Mt07 İlk deneyim

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
Merhabalar 1 haftadır mt07 kullanıyorum yeni aldım motoru kapatınca hararet artmaya başlıyor bi süre sonra düşüyor 109 derece oldu avm otoparkında 105 den 109 a kadar çıktı birşey olmuşmudur veya bu motorda kaç dereceden sonrası sıkıntı yaşanıyor yardımcı olursanız teşekkür ederim

Motosikleti
Yamaha XSR700
Merhabalar 1 haftadır mt07 kullanıyorum yeni aldım motoru kapatınca hararet artmaya başlıyor bi süre sonra düşüyor 109 derece oldu avm otoparkında 105 den 109 a kadar çıktı birşey olmuşmudur veya bu motorda kaç dereceden sonrası sıkıntı yaşanıyor yardımcı olursanız teşekkür ederim
106'da fan açar. 105 olduğu zaman kapatma fan açıp 99a düşsün ondan sonra kapat. Aslında 100de açıp 90da kapatan hararet müşiri takmak lazım. Daha sağlıklı olur.

Motosikleti
cbf 150
Birşey olmaz 90ların motorlarıyla daha yüksek ısılara çıkardık bu bloklara hiçbirşey olmaz. Dikkatli kullan yeter

Birşey olmaz 90ların motorlarıyla daha yüksek ısılara çıkardık bu bloklara hiçbirşey olmaz. Dikkatli kullan yeter
Abi 07'ler insan gibi kullanılmadığı için alınca insan biraz daha aklına takıyor böyle şeyleri ondan dolayı 30bin KMnin üstünde ve 1 2 magandanın elinden geçmişse hafiften içinden geçilmiş oluyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motor çalışıyorken soğutma suyu devirdaimi de çalıştığı için hararet çok yükselmez ama motor durunca soğutma suyu ve yağ dolaşımı da durur, hararet sensörü daha yüksek sıcaklık göstermeye başlar. Motor zaten çalışmıyor yani ısı üretmiyor, bu sıcaklık da kendi kendine soğur. Dert etmeyin yani normali bu.

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25

Motor çalışıyorken soğutma suyu devirdaimi de çalıştığı için hararet çok yükselmez ama motor durunca soğutma suyu ve yağ dolaşımı da durur, hararet sensörü daha yüksek sıcaklık göstermeye başlar. Motor zaten çalışmıyor yani ısı üretmiyor, bu sıcaklık da kendi kendine soğur. Dert etmeyin yani normali bu.
teşekkür ederim valla içim rahatladı motora zarar verdim sandım sağolasın motorumu temiz aldım 20.000 km de daha öyle şekilde binmeye çalışıyorum yarın yağ ve yağ filtresi bakımını yapacağım puto line yada Yamahanın orjinal kendi yağını katıcam inşallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar