Motosiklet yolda giderken istop ediyor

Herkese Merhaba Arkadaşlar,

2022 yılında aldığım yuki scrambler marka motorumda hareket halinde iken motor istop ediyor ama gaz tepkimesi kesintili oluyor bundan sonra istop ediyor motoru servise getirdiğimde beyni ısınıyor motor kendini korumaya alıyor dediler beyni değiştik aynı sorun devam ediyor. Bujiyi değiştirdik benzin pompasındaki akıma baktık benzin filtresine baktık bunlar sorunsuz çalışıyor hangi ustaya getirdiysem sorunu çözemediler ilk defa böyle bi durumla karşılaştım varsa bilgilendirecek arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

Nasıl yav scrambler karbüratörlü değil mi? Ateşleme beyni cdi mi yoksa efi mi sizin motorun

Motosikleti
cbf 150
regületörün cortlamış yenisini al geçer. Beyin ısınıyor :))) servitekilere beyin nakli yapmak lazım. Değişen parçadan ötürü sorun devam ediyorsa o parçayı çıkar eskisini tak paranı vgeri al.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese Merhaba Arkadaşlar,

2022 yılında aldığım yuki scrambler marka motorumda hareket halinde iken motor istop ediyor ama gaz tepkimesi kesintili oluyor bundan sonra istop ediyor motoru servise getirdiğimde beyni ısınıyor motor kendini korumaya alıyor dediler beyni değiştik aynı sorun devam ediyor. Bujiyi değiştirdik benzin pompasındaki akıma baktık benzin filtresine baktık bunlar sorunsuz çalışıyor hangi ustaya getirdiysem sorunu çözemediler ilk defa böyle bi durumla karşılaştım varsa bilgilendirecek arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.
Beyin ve enjeksiyon gibi pahalı işlere girişmeden önce yakıt filtresi ve sensörlere bakılmalı. Yakıt filtresi tıkanması, yakıt hortumunun bir yere sıkışması, yakıt hortumunun delinmesi bu belirtileri verir.
Krank, hava, yakıt sensörleri kirlendiyse iletimi sağlayamayıp bu arızaları verebilirler. Kitapçıktan bunların yerini öğren. Kontrol et. Sensörler kirlendiyse, yağlandıysa balata spreyi ile temizle ve yerine tak.

Beyin ve enjeksiyon gibi pahalı işlere girişmeden önce yakıt filtresi ve sensörlere bakılmalı. Yakıt filtresi tıkanması, yakıt hortumunun bir yere sıkışması, yakıt hortumunun delinmesi bu belirtileri verir.
Krank, hava, yakıt sensörleri kirlendiyse iletimi sağlayamayıp bu arızaları verebilirler. Kitapçıktan bunların yerini öğren. Kontrol et. Sensörler kirlendiyse, yağlandıysa balata spreyi ile temizle ve yerine tak
Bilgilendirme için teşekkürler dediklerini yapacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

regületörün cortlamış yenisini al geçer. Beyin ısınıyor :))) servitekilere beyin nakli yapmak lazım. Değişen parçadan ötürü sorun devam ediyorsa o parçayı çıkar eskisini tak paranı vgeri

regületörün cortlamış yenisini al geçer. Beyin ısınıyor :))) servitekilere beyin nakli yapmak lazım. Değişen parçadan ötürü sorun devam ediyorsa o parçayı çıkar eskisini tak paranı vgeri al.
Bende elektriksel bir sorun olduğunu düşünüyordum sadece elektrik aksamına bakmadım onada bakacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

%90 tps cıkıyor bu mevzu.
açıklarmısın tps nedir

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçen sene ben de benzer bir sıkıntı yaşadım. Sorunun kaynağını bulamadık ama yakıt pompası, buji pipoları, buji değiştirdikten sonra sorun çözüldü.

Geçen sene ben de benzer bir sıkıntı yaşadım. Sorunun kaynağını bulamadık ama yakıt pompası, buji pipoları, buji değiştirdikten sonra sorun çözüldü.
Valla ben servise boşa verdim sürekli adam enjektörü değiştim diyor dedim sorun enjektördemiymiş yani bilmiyorum ama değişince düzeldi diyor motor yolda giderken benzin kesiyor ve istop ediyor sizdede böyle bir sorun varmıydı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Valla ben servise boşa verdim sürekli adam enjektörü değiştim diyor dedim sorun enjektördemiymiş yani bilmiyorum ama değişince düzeldi diyor motor yolda giderken benzin kesiyor ve istop ediyor sizdede böyle bir sorun varmıydı
Bende ışıklarda debriyaja bastığımda devir düşüyor ve stop ediyordu. Motor giderken de birden devir düşüyor motor stop ediyordu, o halde motoru çalıştırdığımda normal çalışıyor ama bir kaç km sonra tekrar stop ediyordu. Bunlar başıma hep aşırı sıcak havada motor uzun süre güneş altında beklediğinde geldi. En son Mart ayında İstanbul'da Motobike fuarı sonrası geldi ama bir gün sonra motoru çalıştırdığımda sorun yoktu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar