Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

Eee e-devlet bilgilerimi buldun ne yapacaksın onu söyle? Benimde elimde telefonum var, kvkk'dan dolayı bilgilerimi paylaştığın için avukatlarımı arayacağım duruma göre :)
Akıllı durmanı tavsiye ediyorum ve benle uğraşmamanı tavsiye ediyorum :)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Yalancı olduğun gerçeğini değiştirmiyor benim kişisel verilerimi paylaşman. Bu ülkede Cumhurbaşkanının bile verileri elden ele geziyor. Ama alenen paylaşman senin başını belaya sokacak.

https://r.resimlink.com/mz1lenGpg
Biraz beklersen recetelerimi atarım e nabız indirm
16 yaşında atar gider yapıp pembe yastığınla kalpli fotoğraf atmasaydın keşke.
Büyüklerine saygılı ol tartışma hastaysan da fikir al gerekirse dertleş.
İnsan kazanmak en büyük kişiliktir.
Hiç ummadığın adam sana bura da belki hayatını değiştirecek fikir verir.
Böyle atar gider gereksiz.

Son düzenleme:
Akıllı durmanı tavsiye ediyorum ve benle uğraşmamanı tavsiye ediyorum :)
2024 Mersis'le insanları tehdit ediyorsun maks. yapabileceğin 1-2 ihbar çağrısı veya yemek siparişi. Burada avukatından polisine onlarca insan var emin ol hayatın boyunca iş bulmanı bile etkileyebilirler , sana normal konularında hakaret etmeden yapmaman gerektiğini şakaya vurarak anlatmış bazıları da ciddi konuda sana yardım etmeye çalışmış. Yok ben şu kadar çalıştım şunları bunları yaptım psikolojik hastalıklarım var diyorsun e kanıtla dendiğinde insanların numarasını vs. foruma atıyorsun . Sen kendini ne sanıyorsun? 18 yaşından önce de ruhsatı kendi üstüne yapabiliyorsun ailenin vekalet vermesi lazım bunun için aynı anda notere gitmelerine de gerek yok sadece imza atmaları yeterli oluyor. Ben de kendim çalışarak aldım ama sigorta fazla çıkmasın ve notere vekalet için para ödemek için babamın üzerine yaptık. Sen daha vitaminken burada motorla eğitim veren veya motosiklet üstünde olan insanlar vardı yok onlar don atlet geziyordu diyorsun bu o zamanlarda böyle bir forum olmamasından kaynaklı bilgisizlikten dolayı. Seni ben niye kıskanayım veya başkaları seni niye kıskansın , kendim için konuşuyorum motosikletinin son hızını 4. viteste gören 125CC bir motosiklet kullanıyorum ve sadece kaskım tüm ekipmanlarından pahalı ben burada hiç çoğunuzdan çok KM veya uzun yol tecrübem var yazmadım veya Shoei X SPR Pro kullandığımı veya kullandığım Dainese botu ve günlük ayakkabı , alpinestars deri ceketi , revit yazlık ceketi , eldivenimi , tulumumu niye anlatayım? Sadece ekipmanlarım motorun + tüm ekipmanlarından pahalı bunları öneri vermedikçe söylemedim genelde Shoei'nin bir kaskı ibaresi kullandım. Bu arada benim donum hangi renk onu da foruma yazarsan sevinirim numaramı da atabilirsin senden aldığım tazminatla Bulgaristan veya Kıbrıs tatiline çıkmak istiyorum.

Son düzenleme:
Kanka zamanında ben bir kızdan hoşlanıyordum onu bulamıyordum sana zahmet onu bir bulsana ya, en son Zafer Plaza'da McDonald's müdür gibi bişeydi. İsmi Hazal dahada bilgi yok.
Hocam onun için bu arkadaştan istemenize gerek yok Zafer plaza'nın instagram sayfasından takipçilere girip adıyla aratırsanız bulabilirsiniz. Ben sürekli gittiğim pub'ta çalışan kızın instagramını o mekanın takipçiler kısmından buldum ve hala konuşuyoruz arada yanlış yapılan kokteylleri 1-2 Litrelik şişelere doldurup getiriyor içiyoruz.

Hocam onun için bu arkadaştan istemenize gerek yok Zafer plaza'nın instagram sayfasından takipçilere girip adıyla aratırsanız bulabilirsiniz. Ben sürekli gittiğim pub'ta çalışan kızın instagramını o mekanın takipçiler kısmından buldum ve hala konuşuyoruz arada yanlış yapılan kokteylleri 1-2 Litrelik şişelere doldurup getiriyor içiyoruz.
Siz de derinsiniz.
Vermeyin böyle tüyolar.
Aramız da tehlikeli insanlar var.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
@ACT motorun var, tapu var, numaranı yazdılar abi 😂, dertlendiğim zaman arabilirmiyim 😂😂😂

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Kaskın ne önemi var ki sağlam bir kafayı koruyamadıktan sonra?

Motosikleti
Ns200 15"
Ah ah denemedik mi? Salak gibi konuşmadık salladık gitti.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Yalancı olduğun gerçeğini değiştirmiyor benim kişisel verilerimi paylaşman. Bu ülkede Cumhurbaşkanının bile verileri elden ele geziyor. Ama alenen paylaşman senin başını belaya sokacak.
Ben azıcık tanıdıysam sonuna kadar doğru ve legal yoldan yürür.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Bu ülke ve ekonomi İsrafil Sur'a üflemediği sürece düzelmez, bu yüzden çok şey yapmamak gerek. :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yoklukta, arabada ve skuterde gider.
4 zamanlı motor için yağ önerisi alabilirmiyiz beyefendi🙃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar