Zincir Uydurma Olur Mu

ava

Arkadaşlar rtr200 did veya rk zinciri yok ölçüleri neye göre oluyor bilmiyorum ama benimki

428H-116L bundan daha yüksek değerde zincir alsam kestirip uydurma şansım varmı​

fabrika zincirine de 5bin vermek istemiyorum sürekli sıkmak zorunda bıraktırıyor

116 bakla sayısı yani uzunluğu , 428 de genişliği ve bu ölçü dişlilerine uygun belirlenir yani önemli , Istanbul da Dinamik Zincir var istediğin genişlikte istedigin boyda zincir var , eskiden 150 cc cbf gibi motorlarda çok kullanılırdı bir göz at istersen

ava

116 bakla sayısı yani uzunluğu , 428 de genişliği ve bu ölçü dişlilerine uygun belirlenir yani önemli , Istanbul da Dinamik Zincir var istediğin genişlikte istedigin boyda zincir var , eskiden 150 cc cbf gibi motorlarda çok kullanılırdı bir göz at istersen
doğru mu anladım genişlik aynıysa bakla sayısı fazla olsa bile kesilip uygun bakla sayısına eklenebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fakat Onların Zincir Kalitesini Bilmiyorum Kullanan varmı

doğru mu anladım genişlik aynıysa bakla sayısı fazla olsa bile kesilip uygun bakla sayısına eklenebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fakat Onların Zincir Kalitesini Bilmiyorum Kullanan varmı
Bakla sayısı en kolayı muhim olan 428 ve listede var , CZ den tedarik ediyorlarmış DID veya RK kadar olmasada kalitelidir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar