DRİFTL AŞIRI ÇOK YAKMAYA BAŞLADI

Motosikleti
Mondial DRİFTL 125
1600 kmdeki mondial driftl motorum 2-3 gündür az binmeme rağmen çok yakmaya başladı 1 litre benzini (48-50 TL) bir günde yakıyor önceki zamanlarda daha sık kullanıyordum şimdi daha az kullanıyorum gezmeden evden işe git mek için sizce bi sorun var mıdır 200 TL'lik benzin önceden 1 hafta götürürdü beni

1600 km de zannetmiom ama yaşadığın yer çok tozlu ise hava filtren dolmuş olabilir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1600 kmdeki mondial driftl motorum 2-3 gündür az binmeme rağmen çok yakmaya başladı 1 litre benzini (48-50 TL) bir günde yakıyor önceki zamanlarda daha sık kullanıyordum şimdi daha az kullanıyorum gezmeden evden işe git mek için sizce bi sorun var mıdır 200 TL'lik benzin önceden 1 hafta götürürdü beni
Böyle saçma bir hesap olmaz. Kaç kmde kaç litre yaktığı belirsiz. Güne , haftaya göre tüketim hesabı mı olur...

Motosikleti
Voge 250RR
deponu fulle tripmetreyi sıfırla trip 100km olunca deponu tekrar fulle ve kaç litre alıyor bak, mesela benim motorum 4L/100km yakıyor 250cc drift l kaç yakar bilmiyorum ama sanırım 3 litreyi geçmemeli

Motosikleti
Mondial DRİFTL 125
deponu fulle tripmetreyi sıfırla trip 100km olunca deponu tekrar fulle ve kaç litre alıyor bak, mesela benim motorum 4L/100km yakıyor 250cc drift l kaç yakar bilmiyorum ama sanırım 3 litreyi geçmemeli
Çok doğru abi hemen deneyeceğim

Bide 1600 km çok erken rodajdan yeni çıkmış km arttıkça yakıt tüketimi azalır nispeten ama rodaji kötüde yapmış olabilirsin kötü yaptıysanda öyle olabilir

Motosikleti
Mondial DRİFTL 125
Böyle saçma bir hesap olmaz. Kaç kmde kaç litre yaktığı belirsiz. Güne , haftaya göre tüketim hesabı mı olur...
30 km'de 100 km'lik benzin harcıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Depo kapak contası kaçırıyor olabilir.
Abi depo kapağı bozuk kilidi de kilit yerini sola doru kaktırdım şuan bu sıkıntısı yok herhalde benim dediğinden değildir senin dediğin nerede oluyor conta

Motosikleti
Ns200 15"
30 km'de 100 km'lik benzin harcıyor

Abi depo kapağı bozuk kilidi de kilit yerini sola doru kaktırdım şuan bu sıkıntısı yok herhalde benim dediğinden değildir senin dediğin nerede oluyor conta
Depo kapağında oluyor.

Motosikleti
Mondial DRİFTL 125
275 km gitti

Bide 1600 km çok erken rodajdan yeni çıkmış km arttıkça yakıt tüketimi azalır nispeten ama rodaji kötüde yapmış olabilirsin kötü yaptıysanda öyle olabilir
Yok rodajda çok dikkat ettim 6 bini geçmedi bile neredeyse

275 km gidiyor abi full depo

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
16 litre deposu varmış 275km gidiyorsa benzini götüne başına sürüyor demektir. Kesinlikle normal değil kaçak olabilir.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Mayıs - Haziran ayları senenin en uzun günleri fazla yakacak haliyle.
21 Hazirana kadar fazla yakar, ondan sonra düşmeye başlar. Kasım - Aralık aylarında hele ki 21 Aralıkta mükemmel olur.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kaçırmıyorsa, kaçıran olabilir. Depoyu açablecek biri var mı?

Motosikleti
Mondial DRİFTL 125
Kaçırmıyorsa, kaçıran olabilir. Depoyu açablecek biri var mı?
Açabilecek derken komple sökmek anlamında mı oyleyse sevise götürüm yani kendim yapmam o kadar

Rodaj bitti, daha devirli kullandığınız için olabilir mi acaba?
Rodaj biteli çok oldu abi de kesici yapmadan kullanılıyorum çok oldu derken 1000 de bıraktım 1700de fulledim ben depoyu şimdi2000 de

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Depodan hortumla benzin çalan tipler var hocam ondan bahsetmiş. Yani bir şekilde o benzin kayboluyor, hiçbir motor bu kadar yakıt düşmanı olamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar