- Motosikleti
- Yok
Aksine bela çağırır , popüler kültürden başka birsey değil, yanlış bilinen çok şey var iyice araştır bunu.Nazar boncuğu koruyucu ekipman sayılır mı?
Aksine bela çağırır , popüler kültürden başka birsey değil, yanlış bilinen çok şey var iyice araştır bunu.Nazar boncuğu koruyucu ekipman sayılır mı?
Cevap yazan herkesten daha iyi yarım akıllı değil tam akıllısınMotor: Honda Gold Wing Tour 50. Yıl Edisyonu
Kask: Arai Ram X
Ekipman olarak bi tane Paul & Shark ya da Ralph Lauren polo giyiyorum, alta genelde şort, kışın kanvas pantul, ayakkabı da yazın Crocs kışın Onitsuka Tiger.
Evet bu yüzden kimse kimsenin başarısını çekemiyor olumsuz konuşuyorlar neden anlayamıyorumFukaralıktan konuya kimse çatır çatır şov yapamamış.
kafama kask, üstüme mont, elime eldiven, ayağıma bot, altıma pantolon![]()
Fukaralıktan konuya kimse çatır çatır şov yapamamış.
kafama kask, üstüme mont, elime eldiven, ayağıma bot, altıma pantolon![]()
Pepe izliyordum abi, bilseydim pepe veya keloğlan izlemek yerine buradan bilgi edinirimciddi ciddi cevap yazılsa zaten forumu terk ederdim.
bunlar nasıl başlıklar yaaa.
ahhhh ahhh bu forumu 2008 2011 arası gorecektinizzz..
çok bozuldu.
Burada GS'in son kalesine dızo deniyo. Çıkıp bu adam elit bi gözlemeci demiyorsunciddi ciddi cevap yazılsa zaten forumu terk ederdim.
bunlar nasıl başlıklar yaaa.
ahhhh ahhh bu forumu 2008 2011 arası gorecektinizzz..
çok bozuldu.
ya o değilde kamyomcu neler yazmışBurada GS'in son kalesine dızo deniyo. Çıkıp bu adam elit bi gözlemeci demiyorsun
Çok kırıldım Burak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Konuyu açan 2008'de pantalonda vitamindiNe bilsin.
Bazen mi???? Valla kızmazsan birşey itiraf edecem ben bazen ikinizin aynı kişi olduğunu düşünüyorum.ya o değilde kamyomcu neler yazmış
bazen bizi trolluyor mu diye aklımdan geçmiyor değil.
Bazen mi???? Valla kızmazsan birşey itiraf edecem ben bazen ikinizin aynı kişi olduğunu düşünüyorum.( Allah affetsin dinimiz amin )
Bende trollük olmaz Burak gibi fakiremi benziyorum. Fakir troll o. biz neysek o yuz. Götümüz başımız ayrı oynamaz![]()
Kızma kamyoncu... Valla Burak seni altınlarıyla döver ki Nasdaq daki hisselerinden bahsetmiyorum bile....Bende trollük olmaz Burak gibi fakiremi benziyorum. Fakir troll o. biz neysek o yuz. Götümüz başımız ayrı oynamaz![]()
Kızma kamyoncu... Valla Burak seni altınlarıyla döver ki Nasdaq daki hisselerinden bahsetmiyorum bile....