Vizörüm kapalı kullansamda gözüm yanıyor

Motosikleti
Triumph Trident 660
Balaklava kullanıyorum yine gözümde bir yanma hissi oluşuyor.
Zaten polen alerjim var o ayrı meselede motosiklet üzerindeyken etkinin daha fazla olması,ped ve balakavanın hijyeni de etken midir acaba ?

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Ped ve balaklavanin içine üstüne bı yerine yapışmis olabilir, sürüş esnasında titreşimle yüzüne gözüne uçup konuyodur muhtemelen diye tahmin ediyorum

Motosikleti
(yok)
Kaskın veya balaclavanın içine belki yanlışlıkla parfüm benzeri yabancı madde girmiştir o da gözünü etkiliyordur başka da bişey gelmedi aklıma

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Çare Thealoz Duo.Pahalı bir ürün ancak her kuruşuna değer. 2-3 saatte bir her iki göze de birer damla son derece yeterli. Bu şekil kullanımda en az üç hafta gider. Fiyatına bakmayıp alın ve deneyin. Duacı olacaksınız...

Motosikleti
Triumph Trident 660
Çare Thealoz Duo.Pahalı bir ürün ancak her kuruşuna değer. 2-3 saatte bir her iki göze de birer damla son derece yeterli. Bu şekil kullanımda en az üç hafta gider. Fiyatına bakmayıp alın ve deneyin. Duacı olacaksınız...
Göz damlam var hazır evde teşekkür ederim.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Hijyenle ilgili sıkıntı varsa kask içi hijyen için spreyler var. Deneyebilirsin, kaskın yeni ise yapıştırcılardaki uçucular gözüne dokunmuş olabilir.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Balaklavada detetran, yumuşatıcı kalıntısı olabilir mi?
Uzun süredir yıkamıyorum balaklava kullanıyorum diye.
Bugün hepsini yıkayacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hijyenle ilgili sıkıntı varsa kask içi hijyen için spreyler var. Deneyebilirsin, kaskın yeni ise yapıştırcılardaki uçucular gözüne dokunmuş olabilir.
Değil 7-8 yıllık kaskı 5 yıldır kullanıyorum.
Ehliyet almadan once ekipman alan bir manyaktım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar