Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

*Selam dostlar, abiler, ablalar,*

Saygılı bir insan olduğumu, beni az çok tanıyan herkes bilir. Kendimden bahsetmek gerekirse, 16 yaşında, hem öğrenci hem de çalışan, ülkem, ailem ve sevdiklerim için iyi şeyler başarmaya çalışan ve başaran, birkaç psikolojik sorunla mücadele eden bir kardeşinizim.

Sohbet, muhabbet ya da fikir alışverişi amacıyla açtığım konularda bazı şahsiyetler – kim olduklarını çok iyi biliyorlar – sürekli aşağılayıcı ve dalga geçer şekilde yorumlar yapıyor. Normalde takmam ama artık canıma tak etti.

Motorum, bildiğiniz gibi QJ Motor SRK 125R. Bu motoru, A1 sınıfı ehliyetim olduğu ve sık sık uzun yol yaptığım için tercih ettim. Çünkü bu kullanım şekline uygun ve sağlam bir motor. A2 ya da A sınıfı ehliyetim olsaydı, daha yüksek CC’li ve daha kaliteli bir marka tercih edebilecek maddi gücüm de vardı. 125cc sınıfında ilk 10’a girebilecek bu motoru bilinçli şekilde aldım ve memnunum. A2 alınca KTM’ye geçmeyi planlıyorum.

Ekipmanlarım pahalı ve hatta motorumdan bile değerli. Bu yüzden yine dalga geçildi. 125’lik motorla uzun yola çıktığım için alay edildi. Vesaire, vesaire… Neden böyle yaptığınızı çok iyi biliyorum. Çoğunuzun yaşı büyük; 30, 40, hatta 50 civarlarında. Benim yaşımdayken muhtemelen giyinecek doğru düzgün bir şeyiniz bile yoktu. Burnunuzdaki sümüğü silmekten acizdiniz. Ben ise ailemin ve kendi çabam sayesinde bu yaşta kültürlü, ahlaklı ve bilgili bir bireyim.

Kıskanan şahıslara ricam şudur: Lütfen bir daha açtığım konulara ya da yazdığım yorumlara cevap vermeyin. Benimle uğraşmayın. Sizin başarısız olmanızın, bir baltaya sap olamamanızın sebebi ben değilim. Günde forumda yalnızca yarım saat, bir saat geçiriyorum; bilgilerimi paylaşıyorum, insanlarla sohbet edip bilgi alıyorum. Bunu da saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde yapmak istiyorum. Başka da bir isteğim yok.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım kendinize dönüp bir bakar ve şu kafadan çıkarsınız:
*"Ben her şeyin en kötüsüne sahipsem, bu çocuk da iyi bir hayat yaşamasın. Gidip kötü yorum yapayım."*

---

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
seninle dalga geçilmesin sebebi patavatsızlığın buradaki herkes istisnasız herkesin senden daha çok ve daha pahalı ekipmanı vardır senin yaşın kadar motosiklet süren insanlar 1 senede aldığın ekipmanların kaç katını almıştır benim kaskım bile senin bütün ekipmanlarınla aynı fiyatta kimse seninle sidik yarıştırmıyor sen kendini bi bok sanıyorsun üstüne basılmadıkça da kıçın kalkıyor sen bi forumda rastgele birisin kimsenin umurunda değil dünya da senin etrafında dönmüyor yaş geçtikçe heralde anlarsın

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Zorbalığa uğradıgını düşündügün için ben kendi adıma üzüldüm. Fakat 16 yaşındasın ve forumdaki bir çok konuya agresif cevap veriyorsun. Bu forumda bulunan ve sana cevap veren insanlar binlerce km yapmış ve bir çok olay gören tecrübeli insanlar. Hayatında başarılar dilerim.

Motosikleti
K 1600 GTL
Sevgili Can, mücadele ettiğin birkaç psikolojik sorunu da paylaşırsan buradaki arkadaşlar da yorum yaparken bunu göz önünde bulundururlar diye düşünüyorum. Açtığın başlıklara almış olduğun tepkileri kıskançlığa bağlamadan önce acaba bu tepkiler de haklılık payı olabilir mi diye bir kez daha düşün bence. Bu forumda yaygın bir trol problemi olması, insanları haliyle trolleniyormuyum diye düşündürüyor.

Zorbalığa uğradıgını düşündügün için ben kendi adıma üzüldüm. Fakat 16 yaşındasın ve forumdaki bir çok konuya agresif cevap veriyorsun. Bu forumda bulunan ve sana cevap veren insanlar binlerce km yapmış ve bir çok olay gören tecrübeli insanlar. Hayatında başarılar dilerim.
Ben agresif cevaplar vermiyordum onlar başlattı 1-2-3 bişey demedim son 2-3 gündür artarak gidiyor benimde canıma tak etti agresif cevaplar vermeye başladım

F54

sen portakal ağacında vitaminken benim altımda motosiklet vardı ;)
burada kimseye saygısızlık etmediğin sürece kimse senin ne motor kullandığın ile alay etmez ne kask taktığın ile gırgır yapmaz ama sen adam gidip dızo dersen ne olsun bekliyorsun ki

Sevgili Can, mücadele ettiğin birkaç psikolojik sorunu da paylaşırsan buradaki arkadaşlar da yorum yaparken bunu göz önünde bulundururlar diye düşünüyorum. Açtığın başlıklara almış olduğun tepkileri kıskançlığa bağlamadan önce acaba bu tepkiler de haklılık payı olabilir mi diye bir kez daha düşün bence. Bu forumda yaygın bir trol problemi olması, insanları haliyle trolleniyormuyum diye düşündürüyor.
Bipolar bozukluk, Şizoid kişilik bozukluğu, Aleksitimi, Asperger Sendromu Bir kaç tane daha var özel onlar
Psikolojik rahatsızlıklar şımarıklık değildir!

F54

aga bu psikolojik hastalıklar fakirler de olmaz olamaz imkansız :D
bunlar zengin hastalığı

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Oğlum senin seri katil olmana ramak kalmış. La bi uzak dur.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Alenen ve tekrarlı şekilde yalan söyleyip psikolojik sorunlarım var diyorsun. Bu kadar çok yalan söyleyen birisi bu konuda da yalan söyler. Kimse senin çin malı motorunu kıskanmıyor.

Sen çin malı motorunla övünürken 16 yaşında sümüğümü silemediğini düşündüğün ben;

https://prnt.sc/BsNxAxnENZte
Foto temsili değil gerçekten bana ait ama sakallı olduğuma göre ünideydim sanırım. Bu pc'de daha eskisini bulamadım.

Tekrar ediyorum kimse senin motorunu kıskanmıyor. Kendi kendine triplere girme. Kimsenin seni umursadığı yok.

Motosikleti
K 1600 GTL
Bipolar bozukluk, Şizoid kişilik bozukluğu, Aleksitimi, Asperger Sendromu Bir kaç tane daha var özel onlar
Geçmiş olsun en iyi terapi motosiklettir bol bol sür.....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alenen ve tekrarlı şekilde yalan söyleyip psikolojik sorunlarım var diyorsun. Bu kadar çok yalan söyleyen birisi bu konuda da yalan söyler. Kimse senin çin malı motorunu kıskanmıyor.

Sen çin malı motorunla övünürken 16 yaşında sümüğümü silemediğini düşündüğün ben;

https://prnt.sc/BsNxAxnENZte
Foto temsili değil gerçekten bana ait ama sakallı olduğuma göre ünideydim sanırım. Bu pc'de daha eskisini bulamadım.

Tekrar ediyorum kimse senin motorunu kıskanmıyor. Kendi kendine triplere girme. Kimsenin seni umursadığı yok.
Kardeş senin de nasıl bir hayatın var yahu maşallah, orkun halt yesin yanında....

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

şimdi bize troll olup olmadığını şöyle kanıtlayabilirsin bize aldığın ilaçların reçetesini gönderebilirsin e nabızdan da hastalıklarım kısmından görebilirsin

ama yetmez bi motor bi sürü ekipman bi de ehliyet almışsın kafadan 200bin tl gibi bi para yapar 16 yaşında biri için iyi bi para madem bunları başardın bize kanıtla e devletten çalışma hayatım dökümünü motorunun ruhsatını gönder çalışıp bu paranla başardığını kanıtla bize yoksa can seni pek siklemeyecez gibi

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bipolar, şizoid, asperger, aleksitimi vs. Bunlar hafife alınacak şeyler değil, gerçekten bunlarla baş etmeye çalışan insanlar için hayat çok daha zor ilerliyor. (Bipolar olduğu ortaya çıkan bir çalışanım vardı gerçekten zor.)

Motosikletle uzun yola çıkacak, yol arkadaşını da neredeyse pilot mülakatından geçirir gibi kriterlerle seçen birisin. Kendinde olmayan özellikleri bile karşıda arıyorsun. Açıkçası ikisi birbiriyle çelişiyor. Ya o tanılar konusunda abartılı bir iddiada bulunuyorsun ya da burada yazdığın profil gerçek değil.

Kısacası yalancısın.

Kardeş senin de nasıl bir hayatın var yahu maşallah, orkun halt yesin yanında....
Orkun abim Öz abim ❤️

O kadar at bin üzengiye yanlış bas. Şimdi fotoda fark ediyorum. Keşke bunu atmasaymışım :(

Son düzenleme:

şimdi bize troll olup olmadığını şöyle kanıtlayabilirsin bize aldığın ilaçların reçetesini gönderebilirsin e nabızdan da hastalıklarım kısmından görebilirsin

ama yetmez bi motor bi sürü ekipman bi de ehliyet almışsın kafadan 200bin tl gibi bi para yapar 16 yaşında biri için iyi bi para madem bunları başardın bize kanıtla e devletten çalışma hayatım dökümünü motorunun ruhsatını gönder çalışıp bu paranla başardığını kanıtla bize yoksa can seni pek siklemeyecez gibi
https://r.resimlink.com/mz1lenGpg
Biraz beklersen recetelerimi atarım e nabız indirm

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

demek ki aileden zengin..

iyi iyi.. kendi zengin oldaydı azıcık kıskanabilrdim

hayır efendim anlamadınız ben sizin sahip olduğunuzu kanıtlamanızı istemiyorum hani başardın bunları ya sen yaptın ya nasıl aldın nasıl o parayı kazandın biz onu görmek istiyoruz çalıştığını kanıtla bize
Motosiklet babamın üzerine benim üzerime olmuyor yaştan dolayı

Motosikleti
1190 ADV
@ACT
"Etme çoluk çocukla muhabbet küstürürsün, silme gö.ünü cam kırığı ile kestirirsin"

. yerine Z harfi gelecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar