Motor ehliyeti için sürücü kursu tavsiyesi

Motosikleti
Yok
İyi forumlar,
İstanbul Anadolu yakası ya da kocalide uygun fiyatlı , kursu veren kişiler olarak enerjisi yüksek , ilgili, seviyeli insanların olduğu A sınıf ehliyet alınabilecek kurs isim veya yerleşkesiyle beraber tavsiye verebilecek varsa iletebilir mi ?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
istanbul Anadolu yakasında Kadıköy Gelişim Sürücü kursundan ben 2017 yılında A sınıfı ehliyet aldım.
O zamanlar bu forumun sponsorlarındandılar ve gerçekten doğru düzgün eğitim veriyorlar, hayatında motosiklet sürmemiş, bisiklet dışında iki teker tecribem yok demiştim öğretiriz demişlerdi. eğitimleri full ekipmanla yaptırıyorlar hatta eğitim ve sınavda giydirdikleri sarı yeleklerde o zamanlar motosiklet.net yazıyordu arkasında. Ben memnun kalmıştım ve sınavı çok rahat geçmiştim.

Taa Büyükçekmece'den metrobüse binip gidiyordum eğitim alanına.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
istanbul Anadolu yakasında Kadıköy Gelişim Sürücü kursundan ben 2017 yılında A sınıfı ehliyet aldım.
O zamanlar bu forumun sponsorlarındandılar ve gerçekten doğru düzgün eğitim veriyorlar, hayatında motosiklet sürmemiş, bisiklet dışında iki teker tecribem yok demiştim öğretiriz demişlerdi. eğitimleri full ekipmanla yaptırıyorlar hatta eğitim ve sınavda giydirdikleri sarı yeleklerde o zamanlar motosiklet.net yazıyordu arkasında. Ben memnun kalmıştım ve sınavı çok rahat geçmiştim.

A ehliyet almak istersem uğrayacağım mekanı buldum, Avrupa yakasında kalacak yerim var. A2 deki gibi kask bile takmadan hurda CG yi kendim çözerek almak yerine düzgün bir eğitim ve ekipmanla almayı tercih ederim.

Bu arada beni B ehliyet için neredeyse 2 ay boyunca benden geçici ehliyet belgesi istedikleri için bekletmişler. Hadi benim hafızam kötü, hatta bayağı kötü belgeyi getirmeyi unuttum. Beni belgeyi getirmem için hiç dürtmediler, 2 ay geçti neden eğitime başlamadık diye sorduğumda belgeyi getirmedin ki dediler.

Ölsem gitsem umurlarında olmayacak o zaman, A2+B taksidinin 2/3 ünü ödedim ya, 10 bin kârdalar vermedikleri hizmetten.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben de 10 sene önce Şaşkınbakkal Sürücü Kursundan ehliyet almıştım. Adamlar benimle çok ilgilenmişlerdi, hem anlatmışlar hem de bol bol makara yapmıştık.

Motosikleti
Yok

Teşekkür ederim , fiyat olarak çoğu yer aynı olsa da eğitimdeki titizlik önemli benim için. Laşka bir eğitim istemiyorum , sağolun görüşlerini bildiren herkese teşekkürler , iyi forumlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar