Freccia 150 Piyasası Ne Olacak

Merhaba kolay gelsin herkese, freccia 150 almak istiyorum bayi fiyatları 136bin tl. İkinci el temizleri 90-100k arasında, sizce hangisi almak daha mantıklı. İki türlüde nakit ödeyip alacağım. Sıfır alırsam satarken zarara girerim diye düşünüyorum.

Motosikleti ticari olarak kullanmayacaksam her zaman şahsım için konuşuyorum sıfır tercih ederim.

Sıfır tavsiye ederim sonuçta keyif için biniyoruz. Daha almadan satmak için hesap yapmayı da hiç mantıklı düşünmüyorum.

Motosikleti ticari olarak kullanmayacaksam her zaman şahsım için konuşuyorum sıfır tercih ederim.

Sıfır tavsiye ederim sonuçta keyif için biniyoruz. Daha almadan satmak için hesap yapmayı da hiç mantıklı düşünmüyorum.
Dediğiniz doğru katılıyorum fakat ilerleyen yıllarda satıp model yükseltirim ve günümüz türkiyesinde bir ürünü alırken kazanıyoruz satarken kazanamıyoruz.

Dediğiniz doğru katılıyorum fakat ilerleyen yıllarda satıp model yükseltirim ve günümüz türkiyesinde bir ürünü alırken kazanıyoruz satarken kazanamıyoruz.
Arada ki kaybı kullandığına sayacaksın.

Sen nasıl ikinci el alırken hesap yapıyorsan, satarken de karşı tarafın hesap yapmasını, ucuza kapatmaya çalışmasını normal karşılayacaksın.

90-100'e ikinci el alma kronikleri olabilecek bir model, satan neden satıyor tam bilemezsin. Garanti olması için sıfır al ama 136 bin taksitli fiyatı diye biliyorum bayileri arayıp pazarlık yaparsan fiyat inebilirler, inmiyorlarsa da bence nakit alma bir şekilde taksitli almaya çalış.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Güzel motor ancak bu ve kardeşleri Seha 150, Beatrix 150 ikinci elde fazla değer kaybediyorlar.

Çok temiz ve uygun fiyatlısını bulursan (ki zor değil) sıfır almana gerek yok. Ama alır, uzun süre kullanırım, garanti de benim için önemli dersen o başka...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar