Kuryelik için dio mu pcx mi

arkadaşlar kuryelik yapıcam şu an elimde dio var ve gerçekten aralara girerken vs çok rahat her araya girebiliyorum ancak dio çok konforsuz, uzun süre motor üstünde olacağım dio belimi cok ağrıtabilir. arkadaşımın pcx ini kullandım gerçekten tahta dan inip pamuklara oturmuş gibi hissettim çok ana çok konforlu geldi daha sonra dio ya oturduğumda tahta gibi geldi ama pcx de biraz daha hantal dio ya göre araya girme konusunda sorun çıkarır mı sizce ne yapmalıyım pcx geçmeli miyim

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Sıfır düşünüyorsan Sh125'i denemeyi düşündün mü? Test aracı falan vardır bir bayii'de belki. Ben kullanmıştım fena değildi. Büyük jantlı, arka abs var. Daha güçlü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlave olarak şimdi satın aldığın Pcx'i gözetim vergisiyle fiyatlandırılmış olarak satın alacaksın. Honda Türkiye'ye yatırım yapıyor. Bu yatırımdan sonra belki pcx'i burada üretecek ve fiyatı avrupada üretilen bir motosiklet ayarına gelecek. Fazlasıyla zarar ettirebilecek bir fark bu.

Son düzenleme:
Sıfır düşünüyorsan Sh125'i denemeyi düşündün mü? Test aracı falan vardır bir bayii'de belki. Ben kullanmıştım fena değildi. Büyük jantlı, arka abs var. Daha güçlü.

İlave olarak şimdi satın aldığın Pcx'i gözetim vergisiyle fiyatlandırılmış olarak satın alacaksın. Honda Türkiye'ye yatırım yapıyor. Bu yatırımdan sonra belki pcx'i burada üretecek ve fiyatı avrupada üretilen bir motosiklet ayarına gelecek. Fazlasıyla zarar ettirebilecek bir fark bu.
O iş gerçekleşinceye kadar o adam kuryelikten o aldığı motorun haşatını çıkarır.bunları dert etmesi için çok çok erken

sh 125 güvenlık olarak on numara abs suspansıyonlar çok lastıkler 17 ınc mıchlen fakat selesı sert bılgınız olsun konforlu değil

Motosikleti
Forza 250
Sh125de yol konforu var ama bence oturuş pozisyon ve sele olarak çok kötü pahalı dio yapmışlar,abimde 3.motor olarak sh125 var hiç sevemedim gitti o pahalı dioyu,ama frenleri vs pcx’i 2 ye katlar orası doğru.

Ayrıyeten sele çok dar,yalandan önüne de boşluk yapmışlar dizler anca sığıyor ekstra birşey koyamıyorsun saçma sapan bişey,üstünde HONDA yazmasa Türkiye’de satmaz

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kuryelik yapmak için dio aldım hergün pişmanlık yaşıyorum keşke pcx alsaydım

Motosikleti
Forza 250
kuryelik yapmak için dio aldım hergün pişmanlık yaşıyorum keşke pcx alsaydım
O kadar saat çalışan insanın ayaklarını uzatması şart,dik oturuş pozisyonlu bişeyle çok zor veya firma çantasını arka seleye oturtup sırt dayamak falan lazım

dik oturuş kurye arkadasları zorluyacaktır bence tabı guvenlıkte onemlı oda sh 125 de var fakat onda konfor yok bence sız forza 250 alın derım en iyisi o bence tüm aranılan özellıkler onda var

Pcx ile günde 150km yol yaptım. Hem sürüşü keyifli hem de abs ile güvenliydi. Yakıtı 2-2.1 arasında gitti geldi. Yağ değişim ücreti zaten makul. Kolay kolay arıza çıkarmaz ve selesi bence gayet iyi.
Tek dezavantajı bana göre süspansiyon olmaması, yani baya yok. Çukurdan girince tüm belediye üyelerini anıyordum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar