Sahibinden.com'da motor satışı

Motosikleti
Yamaha XSR700
Çok acayip bir piyasa var. 3-4 ay dominar 400ü satamadıktan sonra voge 300 rally ile kafa kafaya takasladım. O motoru da ücretsiz ilan süresi bitmeden sattım. Yani aslında dominar daha hızlı satılmalıydı. Öyle olmadı. Voge daha hızlı satıldı. Sanırım bu biraz şans işi.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Çok acayip bir piyasa var. 3-4 ay dominar 400ü satamadıktan sonra voge 300 rally ile kafa kafaya takasladım. O motoru da ücretsiz ilan süresi bitmeden sattım. Yani aslında dominar daha hızlı satılmalıydı. Öyle olmadı. Voge daha hızlı satıldı. Sanırım bu biraz şans işi.
kaç modeldi satamadığın Dominar 400? kaç km de ve ug modelimiydi? dışı temiz miydi? kaç paraya satıyordun da alıcı çıkmadı? hani aynı motor bende var o yüzden merak ettim.

Geçenlerde yazdım ama bana kızmışlardı.
Artık 2. el motor devri bitti. Haa satılır ama istediğin fiyata gitmez. Az önce zincir marketin önünden geçerken gördüm Motor satıyorlar..
Berber arkadaşta tertemiz bir motor var çok kıl motorunda toz bulamassın öyle yani.. Üstelik istediği rakamdan 10 bin inmişti..5 ay oldu satamıyor.
Allah yardımcınız olsun.

Motosikleti
Yamaha XSR700
kaç modeldi satamadığın Dominar 400? kaç km de ve ug modelimiydi? dışı temiz miydi? kaç paraya satıyordun da alıcı çıkmadı? hani aynı motor bende var o yüzden merak ettim.
2022 modeldi, 6-7 aylık tur aksesuarlı ug modeliydi. Satmaya karar verdiğimde 6000kmdeydi, takas yaptığımda 364 günlük ve 10000kmdeydi. Kazasız çiziksiz, temiz bir motosikletti. O zamanki piyasada 160 yazdım 150ye verecektim. Daha sonra takasladığım motoru 170 yazdım 155e verdim.

Ben mesela ocak ayında diğer motosikletlerimi satınca (triumph 660 crf rally) temiz az km tenere700 alayim dedim baktım ilanlara 500 530 bin idi ilan sahiplerini aradım indirim yok çektiler kendi malıdır eyvallah araç onun para da benim sonuçta
tok satıcı yamaha bile taksit indirim ve hediye yaptı motosiklet 570 e verdiler liste fiyatu 575 idi koruma ekipmanlarındada hatrı sayılır indirim yaptılar koruma demiri zincir kılavuzu quick shifter alçaltma kiti ve bunlarada vadesiz taksit yaptılar

şimdi durum böyle olunca taksit imkanım varken neden haşırt diye nakit parayla sıfıra yakın fiyata kullanılmış motosiklet alayim ki ?
Bu arada sattığım triumph660 ı aldığım fiyat 410 sattığım 320
Crf aldığım fiyat 230 sattığım 220

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar,

Bu sahibinden'e bi ilan koydum. Ama ilan doğru düzgün görüntülenme bile almıyor. İlanı koyalı 2 hafta oldu ama ne arayan ne 1 mesaj atan var. Toplam görüntülenme sayısı da 200 falan. O da büyük ihtimalle benim sosyal medyada arkaşalarımla falan paylaşıp onların açmasından kaynaklı. Piyasa çok çok aşırı mı durgun bu aralar yoksa bende mi bi sıkıntı var. Satmak istediğim motor Activa S 2018.
Konut piyasası da öyle. Rus Ukrayna savaşı ile çok gereksiz bir balon oluşmuştu. Fiyatı alıcılara göre değerinin üstünde tuttuysan görülmez. Adamlar bir model araç, ev ararken fiyat filtreliyor. Ya da max fiyat sınırı koyuyor. Bu sınırın üstünde ise görüntülenmez bile.

Piyasa durgun değil, deli gibi motosiklet satılıyor. Millet parayı bulmuş veya sıfır motosiklet almanın yolunu bulmuş o yüzden ikici el, düşük cc veya kuryeci motorlarının yüzüne bakan yok.

Satamaman normal. İşin şansa kalmış.

Motosikleti
Ns200 15"
Onu yapınca daha da altına teklif veriyorlar.
Daha önce 370 e gel al dediğim motora geçen ay 425 e ver diyorlardı, şimdi 460 diyorlar. Yazanlar da hep al-satçı, kullanacağımı bilsem veririm istediği rakama ama neden başkası daha pahalıya alsın aynı motoru. Piyasada ölücü al-satçılar bitmedikçe doğru düzgün alışveriş yapılmaz.
İlanı favori yapıp zaten takip ediyorlar.
Düşürdüğün anda daha ölü fiyata almak için.
Senin gibi düşünenler olsa keşke alan da satan da .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar