- Motosikleti
- 2014 Hero Thriller 150
Harbiden listede neden bajaj yok, bilen var mı?bajaj hani![]()
Harbiden listede neden bajaj yok, bilen var mı?bajaj hani![]()
Bajaj ve Royal Enfield nedense TÜİK istatistiklerinde görülmüyor. "Diğer" diye bir kalem var, herhalde oraya eklediler.Harbiden listede neden bajaj yok, bilen var mı?
Paran varsa motor alıp salak salak gezme, yatırım yap seneye daha iyi motora binersin.(2. el)biri azalıp diğeri artmıyor, hepsi ciddi derecede düşmüş. bu bize ne anlatıyor?
veya ekonomik durumumuz mokokoParan varsa motor alıp salak salak gezme, yatırım yap seneye daha iyi motora binersin.(2. el)
Spontini üstüne 2 tane zurna dürüm, kabül ederseniz katkıda bulunurum.hondanın istatistiklerine katkıda bulunmak isteyen varsa beklerim ( =
Honda
Tertemiz motor. Umarım değerinde fiyata gider.hondanın istatistiklerine katkıda bulunmak isteyen varsa beklerim ( =
Honda
İnşallah hocam, saolasın. Henüz soran eden yok, geçen ay 425-430 olur mu diyenler bile uğramıyorTertemiz motor. Umarım değerinde fiyata gider.
Spontini sende kalsın, ben sana zurnayı ısmarlayayım, 470 e de motoru al gitSpontini üstüne 2 tane zurna dürüm, kabül ederseniz katkıda bulunurum.![]()
Tez vakitte gönlünüzdeki fiyata ve alıcıya satmanız nasip olsun.Spontini sende kalsın, ben sana zurnayı ısmarlayayım, 470 e de motoru al git![]()
Eyvallah hocam, bayramdan önce satabilirim inşallah.Tez vakitte gönlünüzdeki fiyata ve alıcıya satmanız nasip olsun.
Çin malı motorum + malbora touch blue?Eyvallah hocam, bayramdan önce satabilirim inşallah.
Spontini üstüne 2 tane zurna dürüm, kabül ederseniz katkıda bulunurum.![]()
İş buraya evrilmez inşellaa. Holosko + bir şeyler...Çin malı motorum + malbora touch blue?
sigara kullanmıyorum hocam. çin malı da var zaten bi tane ( =Çin malı motorum + malbora touch blue?
Husky Svartpilen 125 i bile 250 ye koyan var beklesin satılır , su yerine ne içiliyor , hava yerine ne çekiliyor , değişikler cidden2.el piyasası da çok durgun yaprak oynamıyor neredeyse.