekin olmadığı için kimse bu km'ler de olmamalı diyemiyor. Götürüp göstereceksin. Bu şekilde kullanırsan kısa vade de tekleme yapabilir. Uzan vade de motorun çok ısınıp sübap yuvalarına zarar vermesine sebep olabilir.
Isınmayı bu havalarda normal karşılıyodum 97 oluyor trafikte çok sıkışırsam 105e çıkıyor en fazla. Ustaya götürcem fakat işten dolayı çok bir zaman bulamıyorum haftaiçi maalesef

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar